Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    09. Siječanj 2022. 14:49

Poput ovih 
    https://www.ikea.com/hr/hr/cat/djecji-i-produljivi-kreveti-45847/ 
    Druga frendica je od početka kupila samo madrac i mlada je spavala na podu do njihovog kreveta na madracu jer bi se nocu samo spustila ju dojiti

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Teab
    09. Siječanj 2022. 15:36

Astera sad bas citam,nije da guram nos al sam na komplikacijama mjesecima i bas neki dan otisla do banke i izracunali mi mogucnost dizanja kredita do 70 000 kn,je kompliciranije al ipak sam kreditno sposobna,tak da neznam zasto ti nebi bila
     Atina joj super hvala ti puno na imformaciji sad mi je lakse ipak,imam info iz prve ruke

Danas bi trebali ic po kolica i kimbac,autosjedalicu i jaje,neznam opce koje su marke al sobzirom da se poklonjenom konju ne gleda u zube nebum se zalila

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Atina25
    09. Siječanj 2022. 15:50

Demetria mi imamo ovaj Busunge najprodavaniji model,odličan je,njihov madrac sad smo na drugoj razini,imaju posteljine za njega i lastik plahte mislim da će vam biti super za nju

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Demetria
    09. Siječanj 2022. 16:07

Atina25

Demetria mi imamo ovaj Busunge najprodavaniji model,odličan je,njihov madrac sad smo na drugoj razini,imaju posteljine za njega i lastik plahte mislim da će vam biti super za nju

Taj sam i gledala uzela bi bijeli pa kad se preselimo u svoje i kad budemo sređivali stan da lako obojam krevet u boju koju ona voli.
    Samo sada smisljam di bi ga stavila.
    Dosta je velika soba ali opet ne znam gdje staviti i krevet i krevetić i kako ce to funkcionirati jer ona nakon 15 mjeseci napokon odvali 3-4h sna. A kad braco dode bojim se opet nedostatka sna za sve u sobi. Nekako mi je mala za sama svoju sobu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

missR
    09. Siječanj 2022. 16:30

Nikki jeste li nunu narucili preko weba ili bas kupili u trgovini? Tu u Zd ih nema u nijednoj trgovini s opremom za bebu..
    Zanima me ako ste ih narucili preko weba koliko se cekaju? Ja se jos dvoumim izmedu nune demi ili stokke xplory ali se stokke cekaju cca 2 mjeseca

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

marta96
    09. Siječanj 2022. 17:06

Atina mi smo blizu zg recimo. I inače kad smo isli na vikende malo šetnja, malo jelo i izležavanje, baš nas to opusti, a sad mi toplice npr bas nisu opcija pa 🤷‍♀️
    Visibaba ja sam prije uvijek mislila da ću imati maramu za nositi, ali sad ću ipak radije u kolica jer mi frendica tako svoju malu nosila stalno i svugdje i sad je vec godinu i pol i teška, a samo se hoće nositi i onda zna vrištati, plakati jednostavno ju mora onda nositi što je za nju problem s obzirom na stalne bolove kičme i kako to ide pa sam tu ipak odustala. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Astera
    09. Siječanj 2022. 17:33

Niki777 i Demetria hvala na savjetu. Imam za sad nešto i dogovoreno od frendica, a za ostatak kažem stvarno ne znam kud bi i što bi za sad jer ne znam gdje ćemo i kako ćemo. Nadam se i da će se muž trgnuti jer vrijeme leti. Ja sam inače isto jedna od onih koja bi sve dogovorila i organizirala što ranije, ali nažalost nemam backup 😅
    Teab sutra i ja idem do banke pa ću vidjeti što tamo kažu. Ono što sam istražila po internetu je da ovisi o bankama, ali da često neke i ne daju kredit. 

Sweety
    09. Siječanj 2022. 18:06

Atina25

Mi smo isto gledali taj krevet za nasu curicu, koja ce imati skoro 2 godine kad dodje braco, a bracu u kinderbet. 
    Daj mi molim te reci dali se na njega moze montirati ona zastitna ogradica od 100 kn, ili to nema smisla ? Citala sam komentare da je ta zastitna ogradica preniska, pa smo jos neodlucni 
    https://ibb.co/Y3Jh2k4

ljubičica
    09. Siječanj 2022. 18:15

Sweety

Atina25

Mi smo isto gledali taj krevet za nasu curicu, koja ce imati skoro 2 godine kad dodje braco, a bracu u kinderbet.
    Daj mi molim te reci dali se na njega moze montirati ona zastitna ogradica od 100 kn, ili to nema smisla ? Citala sam komentare da je ta zastitna ogradica preniska, pa smo jos neodlucni
    https://ibb.co/Y3Jh2k4

Ja sam imala tu ogradicu i krevet pripadajući iz ikee. Odlično mi je služio taman za dob koliko smo išli u vrtić računaj od dvije do šest godina možda. Prodala sam ga dalje, jer je kvalitetan i bio je odličnom stanju. 
    Moja cura ga volela sjeća ga se i sada. 
    Stvarno sam bila zadovoljna i opet bi ga uzela.

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Marijanaaa12345
    09. Siječanj 2022. 18:38

Teab

Astera sad bas citam,nije da guram nos al sam na komplikacijama mjesecima i bas neki dan otisla do banke i izracunali mi mogucnost dizanja kredita do 70 000 kn,je kompliciranije al ipak sam kreditno sposobna,tak da neznam zasto ti nebi bila
    Atina joj super hvala ti puno na imformaciji sad mi je lakse ipak,imam info iz prve ruke

Danas bi trebali ic po kolica i kimbac,autosjedalicu i jaje,neznam opce koje su marke al sobzirom da se poklonjenom konju ne gleda u zube nebum se zalila

Ja nemam ugovor na poslu za stalno, i visina kredita ovisi o velicini obrta, firme, vrlo moguce da nije kreditno sposobna

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.