Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teab
    08. Siječanj 2022. 13:21

Niki nisam iskusna mama,niti sam jos mama , al mislim da to sluzi samo da potrosis novce uzalud?
    Atina nekak mislim da i jesi 🤣

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Teab
    08. Siječanj 2022. 13:33

Niki pa nekako mislim da je dovoljna duda varalica sama po sebi bez tih đinđi minđi po njoj 😆 al mozda se varam nemam pojma. Kaj sve nece smislit 👩‍🎤

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

Atina25
    08. Siječanj 2022. 13:36

Nikki Pa ja ću krepat sta sve oni neće izmisliti evo🤣🤣 uglavnom mislim da je to kao tjesilica da se stavi uz bebu da duda i nesto da je dira da ima osjećaj da je netko uz nju,uglavnom mislim bačen novac. S obzirom da je naš bio dudač svjetske vrste nema dude koji taj nije prihvaćao kad je napunio godinu stavljao si je dve u usta,mi smo imali sveeee od aventove do curaproxove dude radi desni i čeljusti do onih iz dma za 10 kn uglavnom ako netko zeli dudat dudat će i bez majmuna 🤣🤣🤣 a sta se tiče babinja ja sam isto kupovala svakakve gluposti ljudima i svaki poklon je super ali sad od kad imam dijete jedino kupujem pelene,vlažne maramice ili bonove za Muller ,Dm dosta nemastovito ali to je meni naj barem će si ljudi potrosit na sta treba..
    Sta se tiče Ikee mi smo imali narudžbu za namjestaj od 6000 kuna ,4 puta su mi otkazali naraduzbu i vraćali novce i zvali da je nesto nestalo/stiglo i od tada samo idemo tamo fizički kupit jer to nema smisla poludila sam s tim njihovim webshopom,jako je loše organizirano i skoro nikad nekih stvari nema na zalihi.. 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

angie24
    08. Siječanj 2022. 13:49

Atina25

Nikki daa ovaj jastučić za bebice ti se odmah koristi pri dolasku iz rodilišta,mozes i tamo si ponijeti ako bas zelis.. e ta kolica si je kupila moja kuma za drugo sad jer s prvima nije bila zadovoljna i sad je bas presretna s njima tako da će ti sigurno bit super 🤗
    Angie Dobrodošla i čestitam na curki🥰🥰 jesi fulala tjedne ili dan plusića🥴 ili sam ja samo smotana ,zapravo sam ja 20 tj a ugledala plus tek 24.9 pa mi nesto ne stimaju termini i datumi 🤦
    Ja nemam taj jastuk za spavanje,jesam ja jedina trudnica koja zaspe i ne budi se do jutra i nema pojma kako spava ? 🙋🤣🤣🤣🤣

Atina, imaš pravo, napisala sam krivi datum za plusić  to je bilo 7.10., a datum zadnje men.je bio 5.9. Po tome računam, iako mislim da je bi datum rođenja mogao odstupat jer imam duži ciklus, cca.32 dana. To bi do danas bilo 18 tjedana, ali mi je u početku vodio tjedan manje trudnoću, sad kad ga pitam jel se to izravnalo, kaže da je to to 17+6, kao to je 18.tj... pokušavala sam izračunat ali sam odustala, znam kad je bila ovulacija oko 20.-24.8. i jedan od tih dana sam i zatrudnila jer smo baš tad ciljali.. iskreno, zbunjena sam, 1.trudnoća, a gin.baš nije rječit 🤔

angie24
    08. Siječanj 2022. 13:51

angie24

Atina25

Nikki daa ovaj jastučić za bebice ti se odmah koristi pri dolasku iz rodilišta,mozes i tamo si ponijeti ako bas zelis.. e ta kolica si je kupila moja kuma za drugo sad jer s prvima nije bila zadovoljna i sad je bas presretna s njima tako da će ti sigurno bit super 🤗
    Angie Dobrodošla i čestitam na curki🥰🥰 jesi fulala tjedne ili dan plusića🥴 ili sam ja samo smotana ,zapravo sam ja 20 tj a ugledala plus tek 24.9 pa mi nesto ne stimaju termini i datumi 🤦
    Ja nemam taj jastuk za spavanje,jesam ja jedina trudnica koja zaspe i ne budi se do jutra i nema pojma kako spava ? 🙋🤣🤣🤣🤣

Atina, imaš pravo, napisala sam krivi datum za plusić to je bilo 7.10., a datum zadnje men.je bio 5.9. Po tome računam, iako mislim da je bi datum rođenja mogao odstupat jer imam duži ciklus, cca.32 dana. To bi do danas bilo 18 tjedana, ali mi je u početku vodio tjedan manje trudnoću, sad kad ga pitam jel se to izravnalo, kaže da je to to 17+6, kao to je 18.tj… pokušavala sam izračunat ali sam odustala, znam kad je bila ovulacija oko 20.-24.8. i jedan od tih dana sam i zatrudnila jer smo baš tad ciljali.. iskreno, zbunjena sam, 1.trudnoća, a gin.baš nije rječit 🤔

Opet sam upisala krivo, ne idu me danas datumi 😅
    20.-24.9.

Anushka
    08. Siječanj 2022. 13:52

BlaBla

ljubičica

Evo baš gledam jastuk za dojenje odnosno trudnice bubamare,
    Jeli to punjenje s kuglicama :": poliesterske silikonske kuglice "?
    Je li puno šuška kad se spava?
    Naručila bi ovaj sivi baš mi se sviđa.
    Dođe oko 300 KN.

Imam taj, uopce ne suska. Zapravo na opip, ja uopce nemam dojam da su unutra neke silikonske kuglice, nego normalno punjenje za jastuk 🤷‍♀️

Slažem se sa BlaBla jer imamo isti, meni je super, spasio me u prvoj trudnoći, koristila ga za dojenje, za malecku i sad ga koristim. I da uopće ne šuška puno🙂

url=https://lilypie.com]

Anushka
    08. Siječanj 2022. 13:55

Atina25

Atina ti si sretna trudnica kad tako spavaš🙂🤣🤣

url=https://lilypie.com]

Mary10
    08. Siječanj 2022. 14:00

Jutro cure,

Želim vam ugodan vikend ❄️☃️🌞 na suncu, snijegu gdje god već bile. 

Ja sam čitala jutros forum i index u 4h jer naravno, uho... Ne znam koliko ce to jos boljeti, ali je nepodnošljivo 😔

Pregled, vanredni će biti utorak zbog uzimanja fragmina (post covid) iako nisam trebala još 10 dana.
    (Martina, možeš zabilježiti :)) 
    Nakon toga kontrola TSH da vidimo šta dalje s terapijom i onda se toooplo nadam da ću do kraja trudnoće imati samo gin. preglede u kojima ću uživati jer imam osjećaj da trenutno živim po ambulantama i bolnicama 🤷🏼‍♀️

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Atina25
    08. Siječanj 2022. 14:45

Angie Ma sve 5 🤗 nego gledam datume i malo sam se pogubila 🤣🤣 ako je tj dana manje onda si najbolje tako računaj termin 🤞
    Anushka e bas sam sretnica neka traje dok traje 🤣🤣 mene mali probudi svako jutro sad dok smo doma,mislim da bi spavala do podne dal' na leđima,glavi lijevom desnom boku..
    Nikki nama se to dogodilo na ljeto 2018 kad smo njemu sobu opremali ja sam tada uzela krevet produljivi u kojem on sad spava u svojoj sobi,prematalicu,ormar za našu sobu i ormar za njegovu jer sam imala tajming kada to sve sastaviti na kraju je 2 mj kasnilo ne moram reć koliko suza sam pustila ja radi toga jer nije bilo po mom planu poludila sam i zvala 1000 puta njihovu službu jer su bas aljkavi. Ono sta moram pohvaliti je da bi i 200 kila namjestaja unesli oni drito u kuću/stan bas sam bila iznenađena ali od tada nikad više webshop osim malih gluposti. Mi skočimo u Villesse u IT bluze nam je nego ZG i tamo uvijek svega ima i kupimo ako bas nam sta treba. https://www.ikea.com/hr/hr/p/trofast-komb-odlaganje-kutije-bijela-s29042877/ ovo je jos jedan hit sta smo kasnije kupili za spremati igračke 👍

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Teab
    08. Siječanj 2022. 14:46

Mary jesi dobila kakav antibiotik?

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    27.1. ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.