Jedna bitna napomena:
Provjerite kako posluju prodavači kolica autosjedalica i drugih vrijednih stvari koje kupujete. Naprimjer ja nisam bacila kutije od babycentera od kolica i as i jednom na TV-u cujem da ženi nisu prihvatili reklamacije jer nije imala kutije.
I ja provjerim i stvarno ne prihvaćaju ako nije u original ambalaži. Dakle provjerite prije nego bacite kutije.
Moje su složene iza ormara i stoje
Jos bi nadodala da vodite racuna i o rokovima isporuke, mi smo za prvo dijete kupili Britax Romer autosjedalicu, cekali smo isporuku puna 2,5 mj, kupljena u Magic baby... Naravno jedino na lageru su imali izlozbeni primjerak, uz to tvrdili da je isporuka max 2-3 tjedna... 🤷
Hej cure, samo da se i tu javim!
Prvi pregled je prosao odlicno, bebica je ziva zdrava i srceko kuca 🥰
Prebacila sam se skroz na jesenske bebe, pa me mozete maknuti sa liste, da ne zauzimam mjesta bezveze 😂
Jos vas citam i zelim vam sretne i lagane trudnoce! ❤️
🤢🤮🤮 cim mislim da mi je bolje opet ja grlim skoljku. 😭😭😭 do kad ce vise uff.
Ajme ženo jesi se i ti ispatila... Baš mi je žao..😔😔
I meni je svaki dan neko novo iznenađenje ...
I taman kad pomislim da mi je bolje bude mi gore...
ali mislim da su nam ovo zadnji tjedni patnje i da će uskoro biti malo lakše..💪💪💪💪
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Pozz,zadnja menstruacija je bila 02.12. 2021(koliko znam)
Test na trudnocu prvi sam uradila 2.01.2021 i bio je negativan, drugi sam uradila nako 4 dana kasnjenja 06.01. 2022. I bio je isto tako negativan. Menstruacija nije jos dosla, dal' je moguce da je to od stresa? Simptoma o trudnoci nema, blagi bolovi u stomaku kao onih pred menstruaciju. Inace su mi koliko toliko menstruacije redovne (ne pratim bas) ali su u dan dva uvijek tu. Trudnoca nije planirana...
Ajme ženo jesi se i ti ispatila… Baš mi je žao..😔😔
I meni je svaki dan neko novo iznenađenje …
I taman kad pomislim da mi je bolje bude mi gore…
ali mislim da su nam ovo zadnji tjedni patnje i da će uskoro biti malo lakše..💪💪💪💪
Bas tako...
Jel imala koja proljev? Meni je to u prvoj trudnoći bio jedan od prvih znakova uz mucnine...a sad opet, sve mi uzasno tesko sjeda na zeludac
Pozz,zadnja menstruacija je bila 02.12. 2021(koliko znam)
Test na trudnocu prvi sam uradila 2.01.2021 i bio je negativan, drugi sam uradila nako 4 dana kasnjenja 06.01. 2022. I bio je isto tako negativan. Menstruacija nije jos dosla, dal' je moguce da je to od stresa? Simptoma o trudnoci nema, blagi bolovi u stomaku kao onih pred menstruaciju. Inace su mi koliko toliko menstruacije redovne (ne pratim bas) ali su u dan dva uvijek tu. Trudnoca nije planirana…
Ako su testovi negativni, najbolje je da se narucis kod ginekologa koji ce te pregledati i dati terapiju ako isključi trudnoću
cure moje ja sam zadnja dva dana bila bas malaksala pa nisam bila bas aktivna ali sam vas sve procitala i popratila
ja ulazim u ponedjeljak u 21. sedmicu i osim sto me beba satra nemam drugih tegoba.
naravno da sam presretna sto je osjetim ali ti udarci nisu vise leprsanje leptira u stomaku nego pravi udarci koji me zakoce. doslovno se ukocim od bola i cekam da se ona smiri a jako je nermirna. kad je budna udari me cca. 20 puta za manje od minutu pa odmori malo i opet tako. tek peti mjesec a vec smo poceli sa borilackim vjestinama…. nadam se da je to uredu jer mi je pregled tek 18.1.
cure moje ja sam zadnja dva dana bila bas malaksala pa nisam bila bas aktivna ali sam vas sve procitala i popratila
ja ulazim u ponedjeljak u 21. sedmicu i osim sto me beba satra nemam drugih tegoba.
naravno da sam presretna sto je osjetim ali ti udarci nisu vise leprsanje leptira u stomaku nego pravi udarci koji me zakoce. doslovno se ukocim od bola i cekam da se ona smiri a jako je nermirna. kad je budna udari me cca. 20 puta za manje od minutu pa odmori malo i opet tako. tek peti mjesec a vec smo poceli sa borilackim vjestinama…. nadam se da je to uredu jer mi je pregled tek 18.1.
Malo sam ljubomorna, ja usla u 21 a nisam uopce sigurna dali to sto katkad osjetim uopce je beba a posteljica je iza i po svemu bi ju trebala osjetiti ali nikako Nestor konkretnije da mogu sa sigurnošću reci to je beba. A tu svi osjecaju vec u većim tjednima, tako da, bas ljubomorna i na te udarce hh
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Ajme ženo jesi se i ti ispatila… Baš mi je žao..😔😔
I meni je svaki dan neko novo iznenađenje …
I taman kad pomislim da mi je bolje bude mi gore…
Bas tako…
Jel imala koja proljev? Meni je to u prvoj trudnoći bio jedan od prvih znakova uz mucnine…a sad opet, sve mi uzasno tesko sjeda na zeludac
Ja sam period od cca 6. tjedna imala grozan proljev i imala sam termin za prvi pregled, ali me strah ulovio da to nije ok i zvala sam ginekologa koji mi je potvrdio da to nikako ne smijem imati odnosno da ga moram sprijeciti. Tako da sam dobrih tjedan dana bila samo na caju od đumbira i dvopeku, stapicima i dnevno gucnula malo coca cole. Inace mi se sve zivo gadilo, apetit nula....skroz sam bila iscrpljena, ali da kucnem o drvo, do pregleda se proljev zaustavio.... Sada samo mucnine ne daju mira, iscrpljenost, glad grozna, a nista sta uzmem jesti mi ne ide.... Kazu blazeno stanje 😅 ma blazeni muški, oni se ispraznili a sad sva odgovornost, cuvanje itd na nama 🥴😅 ma neka, jedva cekam ljeto i upoznavanje s bebom 🥰🥰🥰🥰
Sve je to u redu. Mene je moja cura dobro dizala do kraja.
Sad sam budna jer ju uspavljivam a prije sat vremena se braco istezao i šutao
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji