Drage moje!
Čestitam na dobrim pregledima i svu sreću u lovu na lidl robicu vam želim! Ja imam 2 para tajica njihovih i hulahopke i bas sam zadovoljna. To mi je za po doma i ne izvlačim se iz njih.
Može jedno pitanje.. tetra pelene.. zašto su neke tako skupe a neke tako jeftine. Gdje ima dobrih za uzeti i po kojim cijenama? Koliko nam ih je potrebno minimalno. Čitala sam da se njih stalno koristi za apsolutno sve pa da si znam staviti u bilješku koliko komada da gledam uzeti i gdje.
Ja imam bijele obične i šarene pamučne, naručivala sam ih sa prvom curkom od Malog anđela, imaju web prodaju. Isto tako od Ethereala su isto dobre, imam bambus i muslin pelene i gazice, moja je puno bljuckala i svakih 3,4 dana sam imala punu mašinu. Znam da imaju i babycenter i bubamara, a i još neki dućani, ali nisam probala njihove, tako da preporučam ono što sam isprobala. I najbolje je da ne gube boju u pranju, moje su nakon 5 godina ko nove, a stvarno sam ih koristila😊e da a komada, uf neznam ja ih imam 20 tak sigurno, ali zato jer sam dodatno uzimala, mislim da ti netreba možda toliko za početak.

url=https://lilypie.com]
Prije svega čestitke svima na dobrim pregledima danas i jučer ❤️❤️❤️
Curke, da li još koja od vas i dalje ima pritisak na mjehuru? Ja u zadnjih tjedan dana, 10ak dana baš da, kao u početku trudnoće... Piškim isto češće, ustajem se noću. Na pregledima do sada urin uvijek uredan, ništa me ne boli niti ne peče, tako da ne vjerujem da je neka upala.
Ja već par dana osjećam bebu i osjećam je nisko, ispod pupka (čak je i dečko osjetio trzaj već 2 puta, stvarno se dosta osjeti...).

Martina Ja isto imam pritisak i češće piškim al to je sve normalno tako da ne moras brinut,noć se isto često budim za na wc.
Evo bila sam u Lidlu u Šijani svega ima bas sam ostala u šoku,kupila sam si tajice ,2 najlonka u grudnjake i Monstera ako ti je blizu zaleti se uzeti:)

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Pozdrav cure, cestitam svima na dobrim vijestima s pregleda. Ja se javljam da mi je prebacen na 05.01. dan prije wee 🥰 i samo se ndam da ce reci ako nista drugo da se hematom smanjuje i slobodna tekucina...ne znam sto je opasnije?
Da vas pitam je li koja radila ili planira raditi VeritasTest? Ginekolog mi rekao da oni uglavnom rade njega, salje se u Španjolsku ako sam dobro zapamtola. Osnovni je 3399,00kn, a onaj koji obihvaca sve dode 5999,00kn. Jos ima tri izmedu.
I jos jedno sramežljivo pitanje 🤭 kakve su vama preporuke sto se tice sexa? Meni je gin zabranio, a ne znam zasto....ali sto sam napaljena to nisu istine. I rekla sam dragome da njega necu zakinuti zbog toga sto ja ne smijem pa njemu pomognem malo 🤭 ali ja jojjj 😅 sto je prijetece? Sperma, orgazam, što? Da se toga pazi bi li onda moglo. Malo me sram njega pitati 😅 ali kad smo od kada smo skupa (3 god) svaki dan imali odnose, osim kada bi bili odvojeni naravno. Ocito je kod nas nista ili sve 😂😭

Pozdrav cure, cestitam svima na dobrim vijestima s pregleda. Ja se javljam da mi je prebacen na 05.01. dan prije wee 🥰 i samo se ndam da ce reci ako nista drugo da se hematom smanjuje i slobodna tekucina…ne znam sto je opasnije?
Da vas pitam je li koja radila ili planira raditi VeritasTest? Ginekolog mi rekao da oni uglavnom rade njega, salje se u Španjolsku ako sam dobro zapamtola. Osnovni je 3399,00kn, a onaj koji obihvaca sve dode 5999,00kn. Jos ima tri izmedu.
I jos jedno sramežljivo pitanje 🤭 kakve su vama preporuke sto se tice sexa? Meni je gin zabranio, a ne znam zasto….ali sto sam napaljena to nisu istine. I rekla sam dragome da njega necu zakinuti zbog toga sto ja ne smijem pa njemu pomognem malo 🤭 ali ja jojjj 😅 sto je prijetece? Sperma, orgazam, što? Da se toga pazi bi li onda moglo. Malo me sram njega pitati 😅 ali kad smo od kada smo skupa (3 god) svaki dan imali odnose, osim kada bi bili odvojeni naravno. Ocito je kod nas nista ili sve 😂😭
Zbog hematoma je zabrana, da se ne bi od gibanja maternice tijekom seksa povecao ili krenuo krvariti. Imala sam i ja zabranu zbog hematoma koji se na kraju povukao.Maknula me s utrogestana kad sam usla u drugo tromjesecje, bila 3 tjedna bez njega, na kontroli me pitala jesam li imala kakvo krvarenje/smedjarenje od ukidanja utrica i obzirom da nisam imala je rekla da mozemo pokusati sa seksom, ali ako slucajno prokrvarim nakon seksa da cu onda imati zabranu do poroda.

5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
https://www.maminsvijet.hr/briga-o-djeci/bebe-i-malisani/tetra-pelene-prednosti-i-kako-ih-koristiti/

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Pozdrav cure, cestitam svima na dobrim vijestima s pregleda. Ja se javljam da mi je prebacen na 05.01. dan prije wee 🥰 i samo se ndam da ce reci ako nista drugo da se hematom smanjuje i slobodna tekucina…ne znam sto je opasnije?
I jos jedno sramežljivo pitanje 🤭 kakve su vama preporuke sto se tice sexa? Meni je gin zabranio, a ne znam zasto….ali sto sam napaljena to nisu istine. I rekla sam dragome da njega necu zakinuti zbog toga sto ja ne smijem pa njemu pomognem malo 🤭 ali ja jojjj 😅 sto je prijetece? Sperma, orgazam, što? Da se toga pazi bi li onda moglo. Malo me sram njega pitati 😅 ali kad smo od kada smo skupa (3 god) svaki dan imali odnose, osim kada bi bili odvojeni naravno. Ocito je kod nas nista ili sve 😂😭
Suosjećam 😂 mi smo skupa 6 godina i isto nismo nikad imali bas pauze haha, a sad od početka, sad smiješ, sad ne.. Iako sad na zadnjem pregledu nije rekao da ne smijemo, ali je rekao da mu se čini da mu je cerviks skraćen, a pregled prije je rekao da možemo imati odnose.. E sad, ja sam s oprezom rekla mužu da ipak prorijedimo do idućeg pregleda pa samo jednom tjedno..😂 Ali meni je bas koma jer se ne mogu uopće opustiti i uživati ko prije.. Ja isto koristim utriće jos uvijek..
I da, meni je pregled isto pomaknut na 10.01 Martina.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Maja ja sam radila Veritas test i stigli su mi rezultati za 7 dana da je sve ok, ja sam radila basic plus on bude oko 600€, i to jer su me oni nagovorili hahaha nije bilo potrebe za tim pretragama radila sam cisto da se smirim i bilo bi mi dovoljno basic ali hajde miran san nema cijenu a i nije neka razlika.
Martinaa mislim da si ti pisala da imas pritisak i ja isto nekim danima a nekim ne, posto nisam u prvom tromjesecju puno mokrila a sad znog tog pritiska da, prepala sam se da mi je secer skocio mjerila ga ali uredu je. I ja sam pocela osjetiti bebicu malo jasnije od onih leptirica prije a sinoc je i muz osjetio. Jos ja njemu govorim ne mozes ti osjetiti previse je rano a on mi malo trzao stomak kad mrvica udari nogom jako najjace do sada, mi u isto vrijeme vrisnuli a ona opet kao da nam kaze sta vrisitite luđaci ne date mi spavati 😂😂 poseban osjecaj stvarno 💗💕😻

Monstera ti si dan ispred mene, ja sam sad 19+1,
kad imas termin, meni doktor jos nije racunao

Atina super da si našla u Šijani, ja sam uzela sebi jedne žabice i majicu u taj prvi, pa mi se nije dalo ići do drugog 😁
Limica termin mi je gin zapisao 22.05.ali po ovulaciji ja mislim da je ipak nešto kasnije. Stvar je u tome da oni uvijek stavljaju termin po nekom prosjeku (da ciklus traje 28 dana i da je ovulacija na 14 dc) šta kod mene nije slučaj.

♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji