Ja sam povratila ispred lidla 🤮🤣. Al sam si kupila sve one trudnicke stvari sto su imali tajice grudnjake i canotiere.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Martina kad mu se malo smiri zeludac mozes mu probati davati par dana probiotik od pro plana. Nama se pokazao super 😊
Hvala ti, zapisat ću si ❤️
Već sam ovo bila pitala al šta ću kad se zabrinem- baš imam dosta jak pritisak od beboline na mjehur. Pišam svaka 2h, nekad i češće, tokom cijelog dana i noći. Bebu osjećam, svaki dan sve jače i češće. Išla sam u kratku šetnju (doslovno 10min) i baš mi je neugdna bol bila na mjehuru. Kad sjednem mi je okej.
Pošto ima tu cura kojima ovo nisu prve trudnoće, mislite li da se trebam brinuti? Nekako sam ovo očekivala pred kraj trudnoće, ne u 18tt
Evo javljam da sam ponovno vadila betu i raste po pravilu. Ponovno je vadim 5.1 i onda 7.1.ako na ultrazvuku bude sve ok daje mi trudničku. Ali sad sam se malo prepala jer vidim da nekima ne bude ništa u gestacijskoj, to valjda znači da je onda vanmaterična trudnoća u pitanju ali predpostavljam da tada beta me raste kako treba, ili previše ili premalo ili sam u krivu?
Meni zadnji put je vidila gestacijsku ali ne plod jer je bilo rano tipa 5t pa mi je rekla da zato izvadim još 2x betu i dođem 7.1.opet na ultrazvuk. Može li mišljenje?
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Pozdrav cure 🤗
Niki super si sve napisala, i ja sam jedna od onih koja ne želi nikoga u stanu kad se beba rodi, možda ću kasnije to i požaliti, ali neka mi to onda bude lekcija ☺️ Znam da je netko napisao kako je najbolje se pripremiti u vidu hrane, ali čini mi se da je to neka druga cura napisala u jednoj drugoj grupi? 🤔 Kako god, nadam se da će nam se netko javiti sa kojim pametnim savjetom 😁
Martina žao mi je za psa, nema gorega nego kad ih nešto boli a oni ti ne mogu reći šta ih točno muči 😔 Nadam se da će već danas biti bolje i da ćete se vi naspavati. Za pritisak na mjehur, ja bi rekla da je to normalno, i kod mene je pritisak stalno prisutan, nekad više nekad manje, ali možda će druga iskusnija cura više znati, i mene zanima ☺️
Ina žao mi je da ti je tako loše, brzo ulaziš u drugo tromjesečje, ja se nadam da će ti mučnine u potpunosti nestati. Drži se 🤗
Ariel čula sam i ja da se jedna gv jednostavno apsorbira ako nije došlo do otkucaja, i ostatak trudnoće bude sve u redu ☺️
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Evo javljam da sam ponovno vadila betu i raste po pravilu. Ponovno je vadim 5.1 i onda 7.1.ako na ultrazvuku bude sve ok daje mi trudničku. Ali sad sam se malo prepala jer vidim da nekima ne bude ništa u gestacijskoj, to valjda znači da je onda vanmaterična trudnoća u pitanju ali predpostavljam da tada beta me raste kako treba, ili previše ili premalo ili sam u krivu?
Meni zadnji put je vidila gestacijsku ali ne plod jer je bilo rano tipa 5t pa mi je rekla da zato izvadim još 2x betu i dođem 7.1.opet na ultrazvuk. Može li mišljenje?
Ako je gestacijska unutar maternice a na kraju ne vide plod onda se to zove engleski blighted ovum. Ako je gestacijska vrecica na cudnom mjestu u maternici (skoro pa u vratu maternice ili na ulazu u jajovod) ili u jajovodu/jajniku/trbusnoj supljini onda je to vanmatericna trudnoca.
Ako je gestacijska unutar maternice i vidi se plod ali ne kuca srce to je onda missed abortion.
Na samom pocetku trudnoce je odlican znak da se beta pravilno dupla. Rijetki su slucajevi da se ne dupla pravilno a da bude trudnoca uredna, kao i da se dupla pravilno a ipak nesto ne valja.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Bachata s 5 tj je još rano da se ista vidi, tako da je dr dobro odlučila. Ako se dupla pravilno, sve bi trebalo biti ok. Znam da je glupo rec "ne zivciraj se" jer sam i ja bila takva ali brzo će ti proći to vrijeme do pregleda, nadam se dobrim rezultatima ❣
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Ako je gestacijska unutar maternice a na kraju ne vide plod onda se to zove engleski blighted ovum. Ako je gestacijska vrecica na cudnom mjestu u maternici (skoro pa u vratu maternice ili na ulazu u jajovod) ili u jajovodu/jajniku/trbusnoj supljini onda je to vanmatericna trudnoca.
Ako je gestacijska unutar maternice i vidi se plod ali ne kuca srce to je onda missed abortion.
Na samom pocetku trudnoce je odlican znak da se beta pravilno dupla. Rijetki su slucajevi da se ne dupla pravilno a da bude trudnoca uredna, kao i da se dupla pravilno a ipak nesto ne valja.
Dobro al čisto me zanima dal je moguće da tako postoji gestacijska vrećica, ploda nema uopće a beta se pravilno dupla? Šta je to onda?
Mislim nadam se da će mi bit sve u redu, tj vjerujem da hoće al eto nisam i ala pojma da to postoji 🤨
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Ovo što je napisala Didi je dobro, iako u nekim slučajevima kod anembrionalne trudnoće može biti uredna beta ili malo snižena.
Mislim da nije potrebno se zabrinjavati, vjerujem da će biti sve OK i pokušaj biti smirena do 7.1.
Hvala cure, tak sam i ja cula. Mislim das mi je zao ovog sto se nije primilo ali sam sretna za svoju mrvicu koja se drzi super 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji