I ako se ne varam,ako otvaraš komplikacije u 12mjescu zadnja plaća koja ti se gleda je ona za 10 mjesec ne za 11,tako da mislim da ti je poslodavac dobro obuhvatio.
Gleda se zadnjih 6 mjeseci znaci i 11. Ja sam na kompilacije Isla 1.3 i veljača mi je usla u prosjek
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sad je to veliki problem jer sam se baš raspitivala za to i svugdje mi je rečeno da mi ulazi i 11. mjesec, sad sam zvala knjgovodstvo zadnjeg poslodavca i objasnili su mi da ne. Sad moram kontaktirati prvog poslodavca da mi moraju poslati ipak i R1 od plaće za 5.mj, za 6.mj sam im vec rekla. Problem je i što je to velika firma i što nigdje nema kontakta knjigovodstva nego sam slala mail na info firme i još sam se jednom javila šefici koja je bila na našem području. Nema šanse da mi to pošalju do srijede, sve će mi propasti.
Da si predala papire do 5.12 onda ne bi ulazio 11 ti jer realno ti nisu stigli obracunati placu. A ovako do 5.1 su stigli
*
AnnieP Odmah ih kontaktiraj i reci da je Hitno ili zovi HZZO područni i pitaj ih sta da napravis da je došlo do nesporazuma,mozda mogu oni njima direkt poslati ili tako nesto?
—-
Evo cure ako je koja u sličnoj situaciji kao ja, čula sam se s našom pravnicom u firmi i HR-om i objasnili su mi ovako. Pošto vidim da nas dosta ima termin kraj 5 mj početak 6 mj, ne znam koja je od vas jos u radnom odnosu i planira se vraćati na posao nakon isteka porodiljnog tamo 2023 godine isto 5 ili 6 mjesec. Ja sam si planirala cijeli GO iz 2022 godine iskoristiti kad se vratim s porodiljnom (imam 21 dan). Ali objasnili su mi da ako slučajno kojim slučajem rodim npr 10.06 i tada se vratim na posao mogu iskoristit GO samo do 30.06.2023 znači pravilo da se može iskoristiti do 31.12.2023 vrijedi samo za one koji se ne vrate do 30.06 tako da si pripazite na to ili pitajte točno na poslu inače vam može propasti. Znači ako imam cijeli GO trebala bi roditi do 31.05.2023 da bi mogla iskoristiti cijeli do 30.06. :) To pišem za sve cure koje imatu termin tako prije 30.06 i vraćaju se tako negdje na posao. Ove druge koje budu imale povratak nakon njima vrijedi sve do 31.12.2023 godine
Ja cu bas pitati jer kod nas je drzavna firma hvala
*
I ako se ne varam,ako otvaraš komplikacije u 12mjescu zadnja plaća koja ti se gleda je ona za 10 mjesec ne za 11,tako da mislim da ti je poslodavac dobro obuhvatio.
Gleda se zadnjih 6 mjeseci znaci i 11. Ja sam na kompilacije Isla 1.3 i veljača mi je usla u prosjek
I ja sam shvatila tako. Raspitala sam se baš o tome i skužila da 11. mjesec ulazi u to. Danas sam zvala knjigovodstvo i žena kaže da ne ulazi.
Uspjela sam kontaktirati drugog poslodavca i trebali bi mi poslati na mail i na kucnu adresu te dvije plaće koje fale, do utorka će mi valjda na mail poslati.
🩷 7/2022
Martina razumijem te u potpunosti. Imamo maltezera starog 5 godina koji otkad smo ga uzeli ima gastritis..
Te epizode su nam jako poznate i znaju potrajati danima tako da ne spavamo nocima ni ja ni decko. Za poludit je to..
Isto ga vodimo na inekcije koje suzbijaju tu kiselinu i reflux i doma peptoran ali nas umori jer se ne moze umiriti nikako 🙄
Hvala ti 💖 baš je ružno gledati ih kada nisu dobro, a moj je inače uvijek živahan i spava cijelu noć u komadu. Sada je bolje, pojeo malo raskuhane bijele riže i napokon se napio i vode. Pratim i dalje. Barem više ne cvili i nema nemira. Spavali smo zajedno preko 2h. 🤗🐶💕
Atina moj ima 5god, i mješanac je (parson russel terijera). Udomljen je kada je imao godinu dana. Ma divno jedno biće 🥰 vidi se na mojoj profilnoj slikici.
I o tome moram razmišljati pomalo - kako pripremiti njega, nas, svih na dolazak bebe. Užasno smo ga razmazili, teritorijalan je, naučio je biti jedinac 🤣
Pitanje za cure danas sam 10 tt i je li normalno da 2 dana ne osjevam nikakvo boluckanje u maternici. Do sada sam bas osjecala svaki dan nesto, i dosta me zavezala nemoć za krevet sa mučninama. Vec dva dana se smirilo odem i proštetat, grudi me i dalje bole jako… Jel to sad kao postepeno sta pricaju da bi se trebala osjecat bolje sta se bliži kraj prvog tromjesječja. Jel ok kad budu pauze od tih senzacija u trbuhu?
Evo i meni se sve smanjilo zadnjih dana, počela sam dobivati više energije , mogu već neke stvari raditi po kući, baš sam sretna 😊😊 Nadam se da je mračni period patnje i mučnina iza mene 🤣🤣🤞🤞🤞
Još ako mi rezultati za Nifty dođu dobri skakat ću do stropa od sreće 😁😁😁
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Martina kad mu se malo smiri zeludac mozes mu probati davati par dana probiotik od pro plana. Nama se pokazao super 😊
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Onda je svakome drugačije šta nema smisla 🙄
Eto ja ove godine otvorila komplikacije 25.07 i zadnja plaća mi se gledala za 5mj,za 6mj nije ušla iako mi je isplaćena 01.07..
Pon ću dobit R1 obrazac za ove komplikacije i baš me zanima šta će pisat,ali to se nebi smjelo razlikovati.
I knjigovodstvo je AnnieP tako reklo..
Možda da nam se javi neka cura koja je otvorila već komplikacije ovaj mjesec?
Meni nije razlika jer mi je prosjek isti ali eto znatiželja,kako je tebi bilo tako a nama nije 🤔
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Ovako je kako je visibaba napisala. Meni je isto zadnji isao 9 mj koja je plaća isplaćena u 10mj. A 10 sam cijeli radila i u 11 isla na godisnji i nakon toga otvorila bolovanje.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Za komplikacije se gleda 6 placa isplacenih do mjeseca u kojem su komlikacije nastupile. Znači to šta si ti Visibaba napisala je točno da ako otvoriš u 7 mj zadnji mjesec se gleda 6 i to je plaća zapravo od 5 mj i to je OK.
AnnieP Frendica mi je zakasnila s doznakama, i evo kaže da dobiješ zaostatke u sljedećem mjesecu znači da ako ne stignes do 5.1 budes dobila onda u 3 mjesecu naknadu za 1 i 2 mjesec,tako da je ipak lakše
Martina Slatka njuškica
Ja sam se prenajela pizze,bas ću puknut
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji