Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Poison_Ivy32
    04. Siječanj 2022. 10:48

Helou curke, cestitam svima na super pregledima, a ostalima zelim da im budu super pregledi.
    Evo mene lagano u 15.tjednu, a koza na kukovima pece od tog rastezanja, i lagano sam neki osip dobila po trbuhu, a da ne govorim kako mi se zile vide 😣 fino cu popucat i sa mazanjem 🤷🏻‍♀️

little angel comes 01.07.
    24.10. +
    5.11. ❤️
    25.11. rastemo 🙏🏻❤️
    18.12. mini anomaly 👍🏻👍🏻
    22.12. 7,2 cm
    24.12. 7,5 cm i probir 🤘🏻🤘🏻
    24.01. ❤️
    2.02. Baby boy 💙 anomaly 🤟🏻🤟🏻
    24.02.

💙It's a boy 💙

missR

Gle mene da Marta😂😂😂  mislila sam na Martinu

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Atina25

Jutro cure, sretno tko ima danas pregled!! 
    MissR Čestitke na dobrom pregledu divno 
    Joj mi smo jučer bili cijelo popodne vani,kako sam hodala baš me uklještilo u leđima i prepala sam se jako,nije ono kao bol u trtici sta bi osjetila povremenu nego baš duž leđa,i sad sjedim na poslu i bas me ulovi na momente :/ Nadam se da će stat stvarno je mi to bas nije OK,jos se dignem svako malo i ranije ću danas otić doma da bas ne sjedim 8 sati ful u komadu..
    Visibaba To moze biti bebica i ja sam u prvoj sa 16 već osjetila lagano :)
    Ostale cure - koliko čsto su vam aktivne bebice u ovim tjednima,ja sam dosta aktivna po danu pa bas ne osjetim često,ali navečer kad se legnem zna osjetiti onako npr u 10 minuta bas škakljanja i onda npr onako jaki udarac odjednom i onda opet nšta- ništa nadam se da je to normalno trenutno jer nekako mislim da mi je malac bio bas dosta aktivniji kroz dan općenito pa stalno nesto mjerim,dal bi mozda trebala više osjetit i slično. Ali realno tada sam i mirovala i bila više doma i na kauču i nekako bila usredotočne više na sve za razliku od sada 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

missR
    04. Siječanj 2022. 10:53

Atina meni je beba aktivna na dane.. neke dane se meskolji stalno i zna me bas bubnuti posteno, a imala sam neki dan situaciju da je nisam osjetila skoro cijeli dan tek navecer i to sam ga sama napipala na desnoj strani i malo gurnula prstom da se premjesti da osjetim. Mislim da je to sve ok za ovaj period trudnoce ❤️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Tinkica27
    04. Siječanj 2022. 10:59

Demetria čestitam na dečkiću
    Tams čestitam na curici 
    MissR čestitke na dobrom pregledu.  
    Ja se nisam baš puno javljala jer sam se prehladila.. Noćas cijelu noć nisam spavala od kašlja i grebanja u grlu... Ali polako ide na bolje čini mi se.. Nadam se da ste sve dobro i zdrave. 🤗

Ina85
    04. Siječanj 2022. 11:38

Ja jedva cekam nalaze od panorame. Danas je vec 7 dan. Uff kako sam nestrpljiva. Nekako imam osjecaj da je sve u redu. Bas sam znatizeljna za spol. Iako ja i dragi mislimo da je curica 😁 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

bubamara19
    04. Siječanj 2022. 11:42

Visibaba, Atina, MissR ja sam prve neke pokrete osjetila oko 16tt, ali zna mi biti par dana da bas dosta osjetim i onda dan ili dva skoro nista, evo neki dan me izlupetao bas pravo, i onda sad zadnja dva dana osjetim bas lagano skakljanje tek kad se smirim i skoncentriram.. nadam se da je to normalno, pitati cu i doktoricu na iducem pregledu.
    Bas i nisam bila aktivna u zadnje vrijeme jer smo se selili nazad u Zagreb, pa Bozic, pa nam je pola obitelji u koroni i izolaciji, stalno nesto i nikako mira konacno...
    Cestitam svim curkama na dobrim pregledima, neka se samo tako nastavi dalje ❤️🤗

👩🏼 27 👱🏻‍♂️ 36
    missed ab 3/2020 10tt
    28.5.2022 V

Ariel
    04. Siječanj 2022. 11:43

Poison_Ivy32

Helou curke, cestitam svima na super pregledima, a ostalima zelim da im budu super pregledi.
    Evo mene lagano u 15.tjednu, a koza na kukovima pece od tog rastezanja, i lagano sam neki osip dobila po trbuhu, a da ne govorim kako mi se zile vide 😣 fino cu popucat i sa mazanjem 🤷🏻‍♀️

Ja sam pricala s nekim medicinskim sestrama i rekle su mi da mazanje ne moze utjecat hoce li ti koza popucat ili ne. Da to ovisi o elasticnosti tvoje koze id a se tu ne moze nista. Da neki genetski imaju veliku mogucnost da popucaju, dobiju strije i da im se koza objesi a neki nemaju ni jednu. 
    I jos godine igraju uloge, jer mlada koza je jace elasticna. Ali generalnotu ne mozemo nista. Mazanjem je samo ljepsi osjecaj za kozu, ali ako pukne, pukne. Na zalost. JA znam cure kojiam je koza po prsima popucala od bujnih grudi u trudnoci. Moja mama i sestra nemaju ni jednu striju, pa se nadam da ce tako i meni bit. 
    Znam nije neka utjeha ali jbg, generalno ne mozes tu nista puno.

Atina25
    04. Siječanj 2022. 12:01

Bubamara19 e isto tako je i meni, neki dan je pola sata navecer lupala gurala imala sam osjećaj da joj nije udobno čak koliko je bila divlja,i onda dan dva nista tek kad se skoncentiram legnem itd

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Marijanaaa12345
    04. Siječanj 2022. 12:09

Sto se strija tice to je genetski, ja sam u pubertetu cjela popucala kako sam rasla vertikalno cjela leda, prsa,bokovi sve. Sada evo 20ti tjedan vec imam 4 crte crvene na trbuhu. A mazem se non stop Al to je tako :) 
    Inace, mislim da konačno osjetim bebu, nista sada sigurno, sve je to nesto njezino na dodir i oko nevidljivo ali ja nekako osjecam. 
    Jucer imala neku cudnu situaciju, pitala me njegova familija koliko sam sada i kazem u 5 mjesecu i oni meni nemoguće, stan ces onda roditi u 4 mjesecu, ja Reko ne, kraj 5 mjeseca i ispravili me da sam 4mj a ja 20tjedana i to me nekako rastužilo, ostala sam suteci kao ok neznam, moguce. 
    Bili ste upravu, zvali me s HZZOa da fali papir, ocito nisu sve poslali knjigovodstvo od poslodavca a nisu meni htjeli dat papire nego Ce oni to rjesavati. Evo sutra 5.1. nisam sigurna Ce biti sto rijeseno. Do kada inace bude uplata? 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.