Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    04. Siječanj 2022. 08:41

TRUDNICE I PREGLEDI PRVI DIO 🥰

Anushka - danas 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    MMMartinaaa - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pikapolonka - danas ♥️🤰
    missR - danas 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ariel - sutra ♥️🤰
    Suncokret - sutra ♥️🤰
    Lovely_ - sutra ♥️🤰 (D)
    Maajaa12344 - sutra ♥️🤰
    Mikica29 - sutra ♥️🤰
    Atina25 - 07.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Bachata - 07.01. ♥️🤰
    Comming072022 - 07.01. ♥️🤰
    Princess_Mimi - 08.01. ♥️🤰
    marta96 - 10.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Leemma - 11.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Aristea - 11.01. ♥️🤰
    Sweety - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Mrvica20 - 12.01. ♥️🤰
    bubamara19 - 12.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Monstera - 12.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    teja4444 - 12.01. ♥️🤰 (C)
    MfrauM -  13.01. ♥️🤰
    Nefertiti - 13.01. ♥️🤰
    Mrvica72 - 14.01. ♥️🤰
    Tonkicaa - 14.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Tinkica27 - 14.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    ljubičica - 17.01. ♥️🤰
    Niki777 - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    IK_26 -  17.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    BlaBla - 17.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    dunja03 - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Didi4321 - 18.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Limica - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Gabi12 - 18.01. ♥️🤰(C)
    Pepsi2019 - 18.01. ♥️🤰 (D)
    Visibaba07 - 18.01. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    nana6 - 19.01. ♥️🤰
    Pepika - 19.01. ♥️🤰 (D)
    petra_pan - 19.01. ♥️🤰
    Marijanaaa12345 - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ninnek - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    MMMartinaaa - 20.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Comming072022 - 20.01. ♥️🤰
    Tini_ - 21.01. ♥️🤰
    Poison_Ivy32 - 24.01. ♥️🤰
    Nekeybah - 24.01. ♥️🤰
    AnnieP - 26.01.  ♥️🤰
    Teab - 27.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Demetria - 31.01. 💙 it’s a BOY! 💙🤰

MMMartinaaa
    04. Siječanj 2022. 08:42

TRUDNICE I PREGLEDI DRUGI DIO 🥰
    Hrabrica - uskoro 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    nina_ - uskoro ♥️🤰
    Ariel - 02.03. ♥️🤰
    EnaEna - … 2x♥️🤰 (C + D)
    zg123 - … 2x♥️🤰 
    Saphire - … ♥️🤰
    Tams - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Brontosaurica - … ♥️🤰
    Novaamamaa23 - … ♥️🤰
    anita23 - ♥️🤰 
    Ina85 - … ♥️🤰
    TheTina - … ♥️🤰
    annboleyn - … ♥️🤰
    Chappie - … 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Ninnek - … ♥️🤰 (D)
    LalaPo - … ♥️🤰
    kristinka9 -...   ♥️🤰 (D)
    Mary10 - … 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Silk - … ♥️🤰
    Loza - … ♥️🤰
    Lisa_ - … ♥️🤰
    Mallla - … ♥️🤰
    ar5 - …  ♥️🤰
    MmmartinaO - … ♥️🤰
    gelkor45 - … ♥️🤰
    Dreams - … ♥️🤰
    Lisa_ - … ♥️🤰
    Principessa007 - … ♥️🤰
    Micicaaa - … ♥️🤰
    TonkicaPrrr - … ♥️🤰
    marimare - … ♥️🤰
    nanida - … ♥️🤰 (D)
    Ayzis - … ♥️🤰(D)
    Darijaaa11 - … ♥️🤰
    Tonia♥️ - … ♥️🤰 

UKUPNO: 14 dječaka 💙 & 13 curica 🌸
    Popis testera za trudnice i bebe: str. 127 & 128🎁
    Popis stvari za bebu: str. 410 📖✅
    Popis dućana za opremu/robicu za bebe: str. 513 & 514 🛍️👶
    Posljednja lista termina poroda: str. 567 🤰🐣

MfrauM
    04. Siječanj 2022. 08:45

Jutro curke! Joj i mene tako zna zaboliti bas pri dnu trbuha pogotovo kad kihnem ili zakašljem,  tad mislim da će sve izaći van 😅. Što se tiče bolova u leđima, moje prijateljice koje su u većim tjednima počele su koristiti onaj jastuk, kaze da im puno olaksava. Ja sam ga dobila za Božić ali još se šutam s njim 😆.
    Jucer sam cijeli dan proplakala radi onog pljesnjivog keksa, nadam se da će sve biti ok😢.
    Nego imam pitanje - slj tjedan bi trebala na test senz, toxo, anti tp, HbsAg - piše mi Petrova 3, jel koja od vas to tamo radila, jel se trebam najaviti prije ili samo dođem? 
    I ako možete samo reci koja je to app za Kegelove vježbe? Moram i to početi! Nek je svima lijepi dan, cestitke na dobrim nalazima i na dečkiću i curki 🥰

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

MMMartinaaa
    04. Siječanj 2022. 08:46

Dobro jutro svima! 🥰
    Saphire - dobro nam došla! Želim ti laganu i ugodnu trudnoću do samog kraja 🤰
    Demetria - iskrene čestitke na dečkiću, a Tams na curici koja stiže! Baš divne vijesti. 
    Svim curama danas (i sebi) želim dobre vijesti na pregledima! 🙏🤞

p.s. Tams - jesi ti prije bila pod nekim drugim nadimkom, jer te ne mogu naći do sada na listi? Izvini ako mi je nešto promaknulo...

marta96
    04. Siječanj 2022. 08:59

Didi4321

Dobro jutro svima!
    Cestitam na urednim pregledimDemetriacestitam na deckicuTams cestitam na curiciMarta boli te bez prestanka ili samo na momente? Ako je samo na momente onda je to meni normalno. Imam bolove svakodnevno ako ne pazim kak se krecem i dok kisem, ali svako par tjedana me potrefi par dana zaredom gdje su bolovi ful ucestali ali se jave na momente i to je sve zbog sirenja maternice i zbijanja crijeva.

Ne boli bez prestanka nego sad me boli pa 3 sata nista pa opet, ali nije to neka bol nego više ono kad osjetiš da ćeš dobiti proljev😂 evo ne znam kako drugacije to opisati, ali ništa se ne događa. Nadam se da će sve bit ok. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Leemma
    04. Siječanj 2022. 09:05

MfrauM

Jutro curke! Joj i mene tako zna zaboliti bas pri dnu trbuha pogotovo kad kihnem ili zakašljem, tad mislim da će sve izaći van 😅. Što se tiče bolova u leđima, moje prijateljice koje su u većim tjednima počele su koristiti onaj jastuk, kaze da im puno olaksava. Ja sam ga dobila za Božić ali još se šutam s njim 😆.
    Jucer sam cijeli dan proplakala radi onog pljesnjivog keksa, nadam se da će sve biti ok😢.
    Nego imam pitanje - slj tjedan bi trebala na test senz, toxo, anti tp, HbsAg - piše mi Petrova 3, jel koja od vas to tamo radila, jel se trebam najaviti prije ili samo dođem?
    I ako možete samo reci koja je to app za Kegelove vježbe? Moram i to početi! Nek je svima lijepi dan, cestitke na dobrim nalazima i na dečkiću i curki 🥰

MfrauM ja ti za Kegela koristim aplikaciju Tät.😊

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

MfrauM
    04. Siječanj 2022. 09:06

Leemma

MfrauM

Jutro curke! Joj i mene tako zna zaboliti bas pri dnu trbuha pogotovo kad kihnem ili zakašljem, tad mislim da će sve izaći van 😅. Što se tiče bolova u leđima, moje prijateljice koje su u većim tjednima počele su koristiti onaj jastuk, kaze da im puno olaksava. Ja sam ga dobila za Božić ali još se šutam s njim 😆.
    MfrauMja ti za Kegela koristim aplikaciju Tät.😊

Lemma hvala, idem si ju odmah instalirati! 🤗

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• Tasm
    04. Siječanj 2022. 09:14

MMMartinaaa

Dobro jutro svima!🥰
    Saphire - dobro nam došla! Želim ti laganu i ugodnu trudnoću do samog kraja🤰
    Demetria - iskrene čestitke na dečkiću, a Tams na curici koja stiže! Baš divne vijesti.
    Svim curama danas (i sebi) želim dobre vijesti na pregledima!🙏🤞

p.s. Tams - jesi ti prije bila pod nekim drugim nadimkom, jer te ne mogu naći do sada na listi? Izvini ako mi je nešto promaknulo…

Nisam, cesto preletim stranice, nikako malo usporit tempo, pa se ne javljam cesto.
    Sretno na pregledu  🙂

MMMartinaaa
    04. Siječanj 2022. 09:27

Niki777

Martina vidim da ima dosta imena cura koje stoje na listi a već dugo nemaju pregleda. Da li stu te cure još uvijek sa nama ili su nas nažalost napustile? Ovako je dosta duga lista. Nadam se da je sve u redu sa njima i njihovim bebama 🙏🏼🥺♥️

To sam i ja primjetila, al nekako se nećkam uvijek da li maknuti imena koja nisu aktivna... Mislim da hoću jer je lista stvarno duuuuugacka. Ako se netko bude htio ponovno priključiti, uvijek može. 
    Dosta cura se javi s dva tri pitanja koja im u tom trenu trebaju, pa nakon toga više nisu aktivne. 🤷

Ariel
    04. Siječanj 2022. 09:27

Ovo zvuci smjesno ali mene je znalojako bolit i probadat, a zapravo sam trebala samo prdnut!  od svega sto nam se desava, to je normalna pojava. Od hrane koja se probavlja, puno vode, lezanja, progesterona, to je normalna stvar. 
    Mene zna unutra, u vagini stezat. Pogotovo kad odem pisat i onda kad osjetim ono olaksanje praznog mjehura, osjetim to zatezanje, ali mislim da je to normalno jer se sve pomice. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.