Evo da se dotaknem seks teme. Zadnji puta kad sam imala spontani 3 dana prije smo imali odnos i suprug misli da je on kriv. I ja mu objasnjavam da bije. Pa kad sam dobila pozitivan test nije me htio dotaknut sve dok nije vidio da srce kuca. Sad je malo lakse. Pitali smo i doktore posto koristim progesteron vaginalno ali su rekli da mozemo i da je sve ok.
U pocetku sr nidam mogla opustit al sad mogu. Malo prakticiramo rijede nego prije, ali je vise na moju inicijativu jer je njega jos malo strah. 😅
Al ok, nakon svakog dobrog pregleda se malo vise opusti.
Princess Mimi zao mi je sto nemaju razumijevanja a i znam sto si toliko emotivna ali kao sto je vec neko napisao misli na bebu, fokusiraj se na nesto dobro. Mene je isto pucala anksioznost previse ali sam puno pricala sa muzem i on je na svu srecu imao strpljenja i izasao na kraj sa mnom i sad mi je lakse. A sve sam dozivljavala kao napad na mene, stalno plakala i izgledala kao najveca zrtva na svijetu hahahah
Trudnoca je divno stanje i treba uzivati svaki trenutak jer sve to brzo prodje a okupiramo se nebitnim negativcima 💗😜
Dobila sam napokon baby watcher ali ne mogu naci bebicu 🥺🥺
Umrijeti cu do ponedjeljka
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
I meni je trebalo duže dok nisam našla otkucaje, nemoj očajavati. Pokušaj skroz nisko ispod pupka. Meni je uz sam rub carskog reza. Bas dosta nisko.
Pozdrav zene ,
U 11 sam tjednu trudnoce , na pregledu je sve uredu Hvala Bogu , sl pregled mi je 5.1
Htjela sam da pitam da li je normalno da u prvom tromjesecu zena nema apetita da ima gadljivost na hranu ? Jedem pomalo na silu .. Hvalaaa
❣️
Normalno je i da potraje cijelu trudnoću. Nije baš ona filmska proždrljivost sveprisutna kod svih trudnica.
Kod mene u prve dvije trudnoće gubljenje na kilaži 4mj, a kasnije dobivanje al uz jako sužen izbor hrane koju sam mogla pogledat, pomirisat i pojest.
Dovoljno da kažem da u trgpvini nisam mogla proći pored mesnice, niti gledat reklame s mesom 🙈🤣
url=https://lilypie.com]
Cure, jeli netko ima problem sa naglim proljevom, vec me 3x u zadnjih dva sata uhvatila "trcalica", nemam bolove niti povracam... Jela sam danas apsolutno sve isto sto i moji ukucani, nitko nema slicnih simptoma...
Pozdrav zene ,
U 11 sam tjednu trudnoce , na pregledu je sve uredu Hvala Bogu , sl pregled mi je 5.1
Htjela sam da pitam da li je normalno da u prvom tromjesecu zena nema apetita da ima gadljivost na hranu ? Jedem pomalo na silu .. Hvalaaa
❣️
BLAGO TEBI. Ja sam sklona da se debljam u trudnoći. Ne jedem ništa više nego inače. Čak jedem zdravije. Štogod pojedem jednostavno se PRIMA. Voće jogurt čaša vode sve!!😩😒😒 11 tjedana i imam već 3 kg više. Kažem neki dan ginekologu da sam izbacila šećer i da pazim šta jedem on šuti i gleda me i sigurno misli da LAŽEM 🤣🤣🤣
1x 👶 prirodna trudnoća
4/21 blighted ovum
7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
16/11/21 ➕✅☺️
22/11/21 beta 5207 🥳🥳
23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
15/2/22 5.pregled...
Mrvica72 ne znam odgovor ali ti i ja imamo isto dan termin 🥰🤗🤭, meni je gin pomaknuo moj termin za 2 dana prema bazalnoj temperaturi...
Samo ne znam to promijeniti na ovoj traci dole 😄
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Ja sam isto to pisala kad sam ga kupila, ali onda su mi isto cure rekle da polako tražim skroz dolje nismo uz rub gaćica. Tu sam i nasla. Vjerojatno imas onaj gel pa dobro namaži sve i polako traži. Ja sam čak pogledala na YouTube video kak žene traže pa probaj i ti❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Ja sam isto to pisala kad sam ga kupila, ali onda su mi isto cure rekle da polako tražim skroz dolje nismo uz rub gaćica. Tu sam i nasla. Vjerojatno imas onaj gel pa dobro namaži sve i polako traži. Ja sam čak pogledala na YouTube video kak žene traže pa probaj i ti❤️
Ma nije meni ovo prvi puta. Cijelu trudnoću sam s njom imala i jucer sam dugo i polako trazila i nista
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji