Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    08. Siječanj 2022. 20:04

Ja sam danas usla u ducan sa odjecom i vidjela traperice. Sva sretna uzmem broj )inace uzak struk, ravni trbuh i jake noge i bolovi). Produ hlace noge bez frke i ja sva sretna, ali sam zaboravila da u trudnoci trbuh raste. Iako je suprug rekao da mi sr malo vidi da nisam skroz ravna u trbuhu ko prije, ja to izignoriram. Danas nisam mogla zakopcat hlace koje sam si nasla. Bas sam tuzna izasla jer su mi se jako svidjele 😂 tako da sluzbeno mi je trbuh malo vani zbog bebe 😍

Demetria
    08. Siječanj 2022. 20:15

Atina25

Demetria Vjerujem da vama pogotovo za početak dobro npr dođu pelene pogotovo ako imate dva pelenaša,s jednim je trosak kamoli dva zaista

Nadam se na ljeto da Ce mala bez pelena biti.
    Već mjesecima kaki isključivo ako joj skines prvo pelenu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ina85
    08. Siječanj 2022. 20:24

🤢🤮🤮 cim mislim da mi je bolje opet ja grlim skoljku. 😭😭😭 do kad ce vise uff. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Demetria
    08. Siječanj 2022. 20:25

Ariel

Ja sam danas usla u ducan sa odjecom i vidjela traperice. Sva sretna uzmem broj )inace uzak struk, ravni trbuh i jake noge i bolovi). Produ hlace noge bez frke i ja sva sretna, ali sam zaboravila da u trudnoci trbuh raste. Iako je suprug rekao da mi sr malo vidi da nisam skroz ravna u trbuhu ko prije, ja to izignoriram. Danas nisam mogla zakopcat hlace koje sam si nasla. Bas sam tuzna izasla jer su mi se jako svidjele 😂 tako da sluzbeno mi je trbuh malo vani zbog bebe 😍

Ja sam prije dva mjeseca u Orsayu kupila dvoje hlace nadobudno. Ali eto rastezljive su i još ih mogu a Pupo mi bas nisko.
    Sad sam u potrazi za tajicama i nekim trenerkama da vikendom obucem.
    Imala sam iz lidla ali su popucale između nogu nakon 2godine svakodnevnog nošenja

*

Demetria
    08. Siječanj 2022. 20:26

Ina85

🤢🤮🤮 cim mislim da mi je bolje opet ja grlim skoljku. 😭😭😭 do kad ce vise uff.

Piši što jedeš. Pa ces vidjeti sto ti smeta. Manje obroke u više puta.
    Meni je bilo lose od jaja i sira

*

Teab
    08. Siječanj 2022. 20:37

Ina slazem se s Demetriom ja nisam mogla podnjet hranu koja tesko sjeda na zeludac,to bi ugl bila neka mesina,hambiji i tak nes..hvala bogu pa je proslo..jos malo i ti bus prestala ljubit skoljku,drzim fige 🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Demetria
    08. Siječanj 2022. 20:37

Mame s dvoje djece pogotovo vi koje imate ovaku razliku kao i ja, smatrate li potrebu i hicete li kupiti duo kolica?
    Ja sam razmišljala o tome i da je manja razlika, da mala tek prohodala vjerojatno i bi.
    Ovako oba hoda vec 3mjeseca skakuće nogicama trckara penje se i vozi bicikli. Pa gledam za 6 mjeseci do kraja trudnoće ima li onda potrebe? Ona voli kolica, pokušava se popeti kad pitam hoćemo ici van, pa si mislim da Ce možda za pol godine biti neovisna od kolica 
    A ako ponekad se i umori bracu bi iz košare u maramu a nju u košaru.
    Samo bi stavila podlogu ili tetru zbog brace poslije.

*

Sweety
    08. Siječanj 2022. 21:03

Nasa curica je 3 mjeseca starija, qli ne mislim kupovati nova kolica, i sada radije trckara nego da je u kolicima, osim kad idemo negdje dalje setati. A do ljeta ce biti 2 godine, tako da sam mislila kupiti ovaj prikljucak, ne znam kak se zove tocno 
    https://ibb.co/K2xYtfc

Demetria
    08. Siječanj 2022. 22:18

Jedna bitna napomena:
    Provjerite kako posluju prodavači kolica autosjedalica i drugih vrijednih stvari koje kupujete. Naprimjer ja nisam bacila kutije od babycentera od kolica i as i jednom na TV-u cujem da ženi nisu prihvatili reklamacije jer nije imala kutije.
    I ja provjerim i stvarno ne prihvaćaju ako nije u original ambalaži. Dakle provjerite prije nego bacite kutije.
    Moje su složene iza ormara i stoje

*

Maajaa12344
    08. Siječanj 2022. 22:48

Ne pustaju me mucnine ni sekunde, nista osim juhe i dvopeka ne jedem ufff 🤢😵🤢

Izleti mi svako malo reklama za vivre jastuk https://www.vivre.hr/p-1577570/jastuk_za_trudnice_jungle_60x290_cm?ch_type=2&ch_id=1 , ima li koja takav? Simpatican mi je nekako 🤔😁

Sweety mi imamo kucu u Erkelenzu, malo ispod Gladbacha 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.