Amo iskusne mame! Čemu ovo sluzi i ima li smisla kupovati? Pitam i za svoju bebu ali i za inspiraciju za kupnju za Babine kad idemo kod drugih. Vidim to među ostalom ponudom i nije mi jasno 🤪
https://baby-mall.hr/product/duda-varalica-0-6mj-ultra-soft-snug-majmun-philips-avent/
To služi kao mazilica i pomoć da u pola noci ne trazis dudu po podu jer igračka ne padne okolo.
Moja nije dudala dude uopće niti je voljela mazilice.
Tj imala je tri hobotnice i opet ih je samo tijekom dana dozivljavala nikada za spavanje
Ako Ce to netko koristiti baza je za kupiti.
To ili Sophie. Zaboravi šta pišu o plijesni u njoj. To kao ju ljudi potapaju a ne stave sušiti naravno da ce popljesniviti kao i svaka druga takva igračka
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Niki nisam iskusna mama,niti sam jos mama , al mislim da to sluzi samo da potrosis novce uzalud?
Atinanekak mislim da i jesi 🤣
😂😂😂😂😂😂
*
Ja ne mogu vjerovat.. upravo vam pričam o ikei i stanju zaliha kod njih. I kao super da sam sad naručila jer tko zna kada će i oce li ikako opet doći stvari na zalihe.. i zove me čovjek da mi reče da mi dvije najvažnije stvari u narudžbi, kao sto sam vam rekla to su mi ormar i tepih, da su rasprodane prije nego je prikupljanje za moju online narudžbu počelo i da će mi Vratit novce.. znate kako sam ljuta… 😡
Ja pokušavam maloj kupiti babarin s rukavima i evo nema vec mjesecima. Sto se desava
*
Maajaa12344 ja sam ti u Baden Wüttembergu, mali gradic izmedju Ulma i Stuttgarta. U koje mjesto se ti selis?
Nikki777 kakvo je to gnijezdo od 1100 kn? Mi smo imali ovo sto se veze pri dnu , tako da ga beba ne preraste tako brzo. I bebu u tome unununam i ona zaspi i samo ju spustim bez da se probudi, milina
Kosta oko 30ak eura samo
https://ibb.co/YQKx6cp
https://ibb.co/5Mn6N8d
Nikki Pa ja ću krepat sta sve oni neće izmisliti evo🤣🤣 uglavnom mislim da je to kao tjesilica da se stavi uz bebu da duda i nesto da je dira da ima osjećaj da je netko uz nju,uglavnom mislim bačen novac. S obzirom da je naš bio dudač svjetske vrste nema dude koji taj nije prihvaćao kad je napunio godinu stavljao si je dve u usta,mi smo imali sveeee od aventove do curaproxove dude radi desni i čeljusti do onih iz dma za 10 kn uglavnom ako netko zeli dudat dudat će i bez majmuna 🤣🤣🤣 a sta se tiče babinja ja sam isto kupovala svakakve gluposti ljudima i svaki poklon je super ali sad od kad imam dijete jedino kupujem pelene,vlažne maramice ili bonove za Muller ,Dm dosta nemastovito ali to je meni naj barem će si ljudi potrosit na sta treba..
Sta se tiče Ikee mi smo imali narudžbu za namjestaj od 6000 kuna ,4 puta su mi otkazali naraduzbu i vraćali novce i zvali da je nesto nestalo/stiglo i od tada samo idemo tamo fizički kupit jer to nema smisla poludila sam s tim njihovim webshopom,jako je loše organizirano i skoro nikad nekih stvari nema na zalihi..
Ja sam rekla da za babinje zelim pelene sad kad dodje bravo i samo pelene.
Može i koje blaznice i vlazne. Kreme kremice gelove i sampone da mi to ne treba to nismo ni koristili samo voda
*
Pozdrav drage trudnice!!!😊
Prodajem Baby Watcher MAS s gelom ako je tko zainteresiran.
Mozete mi se javiti na mail josipa.rogic@yahoo.com.
Cijena je 320 kn. Ja sam iz okolice Splita.
Lijep pozdrav i laku trudnoću vam želim!
https://lb1f.lilypie.com/lRqLp1.png
Za ikeu - mi smo u 11 mj kupovali, ali preko firme kao poslovni korisnik - naprave predrezervaciju, pa kako što stigne odmah stave sa strane. Ako možete nekog pitat da vam tako rezervira preko firme…A skladište im je koma, pola toga nema plus što su digli cijene svega. Navodno bi im se trebalo u 2.mj stabilizirat stanje skladista, ali ne vjerujem ja njima ništa.Još je najbolja ikea u Budimpešti 🙈 , stare cijene i ima svega. Čak smo gledali i Ljubljanu ali i oni se rasipaju sa skladištem.
Ja zadnja 3 dana živim na kiki bombonima od limuna. Jucer mi je bio rodendan, došli nam prijatelji, pola druženja sam provela na wc-u 🤢😕. Kad će to vise prestat 😑.
Sretan rođendan
*
Maajaa12344 ja sam ti u Baden Wüttembergu, mali gradic izmedju Ulma i Stuttgarta. U koje mjesto se ti selis?
Nikki777 kakvo je to gnijezdo od 1100 kn? Mi smo imali ovo sto se veze pri dnu , tako da ga beba ne preraste tako brzo. I bebu u tome unununam i ona zaspi i samo ju spustim bez da se probudi, milina
Kosta oko 30ak eura samo
https://ibb.co/YQKx6cp
https://ibb.co/5Mn6N8d
Možda od dado&roko
Ja sam svu posteljinu naručila od didaktika.
Imaju vise dezena a gnijezdo nisam kupovala.
Imam viska od dada& Roko tuljke za krevetić ako tko za curicu hoce kupiti i jednu roza ogradicu
*
Dunja03 ovo je zakon i super ulozen novac,mi imamo šarene kutije sve napravili smo neki mix😁 i sad evo bio mu je frendić na igranju i sve sami oni pospreme za sobom i nema igrački posvuda,prije sam ludila i svasta stane unutra kutije su bas ogromne stvarno.
Nikki U ovom gnijezdu bi i ja zaspala 🤣
Demetria Vjerujem da vama pogotovo za početak dobro npr dođu pelene pogotovo ako imate dva pelenaša,s jednim je trosak kamoli dva zaista
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Angie, vidla naknadno ispravak da je 9 mjesec ne 8 haha, sad ima smisla :)
Hehe da,malo pišem,malo čitam,malo šetam pa ne vidim što napišem.. ma ja sam malo zbunjena s tim datumima,pogtovo kad pogledam neke datume ovdje, trudnoća kasnija od moje a više tjedana?! Ali kad računam od 1.dana zadnje menstr.,a s tim da ciklusi nisu od 28 dana, onda će curica nama se doć od 13.-20.6. Ne znam je li to baš tako normalno očekivat ali što da radim kad mi gin.kaže da je to sve ok i da ja ne brinem oko toga 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji