Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    28. Prosinac 2021. 14:54

Bachata

Demetria

Lokve…idem ti od 4.1 u klub trudnica na vjezbe moje iskrene preporuke.
    P.s imaju ti i savjetnicu za dojenje a i nakon poroda vjezbe za mame i bebe

S koliko mjeseci se može krenit na to? Mislim da je to na st3 ako se ne varam? I koji je plan i program?

sa 12 tjedana ako ti doktor dopušta...pa kao pilates i na kraju su vježbe za mišiće zdjeličnog dna pa malo razgovor o etapama trudnoće poroda i tako. skroz zanimljivo...prvi termin ti je besplatan imaš ih na facebook stranicama.
    ja idem u 18:30 jer ne stignem zbog posla drukčije.
    da da ruđera boškovića split 3

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    28. Prosinac 2021. 14:55

HEMEROIDI - Kantarionovo ulje je dobro za to evo ja vucem jedan od poroda dobila ga par dana prije toga i nikako da ga se riješim tj nisam ga ni tretiraqla ni čim niti mi smeta ali je tu.
    ovo ulje se navodno nakapa na blaznice stavi hladiti i onda stavi tamo hihihi

*

Demetria
    28. Prosinac 2021. 15:05

Niki777

Drage moje!
    Čestitam na dobrim pregledima i svu sreću u lovu na lidl robicu vam želim! Ja imam 2 para tajica njihovih i hulahopke i bas sam zadovoljna. To mi je za po doma i ne izvlačim se iz njih.
    Može jedno pitanje.. tetra pelene.. zašto su neke tako skupe a neke tako jeftine. Gdje ima dobrih za uzeti i po kojim cijenama? Koliko nam ih je potrebno minimalno. Čitala sam da se njih stalno koristi za apsolutno sve pa da si znam staviti u bilješku koliko komada da gledam uzeti i gdje.

ovisi o vrsti....imaš muslin bambus i one obične tetre(moram pronaći gdje piše koja je razlika)....meni su najbolje bile iz baby centra ili bubamare 10komada čistih bijelih za 100kuna znaju biti i na akciji...za preko kolica i to sam kupila u milleru neke u boji eto da se nađe i u bubamari onu veliku mislim 120*120 sam kupila kad idemo na preglede da stavim mjesto podloge ili da ne leži na njihovom krevetu ili ponekad mjesto marame za dojenje (kad je u pranju) ili mjesto dekice ljeti za pokriti.

*

Demetria
    28. Prosinac 2021. 15:06

i iz dma ili millera ili bipe one male bijele sa šarenim rubom....za obrisati ruke lice za umivanje i to kada još nisu za čisto kupanje u kadi.....te koristimo i dan dana....i velike i male

*

Atina25
    28. Prosinac 2021. 15:29

Demetria Čula sam i ja da je kantarionovo ulje najbolje al nemam pojma dal to smijem u trodnoći,kako sta gurat tamo 
    Nikki To sta kaže Demetria najbolje uzet tako 10 komada bijelih običnih tetrica budu na akciji pamuk 100% a imas ih svudgje Bubamara, Baby Centar, Magic Baby, ja sam si uzela tako tih 10 i 10-ak još ovih - https://www.ethereal.hr/hr/tetra-program
    Mi smo ih koristili negdje do 6og mjeseca bas za sve,kad bi se nosila bebica, za u kolica, za drzanje, za poleći je negdje kod doktora, za brisanje sta god, kasnije smo prestali s toliko učestalim korištenjem pa ne treba toga baš brdo. Nakon 6og mjeseca nosila bi ih više za nuzdu jer onda se krenu posjedat,puzat pa ti je ionak svejedno kad plaze po svuda   

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Marijanaaa12345
    28. Prosinac 2021. 15:35

Bila na pregledu, sve uredno :) 
    Iduci 20.01.2022. 
    Samo muci me viroza, nos mi curi, glava me boli, prsa, misici, umor. Nije korona Bogu hvala, Isla se testirati. 
    Ima li tko iskustva s virozom u trudnoci? Sto mogu od tableta? Plivit c, Lupocet, Lekadol. Soc doktorice su mi nikakve pa se sama lokalno snalazim. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Ariel
    28. Prosinac 2021. 15:36

Meni je moja doktorica rekla da mogu vjezbat bez problema samo ne pretjerat i ne dizat stvari iz trbuha nego nogu. Tako da ja idem i dalje u teretanu. Sad mi je hladno pa ne secem po vani vec na teaku i 30 min setnje, odradim ruke, prsa, leda utezima a noge sa vlastitom tezinom. Na kraju se istegnem i tako 3-4 puta tjedno. Bas osjetim kako mi to pase i da nisam sva pokocena. 

Atina25
    28. Prosinac 2021. 15:45

Marijana Paracetamol bez problema, vidi sta ima paracetamol i to mozes uzeti npr neke šumeće ili u tablet baš.
    Ariel Drago mi je da je s mamom sve u redu  Neka se što prije oporavi..

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Anushka
    28. Prosinac 2021. 16:17

Niki777

Drage moje!
    Čestitam na dobrim pregledima i svu sreću u lovu na lidl robicu vam želim! Ja imam 2 para tajica njihovih i hulahopke i bas sam zadovoljna. To mi je za po doma i ne izvlačim se iz njih.
    Može jedno pitanje.. tetra pelene.. zašto su neke tako skupe a neke tako jeftine. Gdje ima dobrih za uzeti i po kojim cijenama? Koliko nam ih je potrebno minimalno. Čitala sam da se njih stalno koristi za apsolutno sve pa da si znam staviti u bilješku koliko komada da gledam uzeti i gdje.

Ja imam bijele obične i šarene pamučne, naručivala sam ih sa prvom curkom od Malog anđela, imaju web prodaju. Isto tako od Ethereala su isto dobre, imam bambus i muslin pelene i gazice, moja je puno bljuckala i svakih 3,4 dana sam imala punu mašinu. Znam da imaju i babycenter i bubamara, a i još neki dućani, ali nisam probala njihove, tako da preporučam ono što sam isprobala. I najbolje je da ne gube boju u pranju, moje su nakon 5 godina ko nove, a stvarno sam ih koristila😊e da a komada, uf neznam ja ih imam 20 tak sigurno, ali zato jer sam dodatno uzimala, mislim da ti netreba možda toliko za početak.

url=https://lilypie.com]

MMMartinaaa
    28. Prosinac 2021. 16:30

Prije svega čestitke svima na dobrim pregledima danas i jučer ❤️❤️❤️
    Curke, da li još koja od vas i dalje ima pritisak na mjehuru? Ja u zadnjih tjedan dana, 10ak dana baš da, kao u početku trudnoće... Piškim isto češće, ustajem se noću. Na pregledima do sada urin uvijek uredan, ništa me ne boli niti ne peče, tako da ne vjerujem da je neka upala. 
    Ja već par dana osjećam bebu i osjećam je nisko, ispod pupka (čak je i dečko osjetio trzaj već 2 puta, stvarno se dosta osjeti...). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.