Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    09. Siječanj 2022. 21:42

Marijanaaa12345

Evo da se pohvali, moji su otisli u West Gate, Bbayland i na popustu kupili Bebbeto Luca Pro 3u1, mislim da su bila 4500 kn s popustom, kosara, sportsko, torba i jaje. sad jaje valjda je to ono sto ide u auto i nadam se da ce ici lagano to spajanje s autom. Cujem da puno vas spominje AS, sto je as?
    Kako gledam sada stari, primjetila sam da je posteljinica jako skupa, imate li vi neke stranice di uzimate posteljinu?

Ja sam kupila u didaktika. Imaju dostavu za RH

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    09. Siječanj 2022. 21:45

Pepsi2019

Bokić cure,

Nakon duge borbe, kujica nam se super oporavila pa napokon imam malo više vremena za bavljenje s bebicom ☺️

Pročitala sam nekoliko zadnjih stranica i vidim puno novih imena 🥰 Nadam se da ste sve dobro a pregledi uredni.

Mi smo prošli tjedan kupili kolica, prva stvar za bebici. Nakon što sam se u Babylandu odlučila za Bebetto Holland 3u1 kolica, našla sam takva 2u1 rabljena na njuškalu. Išla ih pogledati i zaista su u izvrsnom stanju pa smo eto tako na kraju kupili rabljena kolica 😅Sad mi je svekrva rekla da joj je ostala autosjedalica - jaje od unuka. Skroz nova, nekoristena. Tako da eto i to imamo. Slijedeća kupovina je krevetić 🥰
    Robicu još nisam kupovala jer je doktor na prošlom pregledu rekao da je beba možda ipak curica 😂 Ništa se još nije spustilo, ali kaže da se dečki često rode bez da im se spuste 🥴😅
    Bebicu inače uopće ne osjećam i nadam se da to nije loši znak 🙀😏 Je li koja od vas u prvoj trudnoći isto tek kasnije osjetila bebicu?

Provjeri molim te tu autosjedalicu na rodinim stranicama.
    Imas odozada kruzice za rok upotrebe i provjeri imas li sve navlake na pojasevima kao i umetak za novorođenče

*

Demetria
    09. Siječanj 2022. 21:47

Atina25

Sweety na njega ne moze ići ova ogradica,mislim da ogradica ide na niži model njihovog kreveta,ovaj je malo povišeniji i ima kao te dve velike ograde da ne padne. Od 2 god nadalje su već nekako spretni da siđu sami s njega i on je jednom samo bio pao jer se bas jako okrenuo i presao preko ograde al super inače spava u njemu i obozava ga,čak toliko da nekad kad se probudi moramo ga ići pomazit i sjedimo kraj kreveta jer ne zeli s nama a lakse bi nam bilo da uskoči nam u krevet tijekom noći.
    Demetria Mi smo ga prebacili sa 2 god i 4 mj u svoju sobu i taj krevet i to mi je bilo grozno nekako mi je jos bio mali al eto kao htijeli smo to rjesit prije druge bebe i ja sam bas bila u panici da se ne pokrije s dekom po glavi,ugusi s jastukom sta ja znam svasta ti padne na pamet,mi mame kad su s nama u sobi čujemo svaki njihov udah tako da mi je to bas bilo čudno ali super se sve odvilo tako da probajte vi nekako ugurat zajedno za početak a ne mora značiti da će je braco budit,sigurno će i ona učvrstiti san. 🤞

Evo gledam danas u 3du jedino ako izbacimo ormar na hodnik a bojim se sto Ce gazda reci na to i hoce li ormar koji je nov prezivjeti selidbu do hodnika kao i lakirani laminat.
    Blago rečeno sranje.

*

Teab
    09. Siječanj 2022. 21:48

Mi se vratili sa predivnim kolicima,zgledaju glomazno ali nisu,stavim slikice 🙂  bas sam zadovoljna 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Demetria
    09. Siječanj 2022. 21:50

Niki777

Marijana AS je kratica za auto sjedalicu koliko ja znam.
    Prva bebina As je jaje tako da mislim da su dobro kupili.
    MissR mi smo ih naručili online jer ih ni u Dubrovniku nema nigdje. Mi ovdje imamo samo jednu jedinu trgovinu s dječjom opremom i to je bubamara koja je jako jako mala. Sramotno. Oni ovdje imaju Nuna triv i još jedna Nuna koja nama nije bila opcija. Uglavnom Demi Grow smo isprobali u svijetu beba u Zagrebu krajem studenog. Bili smo u Zagrebu u puno baby butiga ali nigdje nismo našli Nuna Demi Grow, a bili smo u Magić baby, babyland, bubamari i ja mislim da je to to. Eto našli smo ih u svijetu beba ali to je skroz van Zagreba, tamo prema ikei. Nama (meni) su ta kolica bila prvi i jedini izbor, bas sam njih zelila i nijedna druga. Zato sam zelila da muz ode samnom i da ga uvjerim kako su lijepa i jednostavna za korištenje i da vidi da kvaliteta opravdava cijenu. Nadam se da nas neće razočarat. I ja i muž smo ih provozali i jako su nam legla. Njemu su se toliko svidila da sam nekidan kada sam se nećkala oko boje, pokazala mu vise opcija boje a on je reko da njemu nije bitno to nego samo da su to ona kolica koja smo probali u Zagrebu 😂 Svjesni smo da su tenk od kolica ali eto mi bi njih i nijedna druga. Možda ćemo udarat glavom u zid za nekoliko mjeseci ali sto je tu je 🙈. Mi smo ih naručili u petak i piše nam rok isporuke 15-30 dana za sivu bolju koju smo mi odabrali. Meni je sad veći problem odabrat Nuna jaje jer ima 6 vrsta i treba pazit jer uz demi Grow piše da se dobiju adapteri za Nuna pipa i Nuna ara jaje. Mi trebamo vidit još Ocemo li uzimat sa isofix bazom ili ne. Treba provjerit u autu a muž nikako da se toga uhvati. To nam je investicija za idući mjesec pa sad to malo istražujem.

Mi smo stavili muzev uteg od 5 kila i vozili po stanu po improviziranim preprekama.
    Lockdown je cinio svoje 😂😂😂🤦🏻‍♀️👏👏👏

*

Teab
    09. Siječanj 2022. 21:52

https://ibb.co/5x5C8CV
    https://ibb.co/4TmNPyx
    Zanemarite nered i kosaru sa vesem,grijem si kupaonu 🤣

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Demetria
    09. Siječanj 2022. 21:56

Osjećaj. Bebice -poznanica je u 20 tom tjednu saznala da je trudna.
    Kao i meni moja mama za mene a ona je imala menstruacije. Saznala je u 4 tom mjesecu. Kaže da sam vise od pol trudnoće bila mirna do zadnjeg tromjesečja tada je htjela da me iščupaju van koliko sam bila divlja.
    I onda jos krenem van na zadak 🤦🏻‍♀️😂
    *
    Adaptere i isofix se kupuje posebno.
    Poneke baze isofix su samo za to jaje prve skupine tj skupine 0 ili 0+
    Ponekad odgovaraju i iducoj skupini pa je to financijski isplativije.
    Ono sto je bitno je postici nagib od 45%.
    Moj vam je savjet proučiti malo ove grupe 
    https://www.facebook.com/RODA-Sigurno-u-autosjedalici-356207444402821/
    I ovu https://www.facebook.com/groups/savjeti.o.autosjedalicama/?ref=share

*

• limica
    09. Siječanj 2022. 22:32

ja danima pokusavam napraviti ovu trakicu ispod sa sedmicama ne znam kako mogu biti toliko smotana par puta ste objasnjavale detaljno haha

• limica
    09. Siječanj 2022. 22:32

aaaaaj uspjelaaaaa

missR
    09. Siječanj 2022. 22:34

Teab super su kolica 🥰🥰
    Limica uspjela siii

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.