Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    09. Siječanj 2022. 10:42

Jutro cure 😊
    Baš mi je žao da vas još muče mučnine..
    Ja sam mislila da sam par dana osjetila bebicu a sad zadnjih par dana ništa ne osjetim,počinje panika pred pregled 10dana ranije 😓
    Demetria je u istom tjednu ko ja i već osjetiš lupanje?
    A ja još ništa,dobro tebi je druga trudnoća pa kažu da se prije osjeti u drugoj ali ja bi baš volila nešto osjetiti i da je to to ❤️
    Lovely koja kolica ste uzeli?mislim da će i nama to bit prva stvar koju ćemo kupit ali tamo kroz mjesec dana..
    Ja sam gnijezdo nasljediča od prijateljice,njoj je služilo dok je bebica imala 3mj poslije je prerasla..tako da neznam dal' bi to kupovala da nisam dobila..
    Atina uživati ćete na snijegu :) baš je divno i ima ga dosta,a danas bi trebali još padati..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

marta96
    09. Siječanj 2022. 10:52

Atina kud idete na snijeg? Ja bi bas voljela otići malo na dva dana barem na odmor (iako nemam od čega odmoriti 😂) ali malo za opustiti se. Gledam na ponudi dana, ali nisam ništa našla bas. Iako ne znam ni jel ću moći, sve ovisi sutra od pregledu, ali volim maštati i nadati se 😇

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• limica
    09. Siječanj 2022. 11:19

Atina blago ti se i ja bih na snijeg al obecala sam sama sebi da cu otici bar preko vikenda pocetkom februara

Marijanaa ti i ja jesmo blizu sa ovim danima vidjela sam da ti pise 28.5 meni je na jednoj aplikaciji pokazalo 26.5 termin a po zadnjoj M je 23.5 pa vidjecemo a sto se tice udaraca meni je placenta s prednje strane zato mi i ne ulazi u glavu zasto ih toliko osjetim i sto me zaboli. 
    Da te utjesim moja snaha citavu trudnocu nije osjetila bebu nikako toliko je miran bio da ga je mogla rijetko kad osjetiti bas kd se navecer umiri a sa drugim haos stalno je lupao

Demetria znaci smije se uzimati reflustat u trudnoci,
    mene isto muci zgaravica toliko da boli, ko da mi je neko zapalio vatru u prsima 

Atina25
    09. Siječanj 2022. 11:28

Demetria da da naravno više bi da mi očiste jer stoji dve i po godine ionako sam ga ja već cijelog u mašini oprala dva puta i posušila tako,tako planiram dat i AS na dubinsko iako je u original kutiji i vreći zapakirana čeka. Ona nam je nekako zadnji voz po roku trajanja. 
    Da 31.01 mi je bas daleko 😥
    Marta Mi smo si s trendovima koji imaju klince ko naš rezervirali neku Villu u Fuzinama i 3 apartmana su i bit ćemo 5 dana,slučajno smo uboli sad kad ima snijega i kad će bit super a da ne inače bi se šetali ima izletišta djeci ionako kad je drustvo nije bitno di su😅 ima dosta smjestaja ok i jeftino i stvarno si uzmite nesto jer kad dođe bebica neće bit previse vremena tako da sad sve iskoristite. Od kuda si ti? A i to mirovanje mozete malo prošetati pa isto leć i odmarati ,pojest negdje nesto i navecer chill ne morate turbo samo da se malo maknete 🤗

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Atina25
    09. Siječanj 2022. 11:29

Limica ima jos vremena drzim fige da vam upali da odete jedan vikend 👍🤞 to je dosta za napunit baterije 😁

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Marijanaaa12345
    09. Siječanj 2022. 12:00

Pozdrav cure, trebala bih vas savjet. Roditelji su izrazili zelju da zele kupiti sobicu za bebu i kolica. Pod sobicu misle na prematalicu i krevetic. 
    Kopam zadnjih dana kolica i namjestaj Al nisam sigurna sto valja, izbor je bas velik. 
    Ako moze savjet koja kolica bi bila najbolja( Max vodi,prego, Nesto trece) Meni htjela da su preko 5,6 tisuca cca, i koji i kakvi krevetici, madraci, di kupiti, di ste vi? I kakva komoda se pokazala prakticnom, okrenuti podlogu bocno ili bebu prema sebi ? Nisam naišla na nijednu tako duboku, sve budu ili iza s rupom ili prematalica viri naprijed. 
    Ja sam jos mislila neovisno o djecjoj sobi za prvih par mjeseci da beba bude s nama u sobi pa uzet neki krevetic next to me, ima na njuskalu freeon i chicco pa gledam koji je bolji plus imam krevet box bez ruba, ima li netko takav i moze li se zakaciti krevetic nekako uz to ? 
    Uff sad sam vas zasula pitanjima ❤️

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Teab
    09. Siječanj 2022. 12:11

Marijana mi smo nakon dugog premisljanja i razmisljanja i trazenja po forumima odlucili za ovaj tip kreveta https://ibb.co/ZYk2RfX

https://ibb.co/ysBmq7g

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Marijanaaa12345
    09. Siječanj 2022. 12:11

limica

Atina blago ti se i ja bih na snijeg al obecala sam sama sebi da cu otici bar preko vikenda pocetkom februara

Marijanaati i ja jesmo blizu sa ovim danima vidjela sam da ti pise 28.5 meni je na jednoj aplikaciji pokazalo 26.5 termin a po zadnjoj M je 23.5 pa vidjecemo a sto se tice udaraca meni je placenta s prednje strane zato mi i ne ulazi u glavu zasto ih toliko osjetim i sto me zaboli.
    Da te utjesim moja snaha citavu trudnocu nije osjetila bebu nikako toliko je miran bio da ga je mogla rijetko kad osjetiti bas kd se navecer umiri a sa drugim haos stalno je lupao

Demetria znaci smije se uzimati reflustat u trudnoci,
    mene isto muci zgaravica toliko da boli, ko da mi je neko zapalio vatru u prsima

Limica, ne vidim tvoju trakicu u opisu, ma meni su isto rekli neki 28. Neki 25. Al meni su odredivali menstruaciju jer mi zadnja bila 3.6. i od tad nisam dobivala, hormonalni i pco poremecaj i onda odjednom trudnica u 9 mj pa su rekli racunaj da ti je zadnja m kao 21.8. ovulacija 3.9. . Ja racunam sredina 5 mjeseca pa kad bude :) 
    Hvala ti puno na prenesenom iskustvu, stvarno se jako brinula da nije mjesto uredu pogotovo usporedujuci tu iskustvo s drugima. Hvala ti. 

29/ZD

Marijanaaa12345
    09. Siječanj 2022. 12:14

Teab

Marijanami smo nakon dugog premisljanja i razmisljanja i trazenja po forumima odlucili za ovaj tip krevetahttps://ibb.co/ZYk2RfX

https://ibb.co/ysBmq7g

Teab mislis da Ce to biti dosta prostora za presvlačenje bebe? Meni se jako svidali Al mi par ljudi rekli da Ce mi biti uslo i nezgodno za prematanje.

29/ZD

Marijanaaa12345
    09. Siječanj 2022. 12:14

Lovely_

Visibaba07

Lovely koja kolica ste uzeli?mislim da će i nama to bit prva stvar koju ćemo kupit ali tamo kroz mjesec dana..

Uzeli smo Peg Perego Veloce Lounge 3u1 kolica. Evo stavim sliku kako izgledaju sa košarom. Dezen je graphic gold.
    https://ibb.co/wWqc3DZ

Di ste kupili kolica? 

29/ZD

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.