Nikki Pa ja ću krepat sta sve oni neće izmisliti evo🤣🤣 uglavnom mislim da je to kao tjesilica da se stavi uz bebu da duda i nesto da je dira da ima osjećaj da je netko uz nju,uglavnom mislim bačen novac. S obzirom da je naš bio dudač svjetske vrste nema dude koji taj nije prihvaćao kad je napunio godinu stavljao si je dve u usta,mi smo imali sveeee od aventove do curaproxove dude radi desni i čeljusti do onih iz dma za 10 kn uglavnom ako netko zeli dudat dudat će i bez majmuna 🤣🤣🤣 a sta se tiče babinja ja sam isto kupovala svakakve gluposti ljudima i svaki poklon je super ali sad od kad imam dijete jedino kupujem pelene,vlažne maramice ili bonove za Muller ,Dm dosta nemastovito ali to je meni naj barem će si ljudi potrosit na sta treba..
Sta se tiče Ikee mi smo imali narudžbu za namjestaj od 6000 kuna ,4 puta su mi otkazali naraduzbu i vraćali novce i zvali da je nesto nestalo/stiglo i od tada samo idemo tamo fizički kupit jer to nema smisla poludila sam s tim njihovim webshopom,jako je loše organizirano i skoro nikad nekih stvari nema na zalihi..
I meni se to događalo s Ikeom . Problem je što njihov webshop ima istu zalihu/skladište kao i robna kuća.
To bi definitivno trebalo razdvojiti.
Tako da vi nešto naručite i platite i ima tipa 10 kom na zalihi, mozda u tom trenutku 10 kupaca šeta s vašim proizvodom u kolicima. Oni to kupe i odnesu
I kad djelatnik pođe skupljati za vas- više NEMA.
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Za ikeu - mi smo u 11 mj kupovali, ali preko firme kao poslovni korisnik - naprave predrezervaciju, pa kako što stigne odmah stave sa strane. Ako možete nekog pitat da vam tako rezervira preko firme...A skladište im je koma, pola toga nema plus što su digli cijene svega. Navodno bi im se trebalo u 2.mj stabilizirat stanje skladista, ali ne vjerujem ja njima ništa.Još je najbolja ikea u Budimpešti 🙈 , stare cijene i ima svega. Čak smo gledali i Ljubljanu ali i oni se rasipaju sa skladištem.
Ja zadnja 3 dana živim na kiki bombonima od limuna. Jucer mi je bio rodendan, došli nam prijatelji, pola druženja sam provela na wc-u 🤢😕. Kad će to vise prestat 😑.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Maryjesi dobila kakav antibiotik?
Nisam jer se radi o gljivicama u uhu (prvi put se susrećem s tim). Dr. mi je ocistio uho prije 2 dana, stavio gazu sa lijekom u uho i sada stavljam Acidi Borici kapi 3xdnevno. Nadam se da će mi to pomoći 🤷🏼♀️
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Mfrau sretan rockas i jos malo izdrzi skoro ce i mucnine stati
Mary ajooj uzas,nadam se da ce te uskoro prestat boljet
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Atina25 joooj bas sam danas ovaj gledala da narucim ali sa tirkiznim ladicama, naravno nema. stisnula sam tamo da me obavijeste kad dode, odlicno mi to izgleda jer njegova soba i ciscenjeee ..znaci samo zatvorim vrata. 🙈
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Mfrau Sretan Ročko sa zakašnjenjem 😘 zao mi za mučnine :(
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Za ikeu - mi smo u 11 mj kupovali, ali preko firme kao poslovni korisnik - naprave predrezervaciju, pa kako što stigne odmah stave sa strane. Ako možete nekog pitat da vam tako rezervira preko firme…A skladište im je koma, pola toga nema plus što su digli cijene svega. Navodno bi im se trebalo u 2.mj stabilizirat stanje skladista, ali ne vjerujem ja njima ništa.Još je najbolja ikea u Budimpešti 🙈 , stare cijene i ima svega. Čak smo gledali i Ljubljanu ali i oni se rasipaju sa skladištem.
Ja zadnja 3 dana živim na kiki bombonima od limuna. Jucer mi je bio rodendan, došli nam prijatelji, pola druženja sam provela na wc-u 🤢😕. Kad će to vise prestat 😑.
Sretan ti rođendan sa zakašnjenjem 😘🎉
..
Da, mučnine su grozne i ne biraju ni mjesto ni vrijeme. Još malo, nek izađeš iz 1-og tromjesečja i bude puno lakše. Mene i dalje muči žgaravica ali barem nema povraćanja 🤷🏼♀️ strpi se jos malooo
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Nikki daa ovaj jastučić za bebice ti se odmah koristi pri dolasku iz rodilišta,mozes i tamo si ponijeti ako bas zelis.. e ta kolica si je kupila moja kuma za drugo sad jer s prvima nije bila zadovoljna i sad je bas presretna s njima tako da će ti sigurno bit super 🤗
Angie Dobrodošla i čestitam na curki🥰🥰 jesi fulala tjedne ili dan plusića🥴 ili sam ja samo smotana ,zapravo sam ja 20 tj a ugledala plus tek 24.9 pa mi nesto ne stimaju termini i datumi 🤦
Ja nemam taj jastuk za spavanje,jesam ja jedina trudnica koja zaspe i ne budi se do jutra i nema pojma kako spava ? 🙋🤣🤣🤣🤣
Atina, imaš pravo, napisala sam krivi datum za plusić to je bilo 7.10., a datum zadnje men.je bio 5.9. Po tome računam, iako mislim da je bi datum rođenja mogao odstupat jer imam duži ciklus, cca.32 dana. To bi do danas bilo 18 tjedana, ali mi je u početku vodio tjedan manje trudnoću, sad kad ga pitam jel se to izravnalo, kaže da je to to 17+6, kao to je 18.tj… pokušavala sam izračunat ali sam odustala, znam kad je bila ovulacija oko 20.-24.8. i jedan od tih dana sam i zatrudnila jer smo baš tad ciljali.. iskreno, zbunjena sam, 1.trudnoća, a gin.baš nije rječit 🤔
Meni ovulacija bila 3.9. a sad sam usla u 21 tjedan. Sto su ti rekli na zadnjem pregledu?
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Angie, vidla naknadno ispravak da je 9 mjesec ne 8 haha, sad ima smisla :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Atina, Ljubičića i Demetria hvala vam za objašnjenje za ovaj jastuk za bebe. Vidim da košta oko 150-200 kn i bude na akciji pa nije nešto skupo ni za kupit, ali svakako ću viditi ima li neki polovni, slabo korišteni. Znaci on se koristi Od rođenja dok je beba još jako mala?
Kolica netko je pitao za kolica. Mi smo ih jučer naručili, kolica i košaru. Nuna demi Grow. Slikam čim stignu. Toliko sam Uzbuđena da vam ne mogu opisati. Ja mislim da ću ih odma sastaviti voziti po stanu sa medvjedićem unutra 😂 bas se radujem.
Spavanje na lijevom boku hvala cure na objašnjenju, do sad sam se uvijek trudila lijevi i desni da izbjegnem leđa ali odsad ću se vise trudit na lijevom jer vidim da ovo sto doktori govore ima smisla.
Jastuk za spavanjeja sam svoj kupila u bubamari nakon pregleda kad sam bila 12tt. Jako malo sam ga koristila i muž ga je strpao u box pod krevet 🙈😂 od danas ga opet izvlačim i služit će mi vise jer je stomak već narastao i bit će mi puno lakše s njime. Pazite jer vam imaju dvije vrste punjenja tih jastuka (barem za 2 ja znam i tako mi je rekla prodavačica) jedna vrsta je punjena običnim onim mekanim materijalom kao i jastuci normalni a druga vrsta je punjena sitnim lopticama kao stiropor i ta je zakon. Pruža otpor i ne upadnete unutra nego se on prilagodi vašem položaju. Moje preporuke. Evo i slike.https://ibb.co/vVvWb7h
Ikea sto se događa sa stanjem zaliha ja ikei?? Ja sam sva sreća naručila prekjučer ormar za sobu koji ću stavit uz malm komode koje već imamo, da imamo dovoljno mjesta za stvari za malenu. Uzela sam i tapit i neke sitnice. Pola stvari nemaju i dolaze tek za 9 tjedana.. 9 tjedana alo.. znaci bolje da sam sad naručila nego čekala 3-4 mjesec. Evo npr nemaju na zalihi niti jednu vreću za pohranjivanje stvari (ona sto se ispuše sa usisavačem a to mi je jako važno jer nemamo puno mjesta za skladištenje i kad malena dođe bit će 5 mjesec i sve zimsko planiram u 4 mj oprati, složiti u te vreće, ispuhati i staviti ispod kreveta. Dosta ćemo mjesta uštedjeti.
Koristi se dok se sami ne počnu okretati oko svoje osi oko 3-4 mjeseca
Imas i po Facebooku cure koje to izrađuju
Evo imaju i ovi
https://www.facebook.com/DjecjiCentarMagro/
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji