Pozdrav svima. Ja sam nova 🤰ovdje, 1.trudnoća, malo kasnije se uključujem, inače nisam od aktivnog sudjelovanja na forumima, ali evo životni putevi te navedu da promijeniš navike 😀
Ja sam dobila ➕ 6.9.,odmah 1.kad kašnjenja jer sam očekivala to 🥰
Potvrđena trudnoća 25.10., radila do sada 3 ultrazvuka..trenutno 17+6 tt.
Radila kombinirani, odlučila se i nifty iako nije bilo razloga, ali znate kako je to kad očekuješ bebicu.
Stiže curka 💝💖👶termin bi trebao biti oko 13.6.22. 🙏
Prebolila na žalost koronu u 1.trimestru, oko 20.11., sva sreća sa jako blagim simptomima pa se iskreno nadam da neće bit utjecaja na bebicu..bolili su me sinusi ali trpila max.,popila doslovno 1.5 lekadol.
Malo mi je teško pratiti sva prethodna dopisivanja, možda je već netko pisao o tome.. prošli tjedan sam dobila grčeve u maternici, lagane kontrakcije, ne bole ali nije ti svejedno. U utorak se dosta pojačalo pa sam otišla na varedni pregled u srijedu, gin.kaže da nema promjena dole, ne otvaram se, sve izgleda ok. Dao mi spasmex i utrogestane vagin. Po njemu je to aktivna maternica iako u ovom tjednu ne bi još trebala imati kontrakcije.. je li neka od vas imala to ili ima trenutno pa da ima neki bolji savjet?
Čekam sljedeći redovni pregled 24.1.,nadam se da će biti ok sve
Ja imam iz bubamare taj jastuk U iliti jastuk za dojenje kako ga zovu, ona neka marka njihova bubaba, skida se navlaka i bio je oko 200-250 kn prije 5 god.punjen je onim nekim kuglicama, ali meni su super jer mijenjaju oblik kako mi treba🙂
E taj isti imam i ja 🙂 kupila ga prije 2 tjedna, sad je 309 kn u Bubamari.
Ina hvala ti od srca. Idem sutra u ljekarnu jer mi se bas i ne povlaci. Uzas. Jos mi pise na svim lijekovima kako je nuspojava smanjen imunitet. Tako da evo, herpes me docekao 🥺
Baš mi je žao što te muči taj dosadni herpes☹️
Ja imam pak problema sa "žvalama", evo otkad sam trudna vratile su mi se 3. put… Uzela sam Nistatin koji mi je inače uvijk pomogao nakon 1 upotrebe, a sada evo već 2 tjedna ništa… Preko noći zacijele, ujutro kad napravim prvi zalogaj puknu, i sve ispočetka. Rekla mi je ginekologica da tu nema baš pomoći i da se to trudnicama zna javljati od povišene salivacije u trudnoći (zvuči odvratno). Tako da sad mažem nevenovom masti i molim se da prođe jer ne samo da je neugodno nego i izgleda očajno.
MMMartina,
Imam ti jedan super recept antibiotski,koji ti mora doktor napisati i u ljekarni ti izrade mast, prođu ti žvale za dan-dva..ja sam sa time imala velikih problema kao mala, već si godinama radim tu mast
Pozdrav svima. Ja sam nova 🤰ovdje, 1.trudnoća, malo kasnije se uključujem, inače nisam od aktivnog sudjelovanja na forumima, ali evo životni putevi te navedu da promijeniš navike 😀
Radila kombinirani, odlučila se i nifty iako nije bilo razloga, ali znate kako je to kad očekuješ bebicu.
Prebolila na žalost koronu u 1.trimestru, oko 20.11., sva sreća sa jako blagim simptomima pa se iskreno nadam da neće bit utjecaja na bebicu..bolili su me sinusi ali trpila max.,popila doslovno 1.5 lekadol.
Malo mi je teško pratiti sva prethodna dopisivanja, možda je već netko pisao o tome.. prošli tjedan sam dobila grčeve u maternici, lagane kontrakcije, ne bole ali nije ti svejedno. U utorak se dosta pojačalo pa sam otišla na varedni pregled u srijedu, gin.kaže da nema promjena dole, ne otvaram se, sve izgleda ok. Dao mi spasmex i utrogestane vagin. Po njemu je to aktivna maternica iako u ovom tjednu ne bi još trebala imati kontrakcije.. je li neka od vas imala to ili ima trenutno pa da ima neki bolji savjet?
Dobro nam došla! 🥰 Čestitke na urednom Niftiju i na curki koja stiže! 🤰🌷
I mene još uvijek zna uhvatiti grč, čak mi je gin. rekla da imam kontrakciju prednje stijenke maternice i dala mi je također utrogestane. Ali nije to ništa opasno. Mislim da je to normalno, beba radi mjesta, sve se rasteže i širi. Glavno da nisu neki nepodnošljivi bolovi uz recimo krvarenje.
Ubacila sam te na naše liste 💕
Slobodno mi natipkaj taj recept, stvarno sam više očajna....malo se povuku pa se vrate, evo ima već mjesec dana da muku mučim sa žvalama. ☹️
Dobro nam došla!🥰 Čestitke na urednom Niftiju i na curki koja stiže!🤰🌷
I mene još uvijek zna uhvatiti grč, čak mi je gin. rekla da imam kontrakciju prednje stijenke maternice i dala mi je također utrogestane. Ali nije to ništa opasno. Mislim da je to normalno, beba radi mjesta, sve se rasteže i širi. Glavno da nisu neki nepodnošljivi bolovi uz recimo krvarenje.
Ubacila sam te na naše liste💕
Slobodno mi natipkaj taj recept, stvarno sam više očajna….malo se povuku pa se vrate, evo ima već mjesec dana da muku mučim sa žvalama.☹️
Hvala na dobrodošlici!
Znam da se tijelo priprema, rasteže, probada, grči ali nekako mi te kontrakcije nisu legle.. čak i kada ležim se događaju, pročitaš svašta, pa me strah da je ipak rano za takve kontrakcije. Možda se samo moram više opustit i ne mislit na loše
Kad već pišete o jastucima, ima li tko iskustva ili je čula za koalababy care? Čini mi se ok, pogotovo što ima više namjena https://koalababycare.com/products/koala-hugs-plus?variant=41168022995095
MMMartina ako želiš možes mi poslati mail, nisam sigurna u sve stavke koje pišu jer ovaj doktorski rukopis treba dešifrirati pa ti uslikam recept, najjednostavnije
Netko je bio pisao da ga je uhvatila nesvjestica u mup-a..
Evo ja danas u trgovini lagano hodam i odjedanput zacrnilo mi se preznojila se cijela .. srećom bio je tu muž, samo sam uspjela sjesti na pod ispred ledove škrinje..muž mi je stavio smrznutu ribu na potiljak i mahao me onim njihovim kesama za zamrzavanje hahaha 😅😅
Za pet minuta sam došla sebi .
Ajme blaženo stanje baš se osjećam blažena..😅😅
Izmjerit ću tlak kad dođem doma.
Ali sećam se da mi se to je u prvoj trudnoći par puta dogodilo baš ovom periodu treći i četvrti mjesec.
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Evo baš gledam jastuk za dojenje odnosno trudnice bubamare,
Jeli to punjenje s kuglicama :": poliesterske silikonske kuglice "?
Je li puno šuška kad se spava?
Naručila bi ovaj sivi baš mi se sviđa.
Dođe oko 300 KN.
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Evo baš gledam jastuk za dojenje odnosno trudnice bubamare,
Jeli to punjenje s kuglicama :": poliesterske silikonske kuglice "?
Je li puno šuška kad se spava?
Naručila bi ovaj sivi baš mi se sviđa.
Dođe oko 300 KN.
Imam taj, uopce ne suska. Zapravo na opip, ja uopce nemam dojam da su unutra neke silikonske kuglice, nego normalno punjenje za jastuk 🤷♀️
Demetria hvala ti 🙂
Angie dobrodosla,cestitke na curkici 😀
Ljubicice ja sisla dolje do svekra a kad ono troje ljudi s cigaretom u rukama, kad se meni zamantalo,pa zacrnilo,k tome svemu me jos zove covjek da je krevetic za malog kojeg smo narucili dosao i da neko izade 👩🎤 jiurila sam do prozora i mislim da sam zgledala ko peseki koji gurnu glavu kroz prozor tokom voznje u autu s jezikom vani 🙈
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Nikki daa ovaj jastučić za bebice ti se odmah koristi pri dolasku iz rodilišta,mozes i tamo si ponijeti ako bas zelis.. e ta kolica si je kupila moja kuma za drugo sad jer s prvima nije bila zadovoljna i sad je bas presretna s njima tako da će ti sigurno bit super 🤗
Angie Dobrodošla i čestitam na curki🥰🥰 jesi fulala tjedne ili dan plusića🥴 ili sam ja samo smotana ,zapravo sam ja 20 tj a ugledala plus tek 24.9 pa mi nesto ne stimaju termini i datumi 🤦
Ja nemam taj jastuk za spavanje,jesam ja jedina trudnica koja zaspe i ne budi se do jutra i nema pojma kako spava ? 🙋🤣🤣🤣🤣
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji