Dobro jutro svima!🥰
Saphire - dobro nam došla! Želim ti laganu i ugodnu trudnoću do samog kraja🤰
Demetria - iskrene čestitke na dečkiću, a Tams na curici koja stiže! Baš divne vijesti.
Svim curama danas (i sebi) želim dobre vijesti na pregledima!🙏🤞
p.s. Tams - jesi ti prije bila pod nekim drugim nadimkom, jer te ne mogu naći do sada na listi? Izvini ako mi je nešto promaknulo…
Nisam, cesto preletim stranice, nikako malo usporit tempo, pa se ne javljam cesto.
Sretno na pregledu 🙂
Tnx na odgovoru ❤️
Ovo zvuci smjesno ali mene je znalojako bolit i probadat, a zapravo sam trebala samo prdnut!od svega sto nam se desava, to je normalna pojava. Od hrane koja se probavlja, puno vode, lezanja, progesterona, to je normalna stvar.
Mene zna unutra, u vagini stezat. Pogotovo kad odem pisat i onda kad osjetim ono olaksanje praznog mjehura, osjetim to zatezanje, ali mislim da je to normalno jer se sve pomice.
E da i meni se to događa dolje isto, nekad mi zna kao prostrujati neka bol i mir. Ali kažem, meni sto crnih misli kad mi je još na proslom pregledu rekao da mu se čini skraćen cerviks i nikako sad dočekati da vidim stanje. Uff
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Cure koje ste trudne prvi put kad ste osjetile prvi put svoju bebicu? Ja mislim da sam osjetila neko škakljanja jučer ali neznađ dal' je to to 🤔
Šta se tiče liste i imena,stvarno je dugačka a nema nas toliko aktivnih,možeš malo skratiti pa se uvijek mogu javiti ako su i dalje tu :)
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Cure koje ste trudne prvi put kad ste osjetile prvi put svoju bebicu? Ja mislim da sam osjetila neko škakljanja jučer ali neznađ dal' je to to 🤔
Šta se tiče liste i imena,stvarno je dugačka a nema nas toliko aktivnih,možeš malo skratiti pa se uvijek mogu javiti ako su i dalje tu :)
U prvoj trudnoci sam osjetila sa 17+1😁 isto je bilo kao skakljanje i svaki dan se sve bolje osjetilo😊
Ovo zvuci smjesno ali mene je znalojako bolit i probadat, a zapravo sam trebala samo prdnut!od svega sto nam se desava, to je normalna pojava. Od hrane koja se probavlja, puno vode, lezanja, progesterona, to je normalna stvar.
Mene zna unutra, u vagini stezat. Pogotovo kad odem pisat i onda kad osjetim ono olaksanje praznog mjehura, osjetim to zatezanje, ali mislim da je to normalno jer se sve pomice.
E da i meni se to događa dolje isto, nekad mi zna kao prostrujati neka bol i mir. Ali kažem, meni sto crnih misli kad mi je još na proslom pregledu rekao da mu se čini skraćen cerviks i nikako sad dočekati da vidim stanje. Uff
Jao znam kako ti je. Mene je moja narucila 9 tjedana nakon prvog pregleda. Nisammogla docekat pa sam u hrvatskoj otisla privatno kod jednog ginekologa. Koji mi je nasao hematom i rekao mirovat i zabrabio odnose. Pa mi je napisao da moram k svojem doktoru na pregled. A ova je rekla da dodem po dogovoru. Pa tko ce izdrzat do 2.3.2022???
Posto mi je u bolnici doktor vodio trudnocu prvih 8 tjedana, rekao je da se javim kad god se ne osjecam dobro i nek samo dodem. Javila sma mu mailom sto mi je rekao privatni ginekolog i da je rekao da odem na kontrolu ali da me doktorica zeli primit tek u 3.mj. Evo javio mi je nek dodem sutra ujutro. Taman da ga pitam za heparin. Rekao je da koristim do kraja 12tt, sam me zanima trebam li i dalje. Rekao je zadnji puta da mi ne moze skodit.
U RH su mi reklid a svaka trudnica dolazi jednom mjesecno, a ja jednom u 8 tjedana. Moram priznat kako mi je to bas prevelik razmak, s tim da se vodim pod rizicnu trudnocu.
Ali zadnji puta sam na ultrazvuku vidjela i srce i ruke i noge, sve se krasno vidjelo, pa me to umirilo dosta. Evo sutra ujutro idem vidjet taj hematom i sto s tim. Bas sam planirala u teretanu malo, a sad moram mirovat.
I da, sretno svim curama ovaj tjedan sa pregledima, jedva cekam procitat vase lijepe vijesti. Radujem im se ko da su moje!
Saphireja sam ti imala veliku srecu sto sam sa 19 bila operirana gdje su meni te lezije maknute(vecina),ali dr mi je reko da ce mi sad dok sam trudna povisiti dozu jer mi koncentracija ljekova pada pa sam tako i imala jedan nepadaj oko 11,12 tj jer su me prepali na mrtvo ime i 2 tj sam ja bila pod stresom zbog toga a stres mi je uvijek i bio triger,al sad sam hvala bogu okej i moj bebac je zdrav i to je najvaznije
Drago mi je da je sada sve u redu i neka se tako nastavi!🙏😇
Jutro cure,
Cestitam na dobrim rezultatima testova i na curici i deckicu. Bas vam se lijepo potrefilo 🤗
..
Ja cijelu noc prospavala nisam zbog uha i glavobolje. Nisam tila pit tablete pa mi je sve gore i gore bilo dok nisam popustila s lekadolom u 7 jutros.
..
Sretno s pregledima, nek budu samo dobre vijesti. Ja nisam javila svoj pregled jer ga jos nemam kako sam se prebacila privatno. Zvati cu da se narucim svakako za iduci tj pa javim 😁
👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰
Mfrau nem najavi i narudbi,sam dodes,bitno da imas uputnicu i to ti je to
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Jutro curke! Ja obavila svoj pregled vec 😀
Sve je super, bebac je premasio 300 grama. Plodne vode dovoljno, cerviks dobar ☺️
Marta iduci mi je pregled 3.2 da znas kad budes listu azurirala sutra❤️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji