i meni po aplikaciji 23.5 a ja mislim isto da ce niti bar 26.5 jer meni ciklus traje 31 dan nikad 28 hahahah ajj bas super mozemo se skupa pratiti 🥰🥰🥰

ima li neka da se puno udebljala npr ja 6 kila 😳 malo me strah jer nikad u zivotu nisam bila deblja a s druge strane moj BMI je bio snizen pa je sada na normali, zapocela sam trudnocu sa 53 kile a visina 172 i sad imam 59 sto je i okej ali eto brinem se da ne buknem ko bure kako je krenulo. Jos i radim i krecem se i dzaba

Marta malo mi je lakse kad sam vidila da nisam jedina koja se ne moze opustiti..
Ja stvarno nisam neka strasljivica inace i dosta sam se smirila sad jer vec i osjecam bebu ali nekako se u seksu ne mogu opustiti nikako ni blizu ko prije 😪😪
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Hvala vam curke na komentarima, drago mi je da nisam sama s ovim simptomima. 🤗 Prva trudnoća pa se stalno propitkujem jel nesto normalno ili ne.
Lidl pazarenje je dakle svuma bila uspješno 😁
Što se tiče spolnih odnosa, i mi imamo zabranu pošto mi je dr na zadnjem pregledu rekla da imam kontrakciju maternice, pa želimo izbjeći bilo kakve dodatne kontrakcije npr od orgazma. Tako da kod mene suša do daljnjeg 🤣 ali nije mi sad libido nešto, ne mislim previše o tome. A dečko je predahnuo jer je njemu sex ionako otkad sam trudna bio stres, rekao je da se ne moze opustiti (imali smo duge razgovore na tu temu, morala sam ga ohrabrit, i čak si je kupio knjigu za buduce očeve kako bi bolje shvatio sta se to desava sa ženskim tijelom u trudnoci) ☺️

Curke, stigao nam je uredan Nifty.
Stize nam jedan mali pimpek!! 😁💙
Ja sam malo izbezumljena jer nemam pojma kako funkcioniraju muski, ali evo, vrijeme da se krenem pripremati 🤣

👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Ja sam malo izbezumljena jer nemam pojma kako funkcioniraju muski, ali evo, vrijeme da se krenem pripremati 🤣
Hahahah isti komentar sam i ja imala!🤣🤣🤣
Zajedno smo u ovome! 💙💙💙 Čestitke na urednom nalazu i pišulincu!🤗

Leemma čestitam ti! Ja sam isto bila sva uplašena.. Uvijek sam mislila imat ću prvo curicu, ono dok malo s prvim probijem led i naučim , kad ono stiže nam dječak.
Limica kad sam računala termin po ovulaciji onda mi ispada 25.05.😉 U svakom slučaju se pratimo, čak i po kilama, ja sam se isto već toliko udebljala ali za sada me kile još ne brinu 🙂
Leemma Čestitam ti na dečkića i na urednom Niftyu, dečkići su prave mamine maze 🤗💙

♀️33 ♂️35
Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
Novalac ~ Clexane 0,4 💉
💜
Marta malo mi je lakse kad sam vidila da nisam jedina koja se ne moze opustiti..
Ja stvarno nisam neka strasljivica inace i dosta sam se smirila sad jer vec i osjecam bebu ali nekako se u seksu ne mogu opustiti nikako ni blizu ko prije 😪😪
Eto i meni je lakše kad si i ti sad napisala da ti je isto.
Nadam se da će se to kasnije vratiti u normalu 😂🙆
Iako kažu drugo tromjesečje za sve milina, ja mislila da ćemo sad lunjati okolo jos malo pa na vikende itd, na pregledu kaže to za cerviks i ne dobijem nikakve upute ni ništa ne znam i onda znate šta kaže Google.. Pa opet nejdemo nikud jer me strah i eto. Da ne spominjem da meni uvijek bude povišen tlak od nervoze i vjerujem da će mi i šećer biti na vađenju isto viši zbog straha i eto. Samo si napravim štetu, ali ne mogu to kontrolirati 🤦♀️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Toga je i mene strah jer s curama znam a ljeti preporučuju platnene pelene za pišulince pa me to još vise brine

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji