Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    28. Prosinac 2021. 13:04

Jutro cure. Sretno svima danas 🥰 mene danas mqlo probada desni jajnik ali nista strqsno.
    Herpes se povukao pa mi ostala samo rqna. Jucer smo dosli k sogorici i nista se nisam naspavala. A to sto sam spavala sam sanjala da sam jako prokrvarila. Probudila sam se sva u pabici zbog sna, ali je sve ok sa mnom 😅
    Pila sqm sirup za stolicu i jedan dan je bilo ok, danas opet nista. Kupila sam puno naranci da se nakedem vlakana 😅
    Sutra je mali brzinski pregled, veselim mu se jako.
    I da, mama je operirana, dobro je, mozda cak sutra dode kuci. Sretna sam jer je sve super proslo. Hvala svim curama na lijepim zeljama. 🥰

Monstera
    28. Prosinac 2021. 13:06

Za cure iz Pule , upravo sam bila u Lidl kod omv-a, i ostale su još 3 žabice veličine L i 2 majice manjih veličina. Sve se rasprodalo...
    Dunja čestitam ti na pregledu, i ja se nadam da će me uskoro skinuti sa progesterona, dosta mi je i iscjetka i uložaka 😂

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

MMMartinaaa
    28. Prosinac 2021. 13:25

Monstera

Za cure iz Pule , upravo sam bila u Lidl kod omv-a, i ostale su još 3 žabice veličine L i 2 majice manjih veličina. Sve se rasprodalo…
    Dunja čestitam ti na pregledu, i ja se nadam da će me uskoro skinuti sa progesterona, dosta mi je i iscjetka i uložaka 😂

Mora da smo se srele, jer sam i ja tada bila u tom Lidlu 🤣 i taman sam došla da napišem istu stvar, al si me preduhitrila ☺️ 
    Ja sam na kraju uzela jedan set bodića za bebu, nek bude za jesen/zimu, čisto da vidim kakve su im veličine a i curke hvale kvalitetu. 

Monstera
    28. Prosinac 2021. 13:35

MMMartinaaa

Monstera

Za cure iz Pule , upravo sam bila u Lidl kod omv-a, i ostale su još 3 žabice veličine L i 2 majice manjih veličina. Sve se rasprodalo…

Mora da smo se srele, jer sam i ja tada bila u tom Lidlu 🤣 i taman sam došla da napišem istu stvar, al si me preduhitrila ☺️
    Ja sam na kraju uzela jedan set bodića za bebu, nek bude za jesen/zimu, čisto da vidim kakve su im veličine a i curke hvale kvalitetu.

Hahaha, nemoj zezati, ma srele smo se onda sigurno 😉😂 Meni je sva lidl roba super, tako da vjerujem da su i bodići i dječja roba, baš mi javi kakvi su 🤗
    Ariel super za mamu da je operirana i da je sve dobro prošlo, još samo da dođe kući i biti će vam svima srce ispunjeno ❤️ Ne brini za lagana probadanja, to je sve normalno i bebač si radi mjesta 🥰

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

Atina25
    28. Prosinac 2021. 14:13

Ajoj sad sam bas tuzna meni je L veliko onda uopće da tamo ne pokušavam  Budem nakon posla skočila u onaj LIdl u Šijani, jer sma bacila oko i na jednu posteljinu od flanela pa valjda cu nesto ubost..

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Demetria
    28. Prosinac 2021. 14:19

Bachata

Mallla

Bechata kupi si magnezij i pij dodatno, trebao bi malo smanjiti grčeve u nogama. A nesanica ne znam što bi ti rekla to mi je jedna od najgorih trudničkih radosti.
    Još malo pa si u onom "čarobnom" dijelu trudnoće u prijevodu drugo tromjesečje nosi najmanje tegoba al nije bez tegoba!

Da već sam sve izgooglala s obzirom da sam ka ćuk jedina u gradu Splitu budna do 4ipo 😂.
    Svo zlo u tome, izdržat ću jer nema mi druge 😁🙈

Ti si iz Splita? Budna sam i ja. Tako da nisi jedina

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Bachata
    28. Prosinac 2021. 14:22

Demetria

Bachata

Mallla

Bechata kupi si magnezij i pij dodatno, trebao bi malo smanjiti grčeve u nogama. A nesanica ne znam što bi ti rekla to mi je jedna od najgorih trudničkih radosti.
    Još malo pa si u onom "čarobnom" dijelu trudnoće u prijevodu drugo tromjesečje nosi najmanje tegoba al nije bez tegoba!

Da već sam sve izgooglala s obzirom da sam ka ćuk jedina u gradu Splitu budna do 4ipo 😂.
    Svo zlo u tome, izdržat ću jer nema mi druge 😁🙈

Ti si iz Splita? Budna sam i ja. Tako da nisi jedina

Jeje u Splitu sam, ajde nisam jedina još ako si blizu Kmana javi kad ne budeš mogla spavat da šetamo po kvartu 🤪😁😂

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Demetria
    28. Prosinac 2021. 14:26

nana6

Ono što se nama isplatilo s prvim djetetom su kolica Mamas and papas, Cybex jaje za koje smo kupili adaptere da može na ta kolica, baby phone (neki kineski s njuškala), kasnije casmatino podloga za igranje koju smo nosili svugdje (na more, putovanja, piknik, plaže…) I ergobaby klokanica (dušu dala za uspavljivanje). :) Nadamo se sve i koristiti s drugom bebom jer je sve uščuvano i neutralnih boja.

Casmatino je zakon to koristimo doma uz igraonicu(najveća) koju sam naručila s Alija s dostavom preko francuske za 360kuna a za park i plažu imamo slamnastu prostirku iz pepca koja se slozi u torbu i super je. Sve frendice su kupile oboje.
    I ergo 360 vrh. Sad kad sam trudna opet malu mogu nositi i na leđima ali posto su jakne i ona voli kolica onda se i dalje kotrljamo.

*

Demetria
    28. Prosinac 2021. 14:28

Lokve...idem ti od 4.1 u klub trudnica na vjezbe moje iskrene preporuke.
    P.s imaju ti i savjetnicu za dojenje a i nakon poroda vjezbe za mame i bebe

*

Bachata
    28. Prosinac 2021. 14:32

Demetria

Lokve…idem ti od 4.1 u klub trudnica na vjezbe moje iskrene preporuke.
    P.s imaju ti i savjetnicu za dojenje a i nakon poroda vjezbe za mame i bebe

S koliko mjeseci se može krenit na to? Mislim da je to na st3 ako se ne varam? I koji je plan i program? 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.