Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bachata
    27. Prosinac 2021. 19:41

Bok žene.... Ma imam jedno pitanje.... U srijedu mi je prva kontrola ulrtazvuka... Ono šta mene zanima je par pitanja ako tko može odgovoriti :
    1.koje simptome vi imate jer ja imam možda svako drugi dan kao male žgaravica al na ništa se ne gadim, mirise znam osjetit nekad jače, povećane grudi i kao malo bole, iscjedak lagani prozirna i to je to. Nema povraćanja, ni konstantno piškenje ni ništa dr pa me to brine jel tako treba bit iako po beti ispada da sam tek 5tjedana T?
    2. Nos mi je kao začepljen, suh, kao da nema slinovnici i to najviše preko noći pa nezz jel i to od T i postoji li nešto na prirodnoj bazi to rješit?
    3. Pošto sam gr na grupa 0 i rh - čula sam neke babske priče da ako je ž neg rh a M pozitivan da ne može iznijeti trudnoću ako nosi muško dijete pa nezz da li ima itko da opovrgne svojim primjerom to jer ja oko sebe imam 3 osobe gdje se to podudara a i sama sam 0- a muž A+ i imala sam jedan spontani pa nezz šta bi mislila. U jednu ruku mi to smiješno a u drugu me malo strah.
    Eto soory na dužoj por ako tko ima volje i želje da mi odg bila bih zahvalna :) 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

missR
    27. Prosinac 2021. 19:50

Bachata mene su do 7. tjedna samo cicke bolile i malo sam vise jela, a onda sa 7 su se pridruzile i mucnine. 
    Sto se nosa suhog tice mozda da kupis neki ovlazivac zraka za sobu.. to mi jedino pada na pamet :)
    Ja sam RH negativna i mislim da su to bas gluposti. Nosim decka i za sad je sve ok.. i vjerujem da ima tu jos primjera takvih😊 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

MMMartinaaa
    27. Prosinac 2021. 19:58

Atina25

MissR pa prestrasno 🤦😥 sad ima da se mažem stalno ajmee..
    Martina Nadam se da ćeš barem to izbjeći evo 🤞🤞 ma meni nije bilo uopće problema s probavom u prvoj trudnoći,savrsena je bila..
    super ideja za dućane,ako imas volje natipkati, znam da kod nas u Puli za stvari imamo: Bubamara, Baby Centar, Magic Baby,Denis.. za odjeću još H&M,C&A,Pepco,OVS, Blu Kids. Pošalji Martina kad stigne pošiljka i slikaj
    Ima na netu odlična stranica za odjeću za bebe i veću djecu NEXT,samo sta nikad nemaju akcije i malo je skuplje ali nađe se svega lijepoga pa bacite oko

Budem si dala truda dok sam na GO ☺️
    Jao, ne spominji mi NEXT, strpala sam neki dan u košaricu jedno 20 artikala, sram me reć cifru koja je bila ..i onda show. Nisam mogla platiti, probala s 3 različite kartice, svoju, maminu, od dečka...svi podaci ispravni, sredstava na računu ima, ali ništa...stalno bi mi izbacivalo grešku da je kriv expiry date i CVC broj. Sat vremena sam se dopisivala s podrškom i onda poludila i odustala. Imaju predivne stvari! 
    Onda sam skužila da Zalando drži Next, ali su cijene veće, no našla sam na neke snižene artikle + neku robicu od drugih brendova pa sam se tamo rastrošila. 🙈 
    Mislim da bebolina ima outfita do 6mj života. 🤣

Demetria
    27. Prosinac 2021. 20:03

babycenter.hr
    magicbaby.hr
    bubamara.eu
    babyland.hr
    bigbaby.hr
    abrakadabra.com
    annikababy.com
    baby-centar.hr
    "babyhelp.hr/shop
    "
    bazzar.hr
    bebastore.hr
    bebenova.eu
    bebetto.hr
    carobnjakov-sesir.com
    chibolo.com
    choconillas.eu
    cutiecloud.com
    dadaandrocco.com
    didaktik (facebook)
    djecjakolica.eu
    djecjisvijet.hr
    dreamwithus.hr
    ekupi.hr
    emporium.hr (dječja robica)
    ethereal.hr
    hajdi.hr
    happystorks.com/hr/ (poljska kolica)
    ikea.com
    jeftinije.hr
    kalutrade.eu (Lucaso baby shop)
    kidzilla.hr
    kretex.hr
    lafaboo.com
    lenuchec.si (zaštitni rub po horizontali)
    lilu.hr/collections/oprema-za-djecje-sobe
    mall.hr
    martex baby (facbook)
    minigreeny.com
    mojabeba.hr
    namještaj.hr
    nasi-malcki.com
    nuškalo.hr
    pernatal.hr
    small universe - potrepštine za bebe i djecu (facebook)
    studio-nova.hr
    svezabebu.hr
    sweetstitches.hr/
    titidesign.hr (samo ogradica)
    xxxlesnina.hr
    https://www.medeigracke.hr/
    https://ma-desire.hr/
    https://www.svijet-beba.hr/
    https://www.vivre.hr/s-800/oprema-za-bebe
    https://male-stvari.hr/
    https://malishani.com/

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    27. Prosinac 2021. 20:15

a robicu za bebe osim klasičnih
    hm
    ca
    next (jeftiniji je online)
    lidl
    zara kids
    reserved
    mana
    pepco
    takko
    kik
    sinsay
    OVS
    Blu Kids
    lc wAIKIKI
    ma skoro u svakoj trgovini ima i dječji odjel....
    evo primjera moja mala nosi C&A 80-86 a od hma 80
    zara ima čudne brojeve i čudne kalupe
    od nexta nosi 9-12 mjeseci.
    lidl 74-80
    kad savladate as i kolica i to i krenete u shopping robice tek onda skužite kako veličine nemaju smisla....
    zato vam ja kupujem u dva tri dućana...jer tu znam točno koje brojeve trebam kupovati.
    a i volim pipnuti materijal.
    njoj sam do 6-9 mjeseci kupovala u dućanima di je isključivo pamuk ili bar 90%
    tek od nedavno joj uzimam iz pepca i kika i to ono što nije direktno na koži

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

MMMartinaaa
    27. Prosinac 2021. 20:25

Demetria

a robicu za bebe osim klasičnih
    hm
    ca
    next (jeftiniji je online)
    lidl
    zara kids
    reserved
    mana
    pepco
    takko
    kik
    sinsay
    OVS
    Blu Kids
    lc wAIKIKI
    ma skoro u svakoj trgovini ima i dječji odjel….
    evo primjera moja mala nosi C&A 80-86 a od hma 80
    zara ima čudne brojeve i čudne kalupe
    od nexta nosi 9-12 mjeseci.
    lidl 74-80
    kad savladate as i kolica i to i krenete u shopping robice tek onda skužite kako veličine nemaju smisla….
    zato vam ja kupujem u dva tri dućana…jer tu znam točno koje brojeve trebam kupovati.
    a i volim pipnuti materijal.
    njoj sam do 6-9 mjeseci kupovala u dućanima di je isključivo pamuk ili bar 90%
    tek od nedavno joj uzimam iz pepca i kika i to ono što nije direktno na koži

Demetria nema ti ravne, hvala ❤️🥰 
    Dodajem na sutrašnji popis 👍

Bachata
    27. Prosinac 2021. 20:27

missR

Bachatamene su do 7. tjedna samo cicke bolile i malo sam vise jela, a onda sa 7 su se pridruzile i mucnine.
    Sto se nosa suhog tice mozda da kupis neki ovlazivac zraka za sobu.. to mi jedino pada na pamet :)
    Ja sam RH negativna i mislim da su to bas gluposti. Nosim decka i za sad je sve ok.. i vjerujem da ima tu jos primjera takvih😊

Onda je to valjda ok šta se tiče simptoma:)
    A za rh faktor sam i predpostavila da je ludost :)
    Hvala ti anyway :) 

👩‍❤️‍👨33g.,mm 35g.😍
    1 Spontani 5. /2020. 😔
    Eutirox - 1tabl od 50mg dnevno
    Andol 100-1tabl dnevno( 3 mutirajuća gena) folacin 400- 1 tabl dnevno
    Beta ➕ 20.12.2021.g.🤩🙏😇
    Trudnoća termin- 08.08.2022.g.😇🙏👶

Atina25
    27. Prosinac 2021. 20:30

Martina Ne govori mi ništa 🤣🤣🤣 ja sam malome kupila svasta na Nextu,neke stvari je obukao doslovno dva puta,odijelo s kravatom za krštenje koje je obukao jednom,cipelice za to ,pa kapicu posebnu,jaknu kožnu krznenu onako br 80 ma uzas kad vidiš sve tako malo slatko pomamiš se sad za curice me strah išta otvoriti 🤣🤣🤣

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

MMMartinaaa
    27. Prosinac 2021. 20:38

Atina25

Martina Ne govori mi ništa 🤣🤣🤣 ja sam malome kupila svasta na Nextu,neke stvari je obukao doslovno dva puta,odijelo s kravatom za krštenje koje je obukao jednom,cipelice za to ,pa kapicu posebnu,jaknu kožnu krznenu onako br 80 ma uzas kad vidiš sve tako malo slatko pomamiš se sad za curice me strah išta otvoriti 🤣🤣🤣

Hahahha jaooooo 🤣🤣🤣 dobro je da nisam jedina onda 
    Sad se moram suzdrzat jer dobro je Demetria rekla - tko zna kolika ce biti beba, a i velicine se razlikuju od ducana do ducana. 
    Na Zalandu imaju i mark & Spencer, carters, oshkosh...bas puno lijepih brendova koji se drugdje ne mogu naći. Al ta robica je toliko preslatka da se covjeku stvarno tesko suzdrzat. Još mi naravno sad po svuda iskacu reklame, ne mogu ih se riješiti 🤣

Ariel
    27. Prosinac 2021. 20:43

Atina sto se tice hemeroida, trebas jesti stvari koje ce ti omekanit i pokrenut stolicu. Puno vlakana da bude redovita i magnezij da bude meksa (a ne i tekuca). Jedino tako. I pokusat ic na wc samo kad te potjera, ne tiskat nego doslovno cekat da samo izade. Jedino tako. Znam tesko je, ali to je mebi jako pomoglo. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.