Kupili u baby centru na popustu prosli tj,doslo jucer jos nismo slozili,al kad smo ga vidli cinio mi se jako kvalitetan
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Marijana to je i mene mucilo al sam onda na jednom forumu procitala sa stvarno ima dovoljno prostora za prematanje,a sad cemo vidjet kad se slozi,nadam se da je istna jer smo dobili dvoje ogrmne kutija
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
https://www.facebook.com/1709367319164485/posts/4114814841953042/
Tanke spavaćice za dojenje do 3XL🤱🤱
2 kom 120,00kn 😍
Dugih rukava🌸🌸
Duboko kopčanje 🌸🌸
100%pamuk 🌸🌸
Demetria da li ti imaš ove spavaćice možda? Ja sam naručila sa svijet trudnica, ima i većih veličina, ali mi jr sve nekako loše sašiveno, u krivo...
Kad vidim kako ste sve angažirane oko planiranja i skupljanja stvari za bebu odmah me lovi lagana panika 😂
Mi smo u stanu od 43 m2 i u spavaću nam ne stane više ni igla, sad muku mučim s tim što ćemo uopće i kako ćemo reorganizirati stan.
Planirali smo kupovati nešto novo svakako, ali s obzirom da sam ja od sutra na komplikacijama i neću ni biti kreditno sposobna, a cijene su nenormalne, to nekako pada u vodu. 😩
Jutro cure 😊
Baš mi je žao da vas još muče mučnine..
Ja sam mislila da sam par dana osjetila bebicu a sad zadnjih par dana ništa ne osjetim,počinje panika pred pregled 10dana ranije 😓
Demetria je u istom tjednu ko ja i već osjetiš lupanje?
A ja još ništa,dobro tebi je druga trudnoća pa kažu da se prije osjeti u drugoj ali ja bi baš volila nešto osjetiti i da je to to ❤️
Lovely koja kolica ste uzeli?mislim da će i nama to bit prva stvar koju ćemo kupit ali tamo kroz mjesec dana..
Ja sam gnijezdo nasljediča od prijateljice,njoj je služilo dok je bebica imala 3mj poslije je prerasla..tako da neznam dal' bi to kupovala da nisam dobila..
Atina uživati ćete na snijegu :) baš je divno i ima ga dosta,a danas bi trebali još padati..
Da da njega bas osjećam puno ranije i mjehuriće i sada ove udarce.
Doduše on je ispočetka kao bio manji za par dana a na zadnjem pregledu je rekla da je veci za par dana
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Atina blago ti se i ja bih na snijeg al obecala sam sama sebi da cu otici bar preko vikenda pocetkom februara
Marijanaati i ja jesmo blizu sa ovim danima vidjela sam da ti pise 28.5 meni je na jednoj aplikaciji pokazalo 26.5 termin a po zadnjoj M je 23.5 pa vidjecemo a sto se tice udaraca meni je placenta s prednje strane zato mi i ne ulazi u glavu zasto ih toliko osjetim i sto me zaboli.
Da te utjesim moja snaha citavu trudnocu nije osjetila bebu nikako toliko je miran bio da ga je mogla rijetko kad osjetiti bas kd se navecer umiri a sa drugim haos stalno je lupao
Demetria znaci smije se uzimati reflustat u trudnoci,
mene isto muci zgaravica toliko da boli, ko da mi je neko zapalio vatru u prsima
Da da to mi ginekologinja preporučila
Točno ti simptomi
*
Kad vidim kako ste sve angažirane oko planiranja i skupljanja stvari za bebu odmah me lovi lagana panika 😂
Mi smo u stanu od 43 m2 i u spavaću nam ne stane više ni igla, sad muku mučim s tim što ćemo uopće i kako ćemo reorganizirati stan.
Planirali smo kupovati nešto novo svakako, ali s obzirom da sam ja od sutra na komplikacijama i neću ni biti kreditno sposobna, a cijene su nenormalne, to nekako pada u vodu. 😩
Astera suosjećam s tobom... Baš kažem mužu danas a di ću staviti krevetić, on kaže da se ne sekiram.. Davno smo se trebali odseliti od njegovih, ali nikako da nađemo nešto pristojno za kupiti...ja sam odavno izrazila želju za onim krevetićem sa ladicama i prostorom za prematanje, ali nažalost za sad mogu samo sanjati o tome 😏 mislim da ću ipak uzeti polovni next to me..
Teab Isti krevetić je imala moja kuma s prvim malim i sad s malom,evo njeno iskustvo oni su u malom stanu i rekla je da njoj bilo super,znači dok je bebica bila mala stane naravno sve plus kupila si je u Ikei one posudice za zaliti i tu drzala svu kozmetiku i stavila si je gore samo onu gumenu prostirku. Naravno kad beba naraste malo tesko je prematati skoro pa nemoguće al ona je to onda na krevetu radila na podlozi ili na Tetra peleni i njoj je to bilo čist Ok. Npr s obzirom da naša zauzme pola sobe ja sam na našoj prematalici iz Ikee radila njemu vježbice,baby handling koja je jedina mozda čak pogodna za to. Meni je bila odlična jer je bas velika prostrana ali naravno da nemam mjesta ne bi je kupila nikako. Ono sta je sigurno dobro je da je ona podloga na ravno ne bočno jer je to jako tesko. Čak znam ekipu koja bi si podlogu stavljala na mašinu jer nema prostora i to je isto ok. Ljudi se snađu.
https://www.ikea.com/hr/hr/p/oensklig-kosara-stol-za-previjanje-4-kom-bijela-30199283/
Ovo su vam te posudice,za vodu za blazinice za guzu i jos kremice i kanta za pelene vidite na slici kako se zakače pa se dobije extra prostor. Nama to nije trebalo al nekome mozda dobro dođe.
Marijana Ja uvijek kazem da to ima toliko izbora najbolje sam vidjet i odlučiti koja su kolica najbolja i koliko će netko ulozit u njih,znam ekipu koja je bila zadovoljna s onima od 2 soma a i one koji su dali preko 10 pa dijete je provelo niti mu dana u njima. Tako da sve to varira. Moj favorit kad sam ja gledala su bila Joie kolica 3 u 1 radi praktičnosti cijene i visoko ocijenjene AS. Na kraju smo uzeli Maxi Cosi Adorra radi manje težine i lakše sklopivosti.
Mi smo krevetić uzeli u Ikei također čist zadovoljni,madrac smo kupili neki posebni u Italiji,rade sam odvojila malo više novca za to ti krevetić su tak ionako svi isti. Frendice su koristile neke svoje kad su one bile bebe 😁 to mi je isto bilo kul
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
https://www.facebook.com/1709367319164485/posts/4114814841953042/
Tanke spavaćice za dojenje do 3XL🤱🤱
2 kom 120,00kn 😍
Dugih rukava🌸🌸
Duboko kopčanje 🌸🌸
100%pamuk 🌸🌸
Demetria da li ti imaš ove spavaćice možda? Ja sam naručila sa svijet trudnica, ima i većih veličina, ali mi jr sve nekako loše sašiveno, u krivo…
Imam iz LC waikikija
*
Planirali smo kupovati nešto novo svakako, ali s obzirom da sam ja od sutra na komplikacijama i neću ni biti kreditno sposobna, a cijene su nenormalne, to nekako pada u vodu. 😩Astera suosjećam s tobom… Baš kažem mužu danas a di ću staviti krevetić, on kaže da se ne sekiram.. Davno smo se trebali odseliti od njegovih, ali nikako da nađemo nešto pristojno za kupiti…ja sam odavno izrazila želju za onim krevetićem sa ladicama i prostorom za prematanje, ali nažalost za sad mogu samo sanjati o tome 😏 mislim da ću ipak uzeti polovni next to me..
Ajme kao da slušam svog muža. On na sve moje prijedloge i opcije samo kaže "vidjet ćemo", "ne sekiraj se", a ja odmah sijede dobijem. Sad sam rekla da ne razgovaramo dok mi nema nešto pametno za reći. 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji