Ayzis baš čudan pristup doktorice ali barem znaš da se dobro smjestilo i da je GV tu,mislim od toga sve kreće..🍀
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Meni je moja doktorice rekla danas da sve ide za sada dobro,da smo sada u situaciji kada ni ja ni ona ne možemo napraviti ništa,niti dobro niti loše za plod.
Da se probam opustiti i ne razmišljati previše pa eto to je i moj savjet vama jer ima pravo ❤️
Koliko god se mi živcirale,protiv prirode ne možemo 🥰
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Baš čudno da joj je otvorila trudničku dok nema ploda 🤔 Moje prijateljice su dobile trudničku kada se čulo srce nikada ranije.
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cure moje drage, evo i mene.
Nakon što me prvo ginekologica doslovno prozvala da što sam dolazila tako rano, kao da sam si ja sama termin birala, rekla je da se na ultrazvuku "ništa ne vidi". Ja sva u komi kažem pa šta se ne vidi ni gestacijska vrečica (danas mi je 5+2), a ona na to, onako nonšalatno "a je, tu je gv, evo izmjerit ćemo - 3 mm, u maternici je". Odmah mi je laknulo jer znam po vašim postovima da je to dobar znak, ali da nisam pitala ona meni to ne bi ni rekla.
Uglavnom, ponašala se cijelo vrijeme kao da nisam ni trudna i naručila me ponovno za 21.10. kad bi se trebalo vidjeti više.S druge strane, mojoj prijateljici je ginekologica otvorila trudničku knjižicu kad je bila 5+5, a vidjela joj se gv od 1,94 cm i žumanjčana vrečica, znači čak se još nije vidio ni plod ni otkucaji, a dobila je trudničku.
Tako da sam skroz sad zbunjena jer mi je nekako ona ostavila dojam kao da ta gv apsolutno ništa ne znači. Ali ja ću se veseliti, baš me brigaAjme.. uzas pristup stvarno. I meni se na prvom pregledu vidila samo žv i gv pa mi je doktor potvrdio trudnocu u maternici i cestitao.
Imas pravo da se veselis, lako za nju. Brzo ce i iduci pregled 😊😘
Hvala ti
Svakako pre hladan pristup prema trudnici kojoj je ovo prva trudnoća. Razumijem da ona ne želi ništa govoriti dok je tako rano, ali neku rečenicu ohrabrenja barem... Vidjet ću kako će biti na idućem pregledu, ako bude slično ovako, mislim da ću promijeniti ginekologa. nes užasno mi je žao, mogu misliti kako ti je teško. Ali misli pozitivno, barem znaš da je sve uredu šta se tiče plodnosti i da su šanse da idući put bude sve dobro velike. Čekamo te da nam se javiš čim prije.
🙋♀️31 👱♂️34
➕ 30.9.
11.10. UZV - gv 3 mm (5+2)
21.10. UZV - 💓 4,9 mm (6+5)
04.11. UZV - 💓 1,9 cm (8+5)
Nije mi rekla doktorica, a ja sam bila uzbudjena pa sam zaboravila pitati. Jos sam neka pitanja imala pa sam isto zaboravila, oduci pit na papir obavezno zapisati 🤣🤣
Zasto nece sliku da mi ucita? Pise greska???
Sljedeći put će bit već ❤️ pa veličina neće bit važna 😊
Ali možda bi stvarno trebale pisat,ja isto imala danas 5 pitanja od tih 5 ,3 zaboravila 🤣🤣
Probaj ponovno za sliku,meni koji put zašteka,kasnije mi bude ok 😊
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Ayzis biti će sve uredu ❤️ ako i sljedeći put bude imala takav pristup uvijek ju možeš promijeniti.
Mislim ja znam da je njima to posao ali da radiš to bez imala osjećaja za osobu ispred tebe koja je zbunjena meni je to tako žalosno,znači da ne voli posao koji radi..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cure moje drage, evo i mene.
Nakon što me prvo ginekologica doslovno prozvala da što sam dolazila tako rano, kao da sam si ja sama termin birala, rekla je da se na ultrazvuku "ništa ne vidi". Ja sva u komi kažem pa šta se ne vidi ni gestacijska vrečica (danas mi je 5+2), a ona na to, onako nonšalatno "a je, tu je gv, evo izmjerit ćemo - 3 mm, u maternici je". Odmah mi je laknulo jer znam po vašim postovima da je to dobar znak, ali da nisam pitala ona meni to ne bi ni rekla.
Uglavnom, ponašala se cijelo vrijeme kao da nisam ni trudna i naručila me ponovno za 21.10. kad bi se trebalo vidjeti više.S druge strane, mojoj prijateljici je ginekologica otvorila trudničku knjižicu kad je bila 5+5, a vidjela joj se gv od 1,94 cm i žumanjčana vrečica, znači čak se još nije vidio ni plod ni otkucaji, a dobila je trudničku.
Tako da sam skroz sad zbunjena jer mi je nekako ona ostavila dojam kao da ta gv apsolutno ništa ne znači. Ali ja ću se veseliti, baš me briga
Ajme koja doktorica, ako imaš priliku promjeni. Super da se vidi i da je u maternici, tako je bilo i kod mene na zadnjem pregledu (5+2)
I rekla mi je da ce mi iduci put otvorit trudnicku, kad se bude srce culo, trebala bi biti 7+2
Visibaba07čestitam od srca na dobrom pregledu,to što se vidi žumanjčana je dobar znak i sigurna sam da ćeš na idućem pregledu već čuti srce.
Lida to su odlične vijesti i mislim da lagano možeš početi uživat u čarima trudnoće i svojoj bebici.Zanimljivo mi je da je moja prijateljica prošli tjedan dobila trudničku knjižicu kad je bila 5+5, na uzv joj se tad vidjela gv od 1,94 cm i žv. Nekako sam imala dojam da se trudnička otvara negdje iza osmog tjedna. Jel ima koja od vas cura već otvorenu trudničku? Možda mi je promaknulo, ako je neka od vas napisala.
Ja dobila danas trudnicku ☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Nije mi rekla doktorica, a ja sam bila uzbudjena pa sam zaboravila pitati. Jos sam neka pitanja imala pa sam isto zaboravila, oduci pit na papir obavezno zapisati 🤣🤣
Zasto nece sliku da mi ucita? Pise greska???Sljedeći put će bit već ❤️ pa veličina neće bit važna 😊
Ali možda bi stvarno trebale pisat,ja isto imala danas 5 pitanja od tih 5 ,3 zaboravila 🤣🤣
Probaj ponovno za sliku,meni koji put zašteka,kasnije mi bude ok 😊
E bas tako, iduci put ocekujemo srceko ❤❤❤
Hahaa, obavezno pisati pitanja
Nece mi sliku, 10 puta sam pokusala. Mozda je prevelika ??
https://imgbb.com/
Ovdje ucitaj sliku pa zalijepi kod nas ☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji