Pozdrav drage žene i mame!!! Nakon neuspjelog pokušaja pred 3 mjeseca ja i moj dečko smo opet pokušali ali smo fulali ovulaciju jer je on na terenu... Pa smo pokušali dan ili dva posle ovulacije... Jako se bojim opet neuspjelog pokušaja... Od simptoma me bole sise ali ne pretjerano kako me zna pred mengu neznam po čemu ste vi znale da je to to... Dns sam mjerila i temperaturu 36.9 al povišena tak može biti i pred mengu... Dobiti moram za 4 dana...Hvala puno na odgovorima🤗🤗🤩
Marta ja isto znam da se u trudnoći ne preporučuju strepsilis pastile 🙄
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Atina nije ni meni sjeo bi na prvu ni drugu to je broj 1 zasto sam tako odlučila,a i dosta je onako ravnodušan i čini mi se da puno pije pa očito nemam sreće. Kad sam imala pobačaj prvi spontani to sam privatno isto isla.Za strepsils ne pise da se ne smiju nego nisu dovoljno istražene u trudnoći, ali ljekarnici su rekli da se one smiju od meda i limuna. Isla pastile Def ne pomažu.
Nije da ih stalno cuclam😂 jesam u ovih tj dana 4kom, a uglavnom jedem med.
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️
Cure trebamo se bas paziti sada je najgore vrijeme jer nam je prvo tromjesečje i to je najosjetljivije. Iako nazalost od virusa i korone npr ne pomazu bas vitamini i slično. Ja trenutno pijem svaki drugi treći dan vitamin C,D od Sokrata i Cink,kad potrosim mislim da ću opet to uzet a kasnije onda mozda te vitamine koji su u jednoj kapsuli,i svaki dan uzmem filmu od Solgara jednu na dan. Puno meda, pokusavam se sta zdravije hraniti,ujutro čaj s limunom,mandarine povrće,dobro je sta me slatko uopće ne pita ali zato junk 🤦🤦🤦 uzas mogla bi pojest teglicu majoneze na dan hahaha,sad smo si upravo naručili burgere! Toliko o tome 🥴😅 ali Ok u prvoj t sam dobila jako malo kila bas me zanima sta će biti u ovoj jer startam sa 6 kila viška već.
Haha, i ja! 66 kg imam, a uvijek sam bila na 60, pa me iskreno malo strah kak ću izgledati pod kraj. I isto junk. Mcdonalds mi je kapelica, svetište raj na zemlji. Sjetim ga se jednom dnevno i doslovno mi sline cure na pomisao. Sva sreća pa mi nije blizu.... 🤣
Ja inače pijem folnu, željezo koje sam počela i prije nego sam ostala trudna jer sam bila anemicna malo, vitamin c, i omegu 3.
I duphaston. Osjećam se ko da imam 100 godina, svako jutro koktel tabletica. 😶
Nego curke...jel se itko susreo s cinom u trudnoći? Na zadnjoj papi, doslovno 10 dana prije nego sam saznala da sam trudna, nalaz je pokazao cin1, promijene povezane uz hpv. Taman sam trebala na bris, kad ono test pozitivan. Iza toga ginicka nije htjela uzet bris da me ne raskrvari pa se bojala da nećemo znati od čega krvarim sad u ranoj trudnoci. Al mi je rekla da postoji mogucnost da je i zbog trudnoće papa pokazala cin1. I da se ne brinem da ćemo to rješavati poslije, a možda i ode s porodom. Uglavnom, od onog svog pozitivnog šoka, na to sve sam zaboravila. Sad mi se tek vrzmaju misli glavom.... nisam neki paničar, al nije mi ni svejedno.... 🥴
👦30
🙍♀️32
+ 13.9.2021. 🥳
5.10.2021. ❤ 6+6 (uzv 6+2)
19.10.2021. missed ab 🖤
Atina nije ni meni sjeo bi na prvu ni drugu to je broj 1 zasto sam tako odlučila,a i dosta je onako ravnodušan i čini mi se da puno pije pa očito nemam sreće. Kad sam imala pobačaj prvi spontani to sam privatno isto isla.Za strepsils ne pise da se ne smiju nego nisu dovoljno istražene u trudnoći, ali ljekarnici su rekli da se one smiju od meda i limuna. Isla pastile Def ne pomažu.
Nije da ih stalno cuclam😂 jesam u ovih tj dana 4kom, a uglavnom jedem med.
Ista ti je djelatna tvar u svim okusima, pa tako i u tima s medom i limunom, a preporuka prema bazi lijekova je da se ne preporučuje uzimanje u trudnoći.
Možeš vidjeti i sama na Mediately bazi lijekova sve lijekove, odnosno po djelatnim tvarima vidjeti šta je (ne)sigurno. Često zdravstveni djelatnici djele krive info pa vjerujem da se nađu takvi i u ljekarnama.
Tvoja trudnoća i tvoji odabiri u svakom slučaju, ali možda nekom drugom pomogne :)
Cure imate pastile prešane kadulje.. salviol se zovu, gradska ljekarna ih radi. Meni su odlicne.
🧔39
👧31
Hvala vam cure na savjetima uvijek su dobrodošli ❤️
Molim Vas koje ste vec imale moju situaciju, nakon koliko vremena vam je krenuo normalan iscjedak sa duphastonima? Znači ja od petka pijem 3x1, jucer skoro nije bilo ničega (suho) navečer opet kao mrvice smeđe i danas ujutro isto kao smeđa sluz,a kasnije opet kao mrvice. Znači doslovno na ulosku nema ničega samo kod brisanja, meni to izgleda kao da čišćenje samo ne znam čega. Ali zbilja sam u banani kad ne znam zasto je to i kad će prestati i sta moze biti. Doslovno sam si jučer mislila da se keksnemo pa da se isčisti ako ima šta (ali ne smijemo jel, pa 🤷♀️)
Uzas 😔
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️
Jutro cure ♥️
Marta ma probajte se suzdrzati jos malo,vjerujem da nista nebi bilo jer ti usce nije otvoreno to je vjerojatno krv iz maternice kako se siri almza svaki slučaj 🤞ja se ne mogu sjesti nazalost i pila sam utrogestan a ne duphaston tako da stvarno ne znam 🥴
Šta se tiče kila Antares i meni ti je tako bas se osjećam ko da mi je fast food neki raj
Cure koje danas imate preglede SRETNOOOO🤞🤞🤞🤞😘😘😘😘
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Hvala Atina moj je popodne pa se javim 😘 držite mi palčeve 💞
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +