Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijanaaa12345
    09. Siječanj 2022. 18:43

Evo da se pohvali, moji su otisli u West Gate, Bbayland i na popustu kupili Bebbeto Luca Pro 3u1, mislim da su bila 4500 kn s popustom, kosara, sportsko, torba i jaje. sad jaje valjda je to ono sto ide u auto i nadam se da ce ici lagano to spajanje s autom. Cujem da puno vas spominje AS, sto je as? 
    Kako gledam sada stari, primjetila sam da je posteljinica jako skupa, imate li vi neke stranice di uzimate posteljinu?

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Marijanaaa12345
    09. Siječanj 2022. 19:03

Jaje je Avionaut KIte +, sad mi javili, neznam jel to kad se kupuje u paketu s kolicima 3u1, dode s adapterima z akolica i ISOFIX sustavom za auto ili se to mora posebno kupovati?

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• Nara-Nara
    09. Siječanj 2022. 19:06

Bokić cure,

Nakon duge borbe, kujica nam se super oporavila pa napokon imam malo više vremena za bavljenje s bebicom ☺️

Pročitala sam nekoliko zadnjih stranica i vidim puno novih imena 🥰 Nadam se da ste sve dobro a pregledi uredni.

Mi smo prošli tjedan kupili kolica, prva stvar za bebici. Nakon što sam se u Babylandu odlučila za Bebetto Holland 3u1 kolica, našla sam takva 2u1 rabljena na njuškalu. Išla ih pogledati i zaista su u izvrsnom stanju pa smo eto tako na kraju kupili rabljena kolica 😅Sad mi je svekrva rekla da joj je ostala autosjedalica - jaje od unuka. Skroz nova, nekoristena. Tako da eto i to imamo. Slijedeća kupovina je krevetić 🥰
    Robicu još nisam kupovala jer je doktor na prošlom pregledu rekao da je beba možda ipak curica 😂 Ništa se još nije spustilo, ali kaže da se dečki često rode bez da im se spuste 🥴😅
    Bebicu inače uopće ne osjećam i nadam se da to nije loši znak 🙀😏 Je li koja od vas u prvoj trudnoći isto tek kasnije osjetila bebicu?

Atina25
    09. Siječanj 2022. 19:10

Sweety na njega ne moze ići ova ogradica,mislim da ogradica ide na niži model njihovog kreveta,ovaj je malo povišeniji i ima kao te dve velike ograde da ne padne. Od 2 god nadalje su već nekako spretni da siđu sami s njega i on je jednom samo bio pao jer se bas jako okrenuo i presao preko ograde al super inače spava u njemu i obozava ga,čak toliko da nekad kad se probudi moramo ga ići pomazit i sjedimo kraj kreveta jer ne zeli s nama a lakse bi nam bilo da uskoči nam u krevet tijekom noći.
    Demetria Mi smo ga prebacili sa 2 god i 4 mj u svoju sobu i taj krevet i to mi je bilo grozno nekako mi je jos bio mali al eto kao htijeli smo to rjesit prije druge bebe i ja sam bas bila u panici da se ne pokrije s dekom po glavi,ugusi s jastukom sta ja znam svasta ti padne na pamet,mi mame kad su s nama u sobi čujemo svaki njihov udah tako da mi je to bas bilo čudno ali super se sve odvilo tako da probajte vi nekako ugurat zajedno za početak a ne mora značiti da će je braco budit,sigurno će i ona učvrstiti san. 🤞

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

anita23
    09. Siječanj 2022. 19:20

Pepsi2019

Bokić cure,

Nakon duge borbe, kujica nam se super oporavila pa napokon imam malo više vremena za bavljenje s bebicom ☺️

Pročitala sam nekoliko zadnjih stranica i vidim puno novih imena 🥰 Nadam se da ste sve dobro a pregledi uredni.

Mi smo prošli tjedan kupili kolica, prva stvar za bebici. Nakon što sam se u Babylandu odlučila za Bebetto Holland 3u1 kolica, našla sam takva 2u1 rabljena na njuškalu. Išla ih pogledati i zaista su u izvrsnom stanju pa smo eto tako na kraju kupili rabljena kolica 😅Sad mi je svekrva rekla da joj je ostala autosjedalica - jaje od unuka. Skroz nova, nekoristena. Tako da eto i to imamo. Slijedeća kupovina je krevetić 🥰
    Robicu još nisam kupovala jer je doktor na prošlom pregledu rekao da je beba možda ipak curica 😂 Ništa se još nije spustilo, ali kaže da se dečki često rode bez da im se spuste 🥴😅
    Bebicu inače uopće ne osjećam i nadam se da to nije loši znak 🙀😏 Je li koja od vas u prvoj trudnoći isto tek kasnije osjetila bebicu?

I u prvoj i u drugoj trudnoci sam bebaca pocela osjecati tek sa 19+tt ,tako da budi bez brige,uskoro ces i ti🤗. Sve je to individualno.

Atina25
    09. Siječanj 2022. 19:22

Marijana as je jaje,as je sutosjedalica pa se skrati, superrr za kolica 🤞 jedna briga manje al nisam skuzila jesi dobila s kolicima jaje ili su posebno kupili jer vidim da si napisala drugacije ime? Inače većina jaja se vežu pojasom za sjedalo,rijetko koja imaju samo ISOFIX,ali treba detaljno proučiti. Npr naš auto ima mogućnost isofixa ali nismo to kupovali jer je skupo i preraste jaje odmah,nas je prerastao jaje sa 7 mj radi dužine nogu i onda platis 1300 kuna samo ISOFIX za 7 mj koristenja,ne isplati se baš. 

11.11 miny anomaly ✅

Atina25
    09. Siječanj 2022. 19:25

Marijana adaptere bi sigurno trebala dobiti da paše na kolica ISOFIX ne u tom kompletu :)
    Pepsi ne brini i ja sam tek neki dan osjetila bebu a evo već sam 20 tj i to mi je druga🥴 i kaze dr da je posteljica sprijeda pa zato tako da nemoj brinut još jer je sve ok 🤞😁

11.11 miny anomaly ✅

missR
    09. Siječanj 2022. 20:08

Pepsi oporavila see 😃 bas mi je drago
    Nikki ja sam ih vidila kod jednog mladog para s bebom na jednoj svadbi u 9. Mjesecu dok jos nisam ni znala da sam trudna i baaaas su mi se svidila. Jako su ta lijepa kolica, mislim da neces pozaliti😊
    Kod nas ima nesto vise ducana nego u Du ali ne drze Nunu uopce. Pa to je ok za rok isporuke nekih 30 dana.. ovo za stokke mi je bas nekako puno 2 mjeseca cekati. 
    Ajme moram i ja prouciti sve o autosjedalicama jer mi je to ko kineski. Nista ne kuzim ja, a dragi jos manje😂😅 
    Marijana jedna mi je curka rekla da je uzela u Ikei posteljinu bijelu i da nije skupa ali ne znam kakva je kvaliteta

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Anushka
    09. Siječanj 2022. 20:33

Marijanaaa12345

Evo da se pohvali, moji su otisli u West Gate, Bbayland i na popustu kupili Bebbeto Luca Pro 3u1, mislim da su bila 4500 kn s popustom, kosara, sportsko, torba i jaje. sad jaje valjda je to ono sto ide u auto i nadam se da ce ici lagano to spajanje s autom. Cujem da puno vas spominje AS, sto je as?
    Kako gledam sada stari, primjetila sam da je posteljinica jako skupa, imate li vi neke stranice di uzimate posteljinu?

Možes si pogledati na ethereal.hr, imaju lijepe posteljine i cjenovno ok, ja sam naručivala. Ima i malianđeo.hr, isto sam uzimala za prvu curku, a imaš i na webu svih tih dječjih dućana, tipa babycenter, bubamara ali mislim da su tamo skuplje...zna biti akcija i u lidlu, ali treba popratit i uhvatiti🙂

url=https://lilypie.com]

Demetria
    09. Siječanj 2022. 21:40

Sweety

Atina25

Demetria mi imamo ovaj Busunge najprodavaniji model,odličan je,njihov madrac sad smo na drugoj razini,imaju posteljine za njega i lastik plahte mislim da će vam biti super za nju

Mi smo isto gledali taj krevet za nasu curicu, koja ce imati skoro 2 godine kad dodje braco, a bracu u kinderbet.
    Daj mi molim te reci dali se na njega moze montirati ona zastitna ogradica od 100 kn, ili to nema smisla ? Citala sam komentare da je ta zastitna ogradica preniska, pa smo jos neodlucni
    https://ibb.co/Y3Jh2k4

Ja sam mislila kupiti neku letvi iz Bauhausa i sama montirati ako ta letva iz ikee ne ide

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.