Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MfrauM
    09. Siječanj 2022. 08:47

Joj Atina25 divno vi na snijeg! Ljubomorna sam! Lijepo se provedite. Ok, znaci još jedan ne za gnijezdo u stanu od 47m2 😁. 
    Teab i Marta držite se, izdrzat ćemo, i ja sam jedna od onih što ne mrda do pregleda🥴.
    Curke odmarajte danas i uživajte 😘

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Ina85
    09. Siječanj 2022. 08:47

Maajaa12344

Ne pustaju me mucnine ni sekunde, nista osim juhe i dvopeka ne jedem ufff 🤢😵🤢

Izleti mi svako malo reklama za vivre jastukhttps://www.vivre.hr/p-1577570/jastuk_za_trudnice_jungle_60x290_cm?ch_type=2&ch_id=1 , ima li koja takav? Simpatican mi je nekako 🤔😁

Sweetymi imamo kucu u Erkelenzu, malo ispod Gladbacha 😊

Jos ce te i drzat nazalost. Meni je do 12 tt tako bilo svaki dan. Pa je pocelo popustat. Al evo tu i tamo me podsjete 🤢🤮 jos uvjek . Iznenada povracanje. Prije je bilo uz mucnine a sad surprise. 🤷‍♀️😵‍💫 ova moja curica me bas voli mucit. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ina85
    09. Siječanj 2022. 08:49

ljubičica

Ina85

🤢🤮🤮 cim mislim da mi je bolje opet ja grlim skoljku. 😭😭😭 do kad ce vise uff.

Ajme ženo jesi se i ti ispatila… Baš mi je žao..😔😔
    I meni je svaki dan neko novo iznenađenje …
    I taman kad pomislim da mi je bolje bude mi gore…
    ali mislim da su nam ovo zadnji tjedni patnje i da će uskoro biti malo lakše..💪💪💪💪

Joj nadam se. Bas sam oslabila od sveg tog povracanja. I raspolozenje mi je nikakvo. Al bit ce bolje. Evo cekam sljedeci tjedan pa idemo malo na snjeg da promjenimo okolinu i mi .

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ariel
    09. Siječanj 2022. 09:35

Ja jos nisam ni jednom povracala al mi bude cesto muka cijeli dan. Neki puta si mislim bolje da povracam pa mi bude lakse u zelucu, ovak mi je samo muka. A onda s druge strane sam sretna jer je povracam.
    Jucer sam sa suprugom malo gledala bocice, nasla sma na amazon.de dr brown paket od 3 bocice. Jedna je od 0-3mj, druga od 3-6mj a treca 6+. Ali sam nasla i avant 0-3mj na kojoj isto pise da je kao kopija majcinih grudi za bolji razvoj. 
    Mislim da bi bilo puno lakse da postoji samo jednamarka a ne njih 100 😂
    Sto se kolica tice, nama se svidaju abc design ali jaje bi uzeli maxi cosi. A i sve kutije cuvamo do isteka garancije, uvijek. 😌
    Jos moramo nac krevetic ili nesto sto ce bit kraj mene u sobi. Imamo jos kednu sobu za bebu ali prvih godinu dana ce spavat u nasoj sobi. Onda kad krene u vrtic ide u svoju sobu.

Monstera
    09. Siječanj 2022. 10:06

Jutro cure 🤗
    Nisam bila aktivna par dana, ali sam vas čitala pa vidim da se svašta izdogađalo, čestitam svima na saznanju spola bebica i na urednim pregledima 💜💙 Cure sa mučninama, jako mi je žao da vam ne daju mira, držim fige da ubrzo prođu 🤞
    Mene je pokosila korona, imala sam dosta visoku temperaturu ali na svu sreću samo sam prvi dan pila lupocet jer me bilo strah zbog bebe, imala je baš ubrzane otkucaje na babywatcheru pa mi nije bilo svejedno. Bitno je da je sad to iza nas, još da se tog dosadnog kašlja riješim i kao nova sam 😁
    Martina molim te makni me sa liste za pregled (12.01), morala sam otkazati jer sam u izolaciji pa ti naknadno javim kad će biti 🙂

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

ljubičica
    09. Siječanj 2022. 10:12

Princess_Mimi

ljubičica

Ina85

🤢🤮🤮 cim mislim da mi je bolje opet ja grlim skoljku. 😭😭😭 do kad ce vise uff.

Ajme ženo jesi se i ti ispatila… Baš mi je žao..😔😔
    I meni je svaki dan neko novo iznenađenje …
    I taman kad pomislim da mi je bolje bude mi gore…
    ali mislim da su nam ovo zadnji tjedni patnje i da će uskoro biti malo lakše..💪💪💪💪

Bas tako…
    Jel imala koja proljev? Meni je to u prvoj trudnoći bio jedan od prvih znakova uz mucnine…a sad opet, sve mi uzasno tesko sjeda na zeludac

I zatvor i proljev ..prvo jedno pa drugo 🤣🤣
    U prvoj trudnoći nisam imala ništa.

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

ljubičica
    09. Siječanj 2022. 10:28

Lovely_

Jutro curke, nadam se da uživate u vikendu ❤️❤️
    Svim curkama koje se bore s nekim bolestima želim da što prije ozdrave i budu bolje ❤️❤️❤️❤️
    Jučer se nikako nisam stigla javiti. Ujutro me iznenadila neka mučnina i morala sam povraćati. Mislila sam da više nema toga 😅
    Žao mi je cure što vas drže mučnine i što povraćate. Suosjećam s vama. Ja sam se borila s tim do 15tt. Prva 4 mjeseca su mi bila grozna i jako teška. Ništa nisam jela, samo sam povraćala po cijele dane. Gubila sam na kilaži. Sva hrana mi je užasno smrdila. Baš grozan period, ali evo prošlo je i sad sam super.
    Jučer su moji došli u Zagreb pa smo šetali i družili se.
    I jučer smo kupili kolica i jako smo sretni i uzbuđeni🤩 za sada su još u kutijama. Kad se preselimo u novi stan ćemo ih namontirati i ne mogu dočekati taj trenutak 🥰 prva stvar koju smo kupili bebaču❤️

Osjećam tvoj entuzijazam i uzbuđenje i baš sam sretna zbog tebe ! 😃😃😃💗💗

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Atina25
    09. Siječanj 2022. 10:30

Mfrau Mi smo u kući od preko 100 kvadrata pa nisam imala di s tim tako da definitivno ga ne bi uzimala evo  Lako oni spavaju u ljulji/krevetiću na sisi  a s 4 mj se vec počnu okretat neki tako da to gnijezdo niti nije sigurno npr na kauču, stvarno onda ti se ni ne isplati.. hvalaaa sigurno ćemo uzivati,nama s mora kad padne 2 cm snijega je top 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Demetria
    09. Siječanj 2022. 10:33

Atina25

Ti i ja dijelimo zadnje mjesto na listi.

Ja bi skinula poslije kemijskog navlaku i oprala ju s djecjim deterdžentom.

Kemijska ciste s dosta agresivnim sredstvima.

Kod didaktika je gnijezdo 350kn i imaju super dezene.

MfrauM

A mi se ne znamo zar ne? Cool ima vremena evo Jos malo i drugo tromjesečje.

*

Žao mi cura koje imaju mucnine da vas utjesim stvarno svaka trudnoca je drukčija. Nas je vise brace i sestara i mama je rekla da joj je sa svakim bilo drukčije.

Meni je s njom kao i s bracom povremeno bilo mucno.

S njom sam tri puta povratila i to zbog sira jaja i jednom zbog rajcice bile su ocito pune pesticida.

Ja se tjesim da sam povratila da otrov izbacim iz sebe.

Sada s bracom nemam ništa povremeno mucninu ali to je to. 

Zato me bradavice bole za popiiiiip

S njom sam na sredini imala gasnu žgaravicu i gastritis 

Uf to nikome ne bi poželjela. Kao da mi je netko stavio cementni blok na prsa. Ni disati ni gutati. Teska bol. 

Spavala sam sjedecki dok mi gastal ili rupurut ili Reflustat nisu pomogli. Sad to nosim svugdje sa sobom.
    Želim vam ugodan ostatak vikenda

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Leemma
    09. Siječanj 2022. 10:37

Pozdrav svim curkama! 
    Nije me bilo par dana, zbrisali smo muz i ja na Plitvice, uzivali u snijegu ko mala djeca ☺🤩 a sad se taman uklapam u razgovore o boljkama, cini se da sam otrovala zeludac ili neku virozu pobrala. Grcevi u zelucu strasni, ne znam jel bi prije 🤮 ili 💩 ili oboje istovremeno. Nadam se da je nesto kratkotrajno jer ne bi htjela da moram otkazat pregled u utorak, jedva sam ga docekala ova 4 tjedna 😪

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.