Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    28. Prosinac 2021. 19:35

Marta malo mi je lakse kad sam vidila da nisam jedina koja se ne moze opustiti..
    Ja stvarno nisam neka strasljivica inace i dosta sam se smirila sad jer vec i osjecam bebu ali nekako se u seksu ne mogu opustiti nikako ni blizu ko prije 😪😪

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

MMMartinaaa
    28. Prosinac 2021. 19:43

Hvala vam curke na komentarima, drago mi je da nisam sama s ovim simptomima. 🤗 Prva trudnoća pa se stalno propitkujem jel nesto normalno ili ne. 
    Lidl pazarenje je dakle svuma bila uspješno 😁
    Što se tiče spolnih odnosa, i mi imamo zabranu pošto mi je dr na zadnjem pregledu rekla da imam kontrakciju maternice, pa želimo izbjeći bilo kakve dodatne kontrakcije npr od orgazma. Tako da kod mene suša do daljnjeg 🤣 ali nije mi sad libido nešto, ne mislim previše o tome. A dečko je predahnuo jer je njemu sex ionako otkad sam trudna bio stres, rekao je da se ne moze opustiti (imali smo duge razgovore na tu temu, morala sam ga ohrabrit, i čak si je kupio knjigu za buduce očeve kako bi bolje shvatio sta se to desava sa ženskim tijelom u trudnoci) ☺️ 

Leemma
    28. Prosinac 2021. 19:48

Curke, stigao nam je uredan Nifty.
    Stize nam jedan mali pimpek!! 😁💙
    Ja sam malo izbezumljena jer nemam pojma kako funkcioniraju muski, ali evo, vrijeme da se krenem pripremati 🤣

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

MMMartinaaa
    28. Prosinac 2021. 19:53

Leemma

Ja sam malo izbezumljena jer nemam pojma kako funkcioniraju muski, ali evo, vrijeme da se krenem pripremati 🤣

Hahahah isti komentar sam i ja imala!🤣🤣🤣 
    Zajedno smo u ovome! 💙💙💙 Čestitke na urednom nalazu i pišulincu!🤗

• Tinkica27
    28. Prosinac 2021. 19:59

Leemma

Leemma čestitam ti! Ja sam isto bila sva uplašena.. Uvijek sam mislila imat ću prvo curicu, ono dok malo s prvim probijem led i naučim , kad ono stiže nam dječak. 

Monstera
    28. Prosinac 2021. 20:13

Limica kad sam računala termin po ovulaciji onda mi ispada 25.05.😉 U svakom slučaju se pratimo, čak i po kilama, ja sam se isto već toliko udebljala ali za sada me kile još ne brinu 🙂
    Leemma Čestitam ti na dečkića i na urednom Niftyu, dečkići su prave mamine maze 🤗💙

♀️33 ♂️35
    Biokemijske 💔 8/19, 10/20, 04/21, 05/21
    Novalac ~ Clexane 0,4 💉
    💜

marta96
    28. Prosinac 2021. 20:20

missR

Marta malo mi je lakse kad sam vidila da nisam jedina koja se ne moze opustiti..
    Ja stvarno nisam neka strasljivica inace i dosta sam se smirila sad jer vec i osjecam bebu ali nekako se u seksu ne mogu opustiti nikako ni blizu ko prije 😪😪

Eto i meni je lakše kad si i ti sad napisala da ti je isto. 
    Nadam se da će se to kasnije vratiti u normalu 😂🙆 
    Iako kažu drugo tromjesečje za sve milina, ja mislila da ćemo sad lunjati okolo jos malo pa na vikende itd, na pregledu kaže to za cerviks i ne dobijem nikakve upute ni ništa ne znam i onda znate šta kaže Google.. Pa opet nejdemo nikud jer me strah i eto. Da ne spominjem da meni uvijek bude povišen tlak od nervoze i vjerujem da će mi i šećer biti na vađenju isto viši zbog straha i eto. Samo si napravim štetu, ali ne mogu to kontrolirati 🤦‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Demetria
    28. Prosinac 2021. 20:20

Leemma

Toga je i mene strah jer s curama znam a ljeti preporučuju platnene pelene za pišulince pa me to još vise brine

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

ljubičica
    28. Prosinac 2021. 20:45

Maajaa12344

Pozdrav cure, cestitam svima na dobrim vijestima s pregleda. Ja se javljam da mi je prebacen na 05.01. dan prije wee 🥰 i samo se ndam da ce reci ako nista drugo da se hematom smanjuje i slobodna tekucina…ne znam sto je opasnije?
    Da vas pitam je li koja radila ili planira raditi VeritasTest? Ginekolog mi rekao da oni uglavnom rade njega, salje se u Španjolsku ako sam dobro zapamtola. Osnovni je 3399,00kn, a onaj koji obihvaca sve dode 5999,00kn. Jos ima tri izmedu.

I jos jedno sramežljivo pitanje 🤭 kakve su vama preporuke sto se tice sexa? Meni je gin zabranio, a ne znam zasto….ali sto sam napaljena to nisu istine. I rekla sam dragome da njega necu zakinuti zbog toga sto ja ne smijem pa njemu pomognem malo 🤭 ali ja jojjj 😅 sto je prijetece? Sperma, orgazam, što? Da se toga pazi bi li onda moglo. Malo me sram njega pitati 😅 ali kad smo od kada smo skupa (3 god) svaki dan imali odnose, osim kada bi bili odvojeni naravno. Ocito je kod nas nista ili sve 😂😭

Meni doktor nije ništa rekao ali meni su takve mučnine i loše se osjećam da mi je to zadnje na pameti 😏😏 također koristim i utriće pa nezz koliko je to zabavno kad se oni stalno cijede i puno je toga unutra..u prvoj trudnoći sam se osjećala super i nikad nam toga nije falilo.  A što ćemo 🤷🤷

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Bachata
    28. Prosinac 2021. 20:54

Demetria

Bachata

Demetria

Lokve…idem ti od 4.1 u klub trudnica na vjezbe moje iskrene preporuke.
    P.s imaju ti i savjetnicu za dojenje a i nakon poroda vjezbe za mame i bebe

S koliko mjeseci se može krenit na to? Mislim da je to na st3 ako se ne varam? I koji je plan i program?

sa 12 tjedana ako ti doktor dopušta…pa kao pilates i na kraju su vježbe za mišiće zdjeličnog dna pa malo razgovor o etapama trudnoće poroda i tako. skroz zanimljivo…prvi termin ti je besplatan imaš ih na facebook stranicama.
    ja idem u 18:30 jer ne stignem zbog posla drukčije.
    da da ruđera boškovića split 3

Imam ja još do 12 tjedna ali po pričat ću sa doktoricom svojom kad dođem do toga jer djeluje mi zanimljivo s tim više šta su mi i neke prije bila tu. 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.