Nikki777 Ovo je link
https://www.ebay.de/itm/Wickelaufsatz-Wickeltischaufsatz-fuer-IKEA-Malm-Hemnes-Nordli-/153876491703?mkcid=16&mkevt=1&_trksid=p2349624.m46890.l6249&mkrid=707-127634-2357-0
Bachata nee Rh faktor nikako nije ludost, to je bitno u trudnoci ukoliko je majka rh negativna. no ne zelim da te strasim jer to nije nista opasno samo jeste bitno da se prati i nije nikakva bapska prica. Ukoliko je majka rh negativna a otac rh pozitivan postoji mogucnost da beba bude rh pozitivna. u tom slucaju organizam majke moze (NE MORA) poceti razvijati antitijela protiv rh pozitivnih eritrocita bebe i tako ih razarati. majke odnosno bebe koje ce razviti takvo oboljenje u prvoj trudnoci prodju bez ikakvih komplikacija a svaka naredna trudnoca treba da bude onda pracena.
Danas je medicina toliko napredovala se pred kraj trudnoce daje terapija i ovo ne predstavlja nikakav problem i nije ni u kom slucaju opasno pa ti ponavljam da se ne brines.
nama u srednjoj su iz interne medicine jako naglasavali hemoliticku bolest novorođenceta, mislim curama, da sam je napamet znala u svako doba dana i noci i znam je i dan danas i to od rijeci do rijeci hahaha
mene je moj ginekolog jako rano poslao da radim rh faktor makar nisam uzalud sve to bubala 😂😂😂
Bachata nee Rh faktor nikako nije ludost, to je bitno u trudnoci ukoliko je majka rh negativna. no ne zelim da te strasim jer to nije nista opasno samo jeste bitno da se prati i nije nikakva bapska prica. Ukoliko je majka rh negativna a otac rh pozitivan postoji mogucnost da beba bude rh pozitivna. u tom slucaju organizam majke moze (NE MORA) poceti razvijati antitijela protiv rh pozitivnih eritrocita bebe i tako ih razarati. majke odnosno bebe koje ce razviti takvo oboljenje u prvoj trudnoci prodju bez ikakvih komplikacija a svaka naredna trudnoca treba da bude onda pracena.
Danas je medicina toliko napredovala se pred kraj trudnoce daje terapija i ovo ne predstavlja nikakav problem i nije ni u kom slucaju opasno pa ti ponavljam da se ne brines.
nama u srednjoj su iz interne medicine jako naglasavali hemoliticku bolest novorođenceta, mislim curama, da sam je napamet znala u svako doba dana i noci i znam je i dan danas i to od rijeci do rijeci hahaha
mene je moj ginekolog jako rano poslao da radim rh faktor makar nisam uzalud sve to bubala 😂😂😂
Šta se toga tiče to znam i to mi je poznato jer ipak sam morala naslijediti taj rh - faktor hehehe..... Znam da nije opasno pogotovo u današnje vrijeme ali "banske priče" su se više odnosile na to da žene s navedenim rh faktorom ne mogu zanijeti muško dijete tj iznijeti do kraja trudnoću. Na to je bilo kao aludirana izjava "babskih priča", ali hvala ti puno na trudu i objašnjenju :)
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶
Ja neznam da li od vas tko ima problem s nesanicom ali mene već par dana ubija. Mislim u prvom tromjesečju pa da je nesanica prisutna? Nikako zaspat, pa me grčevi hvataju u nogama, pa se okreće, ma me grudi bole, pa se dižem piškit.... Ima li još tko s ovim tegobama problem u ovako ranoj trudnoći?
4i10h a ja oka sklopila nisam 🙈😬
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Ja neznam da li od vas tko ima problem s nesanicom ali mene već par dana ubija. Mislim u prvom tromjesečju pa da je nesanica prisutna? Nikako zaspat, pa me grčevi hvataju u nogama, pa se okreće, ma me grudi bole, pa se dižem piškit…. Ima li još tko s ovim tegobama problem u ovako ranoj trudnoći?
Daaa evo me. Budim se kad ces. Jos sam otisla spavat u drugu sobu ovaj moj hrce u pm. I opet ga cujem . Idem ga zadavit 🤪
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Slažem se. Meni je prijateljica negativan RH i kad je bila trudna morala je cesto vaditi krv i tamo pred kraj je vadila češće i jedan dan vadila ujutro pa su je zvali da dode ponovno vaditi jer nesto nije bilo u redu pa su joj rekli da ce morati inducirati ali eto malena je sama pozurila.
Ista stvar je bila i s sinom
Jednostavno se malo cesce kontrolira krv pogotovo pred kraj
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja neznam da li od vas tko ima problem s nesanicom ali mene već par dana ubija. Mislim u prvom tromjesečju pa da je nesanica prisutna? Nikako zaspat, pa me grčevi hvataju u nogama, pa se okreće, ma me grudi bole, pa se dižem piškit…. Ima li još tko s ovim tegobama problem u ovako ranoj trudnoći?
Daaa evo me. Budim se kad ces. Jos sam otisla spavat u drugu sobu ovaj moj hrce u pm. I opet ga cujem . Idem ga zadavit 🤪
Ma i moj hrče ne normalno al imam čepiće za uši al nesanica ima par dana do 4ipo nikako zaspat. Znači nisam jedina 🤭😂
👩❤️👨33g.,mm 35g.😍
1 Spontani 5. /2020. 😔
Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
Jutro cure
Hvala vam svima za savjete za hemoroide, poslusat cu sve i krcat se jogurtom i vlaknima i šljivama i chiom i manje UH (kruha,tjestenine) i tih stvari sta zatvaraju,nadam se da će pomoći. Ić ću u ljekarnu kupit neku kremu za mazanje,ne može odmoći,pitat ću sta mi preporučaju za trudnoću..
Marta Meni je bilo bas dosta krvi,ali mi je nazalost i tvrda stolica i bas me boli jako, baš je pisala neka cura ko da grebe ti neka žica,mislim grozan osjećaj baš. Mozda je tebi neka žilica samo pukla ili nesto,ja sam se na prvu prepala da nije vaginalno krvarenje pa sam skuzila da nije..
Bachata Ja sam RH negativna i kontrolirali su me u trudnoći prvoj dva puta i ko za vraga mali ispao pozitivan,odmah nakon poroda sam dobila Rogham injekciju i sad me češće kontroliraju, ajmo reć svakih mj i pol dva, dr kaže da se treba pratiti i da će sve biti u redu pa mu vjerujem..
Martina To sve s robicom najbolje ostaviti za kad se beba rodi,tek ondaaa poludiš i sve bi uzeo evo primjer sad imam 2 frendice koje su rodile u 6 mj znači bebe im imaju 6/7 mj jedna curica nosi 68 druga je skoro na 80 tako da bas pravila nema sve ovisi o bebici
I ja želim pohrlit Lidl tko zna da li će išta ostati htijela bi uzeti grudnjake i hulahopke ako ostanu.. Nadam se da ću uloviti
Ja sam se jutros probudila s ogromnim pritiskom dole,da li vam se to desi? Sada je super,ali tada bas me boljelo jako ko da će mi sve ispasti van
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Atina mislim da znam o kakvom pritisku pricas,ja sam no@cas imala osjecaj da mi se cijela maternica stisnula ali nemogu rec da je boljelo. Trajalo par sec i proslo, neznam kaj je sad s tim 😮,jel mozda tako nesto?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Atinamislim da znam o kakvom pritisku pricas,ja sam no@cas imala osjecaj da mi se cijela maternica stisnula ali nemogu rec da je boljelo. Trajalo par sec i proslo, neznam kaj je sad s tim 😮,jel mozda tako nesto?
Tvoje zvuči kao lažni trudovi al ne briji to je ok i ništa loše iz toga ne može proizaći!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji