Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Visibaba07
    27. Prosinac 2021. 20:58

Teab

Atinada da to su ti hemeroidi,imala sam ih prije trudnoce i sad se pojave. Jos nista nisam krenula koristit al morat cu. Nadam se da je nesto ostalo u tom lidlu

Ja obavila jutros Lidl,ugrabila tajce,hulahopke,grudnjake ali bila sam tamo petnaestak minuta nakon otvaranja 😆

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

AnnieP
    27. Prosinac 2021. 21:00

Evo i mene s pregleda, sve je u redu, hematom prošao. Radila sam danas kombinirani, mjerila je sve i sve je u redu. Vidjela sam spolnu kvržicu. Ginekologica je rekla da izgleda kao dečkić ali naravno da je još prerano. Danas mi je 12+5, svaki pregled malo više hehe

🩷 7/2022

Demetria
    27. Prosinac 2021. 21:28

Atina25

Martina Ne govori mi ništa 🤣🤣🤣 ja sam malome kupila svasta na Nextu,neke stvari je obukao doslovno dva puta,odijelo s kravatom za krštenje koje je obukao jednom,cipelice za to ,pa kapicu posebnu,jaknu kožnu krznenu onako br 80 ma uzas kad vidiš sve tako malo slatko pomamiš se sad za curice me strah išta otvoriti 🤣🤣🤣

Ja sam njoj uzela za krstenje neku bijelu haljinu i bolero i bilo joj veliko malo ali nije ona puno ni izrasla pa je nosila par puta.
    Jedino cipele su bile bacanje novaca jer joj tada bile ogromne a poslije premale

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    27. Prosinac 2021. 21:29

Sretno svima na pregledima i jedva čekam iduci ponedjeljak

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Anushka
    27. Prosinac 2021. 21:39

Ja danas isto bila u lidlu, sebi uzela grudnjake za dojenje, njihove s prvom curkom nisam probala ali čine mi se ok, tajice, majicu i tuniku. Za bebicu uzela rozu vesticu i pidjamicu za koju je pisalo na kutiji 56, a kada sam otvorila unutra 68  ali nema veze, dorast će😊ja često naručujem baš direkt sa nexta, jeftinije je nego dućan i naš web, a preko 250 kn je besplatna dostava, a nije teško doći do te cifre🤣🤣🤣robica im je kvalitetna, meni se pokazala ok i ima jako lijepih stvari...

url=https://lilypie.com]

Marijanaaa12345
    27. Prosinac 2021. 21:46

Pozdrav cure, prije svega Sretan Božić svima koji su slavili. Nadam se da ste se odmorile i prezivjele blagdane. Meni sutra pregled, konacno. 
    Ja sam pokupila ko malu virozu, bol u misicima, zastopan nos, nemam temperaturu, umor, pijem Plivit C, nadam se da je to uredu. 
    Moja posteljica je straga i idalje nista ne osjecam, i vlada panika i strah i nemogu dočekat sutra ujutro. 
    Danas nisam stiogla do Lidla, nadam se da je ostalo nesto za sutra hehe. 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

marta96
    27. Prosinac 2021. 22:36

Atina ja isto isla na wc sad poslijepodne i kod brisanja na papiru kap krvi, brišem opet opet..baš sam se uplašila. Inače ja ujutro popijem kavu pa obavezno idem na wc, ali nekad moram tak i poslije jos... Ne znam isto ovisi valjda šta jedem, a pola toga ne jedem jer me žgaravica ubija znači od jutra cijeli dan i večer.. I ništa me ne boli kad idem na wc nego jedino pecka kod brisanja i sad sam isto namazala imam kombinaciju joda i kokosovog ulja.. Već mi se to desilo jednom kad sam koristila kapsule za čišćenje crijeva i onda mi kaže kolegica da možda imam hemoroide.. Ali od kud bi znala eto 🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Bachata
    27. Prosinac 2021. 22:54

Tko ima problema s hemeroidima savjeti:
    - da se nikad ne naprežete prilikom obavljanje velike nužde
    -da obavezno se poslije nužde operete hladnom vodom
    - da jedete šta više voća i povrća
    - i ono najbitnije šta meni zaista pomaže uz sve prethodno navedeno, da jedem bar 5x u tjednu jogurt s lanenim sjemenkama, Chia sjemenkama, i par suhih šljiva.

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

AnnieP
    27. Prosinac 2021. 22:59

Zaboravila sam napisati da mi je idući pregled 26.1., također sam u Lidlu čak još u 13h uspjela uhvatiti tajice i potkošulje za dojenje, čula sam sve super o njima pa da probam. Moj trbuh se već vidi tj. imala sam malo trbuščića i prije ali sad mi svi kažu da se zaokružio i da je to od trudnoće.

🩷 7/2022

Sweety
    28. Prosinac 2021. 00:00

Nikki777 ja sam narucivala preko ebay. Ali ja sam u Njem, ne znam dali imas opciju za naruciti iz Hrvatske sa ebaya. Dodje 37,99 eura. Sto je puno jeftinija varijanta nego cijela komoda. 
    Mislim da tog nastavka u Ikei nema. 

https://ibb.co/hVjX7Fd

https://ibb.co/sqzwPqp

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.