Martina Ja isto imam pritisak i češće piškim al to je sve normalno tako da ne moras brinut,noć se isto često budim za na wc.
Evo bila sam u Lidlu u Šijani svega ima bas sam ostala u šoku,kupila sam si tajice ,2 najlonka u grudnjake i Monstera ako ti je blizu zaleti se uzeti:)
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Pozdrav cure, cestitam svima na dobrim vijestima s pregleda. Ja se javljam da mi je prebacen na 05.01. dan prije wee 🥰 i samo se ndam da ce reci ako nista drugo da se hematom smanjuje i slobodna tekucina...ne znam sto je opasnije?
Da vas pitam je li koja radila ili planira raditi VeritasTest? Ginekolog mi rekao da oni uglavnom rade njega, salje se u Španjolsku ako sam dobro zapamtola. Osnovni je 3399,00kn, a onaj koji obihvaca sve dode 5999,00kn. Jos ima tri izmedu.
I jos jedno sramežljivo pitanje 🤭 kakve su vama preporuke sto se tice sexa? Meni je gin zabranio, a ne znam zasto....ali sto sam napaljena to nisu istine. I rekla sam dragome da njega necu zakinuti zbog toga sto ja ne smijem pa njemu pomognem malo 🤭 ali ja jojjj 😅 sto je prijetece? Sperma, orgazam, što? Da se toga pazi bi li onda moglo. Malo me sram njega pitati 😅 ali kad smo od kada smo skupa (3 god) svaki dan imali odnose, osim kada bi bili odvojeni naravno. Ocito je kod nas nista ili sve 😂😭
Pozdrav cure, cestitam svima na dobrim vijestima s pregleda. Ja se javljam da mi je prebacen na 05.01. dan prije wee 🥰 i samo se ndam da ce reci ako nista drugo da se hematom smanjuje i slobodna tekucina…ne znam sto je opasnije?
Da vas pitam je li koja radila ili planira raditi VeritasTest? Ginekolog mi rekao da oni uglavnom rade njega, salje se u Španjolsku ako sam dobro zapamtola. Osnovni je 3399,00kn, a onaj koji obihvaca sve dode 5999,00kn. Jos ima tri izmedu.
I jos jedno sramežljivo pitanje 🤭 kakve su vama preporuke sto se tice sexa? Meni je gin zabranio, a ne znam zasto….ali sto sam napaljena to nisu istine. I rekla sam dragome da njega necu zakinuti zbog toga sto ja ne smijem pa njemu pomognem malo 🤭 ali ja jojjj 😅 sto je prijetece? Sperma, orgazam, što? Da se toga pazi bi li onda moglo. Malo me sram njega pitati 😅 ali kad smo od kada smo skupa (3 god) svaki dan imali odnose, osim kada bi bili odvojeni naravno. Ocito je kod nas nista ili sve 😂😭
Zbog hematoma je zabrana, da se ne bi od gibanja maternice tijekom seksa povecao ili krenuo krvariti. Imala sam i ja zabranu zbog hematoma koji se na kraju povukao.Maknula me s utrogestana kad sam usla u drugo tromjesecje, bila 3 tjedna bez njega, na kontroli me pitala jesam li imala kakvo krvarenje/smedjarenje od ukidanja utrica i obzirom da nisam imala je rekla da mozemo pokusati sa seksom, ali ako slucajno prokrvarim nakon seksa da cu onda imati zabranu do poroda.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
https://www.maminsvijet.hr/briga-o-djeci/bebe-i-malisani/tetra-pelene-prednosti-i-kako-ih-koristiti/
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Pozdrav cure, cestitam svima na dobrim vijestima s pregleda. Ja se javljam da mi je prebacen na 05.01. dan prije wee 🥰 i samo se ndam da ce reci ako nista drugo da se hematom smanjuje i slobodna tekucina…ne znam sto je opasnije?
I jos jedno sramežljivo pitanje 🤭 kakve su vama preporuke sto se tice sexa? Meni je gin zabranio, a ne znam zasto….ali sto sam napaljena to nisu istine. I rekla sam dragome da njega necu zakinuti zbog toga sto ja ne smijem pa njemu pomognem malo 🤭 ali ja jojjj 😅 sto je prijetece? Sperma, orgazam, što? Da se toga pazi bi li onda moglo. Malo me sram njega pitati 😅 ali kad smo od kada smo skupa (3 god) svaki dan imali odnose, osim kada bi bili odvojeni naravno. Ocito je kod nas nista ili sve 😂😭
Suosjećam 😂 mi smo skupa 6 godina i isto nismo nikad imali bas pauze haha, a sad od početka, sad smiješ, sad ne.. Iako sad na zadnjem pregledu nije rekao da ne smijemo, ali je rekao da mu se čini da mu je cerviks skraćen, a pregled prije je rekao da možemo imati odnose.. E sad, ja sam s oprezom rekla mužu da ipak prorijedimo do idućeg pregleda pa samo jednom tjedno..😂 Ali meni je bas koma jer se ne mogu uopće opustiti i uživati ko prije.. Ja isto koristim utriće jos uvijek..
I da, meni je pregled isto pomaknut na 10.01 Martina.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Maja ja sam radila Veritas test i stigli su mi rezultati za 7 dana da je sve ok, ja sam radila basic plus on bude oko 600€, i to jer su me oni nagovorili hahaha nije bilo potrebe za tim pretragama radila sam cisto da se smirim i bilo bi mi dovoljno basic ali hajde miran san nema cijenu a i nije neka razlika.
Martinaa mislim da si ti pisala da imas pritisak i ja isto nekim danima a nekim ne, posto nisam u prvom tromjesecju puno mokrila a sad znog tog pritiska da, prepala sam se da mi je secer skocio mjerila ga ali uredu je. I ja sam pocela osjetiti bebicu malo jasnije od onih leptirica prije a sinoc je i muz osjetio. Jos ja njemu govorim ne mozes ti osjetiti previse je rano a on mi malo trzao stomak kad mrvica udari nogom jako najjace do sada, mi u isto vrijeme vrisnuli a ona opet kao da nam kaze sta vrisitite luđaci ne date mi spavati 😂😂 poseban osjecaj stvarno 💗💕😻
Monstera ti si dan ispred mene, ja sam sad 19+1,
kad imas termin, meni doktor jos nije racunao
Atina super da si našla u Šijani, ja sam uzela sebi jedne žabice i majicu u taj prvi, pa mi se nije dalo ići do drugog 😁
Limica termin mi je gin zapisao 22.05.ali po ovulaciji ja mislim da je ipak nešto kasnije. Stvar je u tome da oni uvijek stavljaju termin po nekom prosjeku (da ciklus traje 28 dana i da je ovulacija na 14 dc) šta kod mene nije slučaj.
♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
i meni po aplikaciji 23.5 a ja mislim isto da ce niti bar 26.5 jer meni ciklus traje 31 dan nikad 28 hahahah ajj bas super mozemo se skupa pratiti 🥰🥰🥰
ima li neka da se puno udebljala npr ja 6 kila 😳 malo me strah jer nikad u zivotu nisam bila deblja a s druge strane moj BMI je bio snizen pa je sada na normali, zapocela sam trudnocu sa 53 kile a visina 172 i sad imam 59 sto je i okej ali eto brinem se da ne buknem ko bure kako je krenulo. Jos i radim i krecem se i dzaba
Sortiraj odgovore
Najstariji