HEMEROIDI - Kantarionovo ulje je dobro za to evo ja vucem jedan od poroda dobila ga par dana prije toga i nikako da ga se riješim tj nisam ga ni tretiraqla ni čim niti mi smeta ali je tu.
ovo ulje se navodno nakapa na blaznice stavi hladiti i onda stavi tamo hihihi
Samo se ne smije u trudnoći koristit kantarionovo ulje koje se još zove ulje od Gospine trave. Pa možda bolje ne riskirati tko je u blaženom stanju.
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Mi imamo zabranu odnosa, tj.rekao mi je doktor da ne preporuča, na svoju odgovornost ako želimo..a ja imam volju i želju za poludit i stvarno mi je teško😭al kažu što se mora nije teško, mi smo odlučili da ćemo se suzdržati, ali teže je meni nego mužu🤣
url=https://lilypie.com]
Curke, stigao nam je uredan Nifty.
Stize nam jedan mali pimpek!! 😁💙
Ja sam malo izbezumljena jer nemam pojma kako funkcioniraju muski, ali evo, vrijeme da se krenem pripremati 🤣
Čestitam na urednom Niftyu i pišulincu te svima na urednim pregledima.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav zene ,
U 11 sam tjednu trudnoce , na pregledu je sve uredu Hvala Bogu , sl pregled mi je 5.1
Htjela sam da pitam da li je normalno da u prvom tromjesecu zena nema apetita da ima gadljivost na hranu ? Jedem pomalo na silu .. Hvalaaa
❣️
Pozdrav zene ,
U 11 sam tjednu trudnoce , na pregledu je sve uredu Hvala Bogu , sl pregled mi je 5.1
Htjela sam da pitam da li je normalno da u prvom tromjesecu zena nema apetita da ima gadljivost na hranu ? Jedem pomalo na silu .. Hvalaaa
❣️
Simptomi su različiti od žene do žene ali da postoji i ta mogućnost da ti se gadi na sve pa do toga da bi sve pojela.... Sad sve ovisi o tome šta te ćapa 😉
Svakako ne boj se sve je to u redu
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Pozdrav zene ,
❣️
Simptomi su različiti od žene do žene ali da postoji i ta mogućnost da ti se gadi na sve pa do toga da bi sve pojela…. Sad sve ovisi o tome šta te ćapa 😉
Svakako ne boj se sve je to u redu
Super hvala , malo sam se zabrinula zbog tog , al prepostavljam da je malo i od tableta sto mi je dok dao da pijem jer sam malo bila na pocetku prokrvarila .. Al obicno mi kazu na pocetku nemas apetita al poslije ces da jedes sve 😂 ...
Ja sam danas opet imala male nesuglasice sa svojima. Bili su mama i familija na ručku. Ja sam kao i uvijek pokušala skrenuti temu na nešto lijepo, ali....
Moja draga mama, iskomentirala je kako je kod nas doma negativna energija i što smo tako nervozni.... Muž i ja smo bili malo u čudu, ali da sačuvam živce ispričala sam se ako smo ostavili takav dojam. Oni su se ubrzo pokupili, ne moram ni reći da me nitko nije pitao niti kako sam niti išta slično.. Ručak su komentirali da je "drugačije nego oni rade" sa podsmijehom... I tako sam nakon toga preplakala pola dana.
Pripisati ću to trudnoći 😕🤷🏻♀️
Zao mi je ako gnjavim s ovim ispovijestima, ali nemam baš frendica pa malo olakšam dušu s vama ❤️
ja sam radila Veritas test, uzela sam onaj srednji neki za 4700 kuna, nalazi su mi stigli kroz 5 radnih dana, sve je bilo super :)
*
Leemma cestitam na pimpacu 🥰
*
sta se tice seksa, mi cemo malo vidjet nocas kako to ide posto su me danas skinuli sa utrogestana i vidjeli da je c.kanal ok duzine, s obzirom da smo imali zabranu od samog pocetka...nije bas da se nadam nekom vauu momentu jer mislim da ce dragog biti strah "da ne osteti dijete" kao u prvoj trudnoci 😂😂😂😂
🙋♀️ 31 💁♂️ 34
🤸♂️ 5,5
28.09.2021. ➕
13.10.2021. smeđarenje, najvjerojatnije pocetak blizanacke, utrogestan 3×1
19.10.2021. 6+2 ❤ beta i nalazi uredni
02.11.2021. 8+0 sve ok 🥰
23.11. narucena za Veritas prenatalni test 💉
07.12. low risk, stize nam zdrava curkaaa 💖
28.12. sve ok, skinuta sa utrogestana 😊
Termin: 11.06.2022. 💖
Ja sam danas opet imala male nesuglasice sa svojima. Bili su mama i familija na ručku. Ja sam kao i uvijek pokušala skrenuti temu na nešto lijepo, ali….
Moja draga mama, iskomentirala je kako je kod nas doma negativna energija i što smo tako nervozni…. Muž i ja smo bili malo u čudu, ali da sačuvam živce ispričala sam se ako smo ostavili takav dojam. Oni su se ubrzo pokupili, ne moram ni reći da me nitko nije pitao niti kako sam niti išta slično.. Ručak su komentirali da je "drugačije nego oni rade" sa podsmijehom… I tako sam nakon toga preplakala pola dana.
Pripisati ću to trudnoći 😕🤷🏻♀️
Zao mi je ako gnjavim s ovim ispovijestima, ali nemam baš frendica pa malo olakšam dušu s vama ❤️
Mislite na sebe i bebu, a ostalo pustite 🤗🤗
👩 27 g
🧔 30 g
👶🤰prva beba 🤰👶
Sortiraj odgovore
Najstariji