Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tasm
    08. Siječanj 2022. 23:17

Demetria

Jedna bitna napomena:
    Provjerite kako posluju prodavači kolica autosjedalica i drugih vrijednih stvari koje kupujete. Naprimjer ja nisam bacila kutije od babycentera od kolica i as i jednom na TV-u cujem da ženi nisu prihvatili reklamacije jer nije imala kutije.
    I ja provjerim i stvarno ne prihvaćaju ako nije u original ambalaži. Dakle provjerite prije nego bacite kutije.
    Moje su složene iza ormara i stoje

Jos bi nadodala da vodite racuna i o rokovima isporuke, mi smo za prvo dijete kupili Britax Romer autosjedalicu, cekali smo isporuku puna 2,5 mj, kupljena u Magic baby... Naravno jedino na lageru su imali izlozbeni primjerak, uz to tvrdili da je isporuka max 2-3 tjedna... 🤷

Princess_Mimi
    08. Siječanj 2022. 23:30

Hej cure, samo da se i tu javim! 
    Prvi pregled je prosao odlicno, bebica je ziva zdrava i srceko kuca 🥰
    Prebacila sam se skroz na jesenske bebe, pa me mozete maknuti sa liste, da ne zauzimam mjesta bezveze 😂
    Jos vas citam i zelim vam sretne i lagane trudnoce! ❤️

ljubičica
    09. Siječanj 2022. 00:12

Ina85

🤢🤮🤮 cim mislim da mi je bolje opet ja grlim skoljku. 😭😭😭 do kad ce vise uff.

Ajme ženo jesi se i ti ispatila... Baš mi je žao..😔😔
    I meni je svaki dan neko novo iznenađenje ...
    I taman kad pomislim da mi je bolje bude mi gore...
    ali mislim da su nam ovo zadnji tjedni patnje i da će uskoro biti malo lakše..💪💪💪💪

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• ena654321
    09. Siječanj 2022. 00:29

Pozz,zadnja menstruacija je bila 02.12. 2021(koliko znam) 
    Test na trudnocu prvi sam uradila 2.01.2021 i bio je negativan, drugi sam uradila nako 4 dana kasnjenja 06.01. 2022. I bio je isto tako negativan. Menstruacija nije jos dosla, dal' je moguce da je to od stresa? Simptoma o trudnoci nema, blagi bolovi u stomaku kao onih pred menstruaciju. Inace su mi koliko toliko menstruacije redovne (ne pratim bas) ali su u dan dva uvijek tu. Trudnoca nije planirana... 

Princess_Mimi
    09. Siječanj 2022. 00:48

ljubičica

Ina85

Ajme ženo jesi se i ti ispatila… Baš mi je žao..😔😔
    I meni je svaki dan neko novo iznenađenje …
    I taman kad pomislim da mi je bolje bude mi gore…
    ali mislim da su nam ovo zadnji tjedni patnje i da će uskoro biti malo lakše..💪💪💪💪

Bas tako...
    Jel imala koja proljev? Meni je to u prvoj trudnoći bio jedan od prvih znakova uz mucnine...a sad opet, sve mi uzasno tesko sjeda na zeludac

Princess_Mimi
    09. Siječanj 2022. 00:49

ena654321

Pozz,zadnja menstruacija je bila 02.12. 2021(koliko znam)
    Test na trudnocu prvi sam uradila 2.01.2021 i bio je negativan, drugi sam uradila nako 4 dana kasnjenja 06.01. 2022. I bio je isto tako negativan. Menstruacija nije jos dosla, dal' je moguce da je to od stresa? Simptoma o trudnoci nema, blagi bolovi u stomaku kao onih pred menstruaciju. Inace su mi koliko toliko menstruacije redovne (ne pratim bas) ali su u dan dva uvijek tu. Trudnoca nije planirana…

Ako su testovi negativni, najbolje je da se narucis kod ginekologa koji ce te pregledati i dati terapiju ako isključi trudnoću

• limica
    09. Siječanj 2022. 01:25

cure moje ja sam zadnja dva dana bila bas malaksala pa nisam bila bas aktivna ali sam vas sve procitala i popratila
    ja ulazim u ponedjeljak u 21. sedmicu i osim sto me beba satra nemam drugih tegoba.
    naravno da sam presretna sto je osjetim ali ti udarci nisu vise leprsanje leptira u stomaku nego pravi udarci koji me zakoce. doslovno se ukocim od bola i cekam da se ona smiri a jako je nermirna. kad je budna udari me cca. 20 puta za manje od minutu pa odmori malo i opet tako. tek peti mjesec a vec smo poceli sa borilackim vjestinama…. nadam se da je to uredu jer mi je pregled tek 18.1. 

Marijanaaa12345
    09. Siječanj 2022. 01:44

limica

cure moje ja sam zadnja dva dana bila bas malaksala pa nisam bila bas aktivna ali sam vas sve procitala i popratila
    ja ulazim u ponedjeljak u 21. sedmicu i osim sto me beba satra nemam drugih tegoba.
    naravno da sam presretna sto je osjetim ali ti udarci nisu vise leprsanje leptira u stomaku nego pravi udarci koji me zakoce. doslovno se ukocim od bola i cekam da se ona smiri a jako je nermirna. kad je budna udari me cca. 20 puta za manje od minutu pa odmori malo i opet tako. tek peti mjesec a vec smo poceli sa borilackim vjestinama…. nadam se da je to uredu jer mi je pregled tek 18.1.

Malo sam ljubomorna, ja usla u 21 a nisam uopce sigurna dali to sto katkad osjetim uopce je beba a posteljica je iza i po svemu bi ju trebala osjetiti ali nikako Nestor konkretnije da mogu sa sigurnošću reci to je beba. A tu svi osjecaju vec u većim tjednima, tako da, bas ljubomorna i na te udarce hh 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Maajaa12344
    09. Siječanj 2022. 03:29

Princess_Mimi

ljubičica

Ina85

Ajme ženo jesi se i ti ispatila… Baš mi je žao..😔😔
    I meni je svaki dan neko novo iznenađenje …
    I taman kad pomislim da mi je bolje bude mi gore…

Bas tako…
    Jel imala koja proljev? Meni je to u prvoj trudnoći bio jedan od prvih znakova uz mucnine…a sad opet, sve mi uzasno tesko sjeda na zeludac

Ja sam period od cca 6. tjedna imala grozan proljev i imala sam termin za prvi pregled, ali me strah ulovio da to nije ok i zvala sam ginekologa koji mi je potvrdio da to nikako ne smijem imati odnosno da ga moram sprijeciti. Tako da sam dobrih tjedan dana bila samo na caju od đumbira i dvopeku, stapicima i dnevno gucnula malo coca cole. Inace mi se sve zivo gadilo, apetit nula....skroz sam bila iscrpljena, ali da kucnem o drvo, do pregleda se proljev zaustavio.... Sada samo mucnine ne daju mira, iscrpljenost, glad grozna, a nista sta uzmem jesti mi ne ide.... Kazu blazeno stanje 😅 ma blazeni muški, oni se ispraznili a sad sva odgovornost, cuvanje itd na nama 🥴😅 ma neka, jedva cekam ljeto i upoznavanje s bebom 🥰🥰🥰🥰

Demetria
    09. Siječanj 2022. 04:10

limica

Sve je to u redu. Mene je moja cura dobro dizala do kraja.
    Sad sam budna jer ju uspavljivam a prije sat vremena se braco istezao i šutao

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.