Pozdrav cure, cestitam svima na dobrim vijestima s pregleda. Ja se javljam da mi je prebacen na 05.01. dan prije wee 🥰 i samo se ndam da ce reci ako nista drugo da se hematom smanjuje i slobodna tekucina…ne znam sto je opasnije?
Da vas pitam je li koja radila ili planira raditi VeritasTest? Ginekolog mi rekao da oni uglavnom rade njega, salje se u Španjolsku ako sam dobro zapamtola. Osnovni je 3399,00kn, a onaj koji obihvaca sve dode 5999,00kn. Jos ima tri izmedu.
I jos jedno sramežljivo pitanje 🤭 kakve su vama preporuke sto se tice sexa? Meni je gin zabranio, a ne znam zasto….ali sto sam napaljena to nisu istine. I rekla sam dragome da njega necu zakinuti zbog toga sto ja ne smijem pa njemu pomognem malo 🤭 ali ja jojjj 😅 sto je prijetece? Sperma, orgazam, što? Da se toga pazi bi li onda moglo. Malo me sram njega pitati 😅 ali kad smo od kada smo skupa (3 god) svaki dan imali odnose, osim kada bi bili odvojeni naravno. Ocito je kod nas nista ili sve 😂😭
Meni doktor nije ništa rekao ali meni su takve mučnine i loše se osjećam da mi je to zadnje na pameti 😏😏 također koristim i utriće pa nezz koliko je to zabavno kad se oni stalno cijede i puno je toga unutra..u prvoj trudnoći sam se osjećala super i nikad nam toga nije falilo. A što ćemo 🤷🤷

1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Lokve…idem ti od 4.1 u klub trudnica na vjezbe moje iskrene preporuke.
P.s imaju ti i savjetnicu za dojenje a i nakon poroda vjezbe za mame i bebe
S koliko mjeseci se može krenit na to? Mislim da je to na st3 ako se ne varam? I koji je plan i program?
sa 12 tjedana ako ti doktor dopušta…pa kao pilates i na kraju su vježbe za mišiće zdjeličnog dna pa malo razgovor o etapama trudnoće poroda i tako. skroz zanimljivo…prvi termin ti je besplatan imaš ih na facebook stranicama.
ja idem u 18:30 jer ne stignem zbog posla drukčije.
da da ruđera boškovića split 3
Imam ja još do 12 tjedna ali po pričat ću sa doktoricom svojom kad dođem do toga jer djeluje mi zanimljivo s tim više šta su mi i neke prije bila tu.
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
HEMEROIDI - Kantarionovo ulje je dobro za to evo ja vucem jedan od poroda dobila ga par dana prije toga i nikako da ga se riješim tj nisam ga ni tretiraqla ni čim niti mi smeta ali je tu.
ovo ulje se navodno nakapa na blaznice stavi hladiti i onda stavi tamo hihihi
Samo se ne smije u trudnoći koristit kantarionovo ulje koje se još zove ulje od Gospine trave. Pa možda bolje ne riskirati tko je u blaženom stanju.
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Mi imamo zabranu odnosa, tj.rekao mi je doktor da ne preporuča, na svoju odgovornost ako želimo..a ja imam volju i želju za poludit i stvarno mi je teško😭al kažu što se mora nije teško, mi smo odlučili da ćemo se suzdržati, ali teže je meni nego mužu🤣

url=https://lilypie.com]
Curke, stigao nam je uredan Nifty.
Stize nam jedan mali pimpek!! 😁💙
Ja sam malo izbezumljena jer nemam pojma kako funkcioniraju muski, ali evo, vrijeme da se krenem pripremati 🤣
Čestitam na urednom Niftyu i pišulincu te svima na urednim pregledima.

url=https://lilypie.com]
Pozdrav zene ,
U 11 sam tjednu trudnoce , na pregledu je sve uredu Hvala Bogu , sl pregled mi je 5.1
Htjela sam da pitam da li je normalno da u prvom tromjesecu zena nema apetita da ima gadljivost na hranu ? Jedem pomalo na silu .. Hvalaaa
❣️
Pozdrav zene ,
U 11 sam tjednu trudnoce , na pregledu je sve uredu Hvala Bogu , sl pregled mi je 5.1
Htjela sam da pitam da li je normalno da u prvom tromjesecu zena nema apetita da ima gadljivost na hranu ? Jedem pomalo na silu .. Hvalaaa
❣️
Simptomi su različiti od žene do žene ali da postoji i ta mogućnost da ti se gadi na sve pa do toga da bi sve pojela.... Sad sve ovisi o tome šta te ćapa 😉
Svakako ne boj se sve je to u redu
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Pozdrav zene ,
❣️
Simptomi su različiti od žene do žene ali da postoji i ta mogućnost da ti se gadi na sve pa do toga da bi sve pojela…. Sad sve ovisi o tome šta te ćapa 😉
Svakako ne boj se sve je to u redu
Super hvala , malo sam se zabrinula zbog tog , al prepostavljam da je malo i od tableta sto mi je dok dao da pijem jer sam malo bila na pocetku prokrvarila .. Al obicno mi kazu na pocetku nemas apetita al poslije ces da jedes sve 😂 ...
Ja sam danas opet imala male nesuglasice sa svojima. Bili su mama i familija na ručku. Ja sam kao i uvijek pokušala skrenuti temu na nešto lijepo, ali....
Moja draga mama, iskomentirala je kako je kod nas doma negativna energija i što smo tako nervozni.... Muž i ja smo bili malo u čudu, ali da sačuvam živce ispričala sam se ako smo ostavili takav dojam. Oni su se ubrzo pokupili, ne moram ni reći da me nitko nije pitao niti kako sam niti išta slično.. Ručak su komentirali da je "drugačije nego oni rade" sa podsmijehom... I tako sam nakon toga preplakala pola dana.
Pripisati ću to trudnoći 😕🤷🏻♀️
Zao mi je ako gnjavim s ovim ispovijestima, ali nemam baš frendica pa malo olakšam dušu s vama ❤️

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji