Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MfrauM
    27. Prosinac 2021. 16:44

Mrvica72

Maajaa12344

MfrauM

Netko je pisao za utrogestane i iscjedak, mislim Mrvica72to je i meni bilo kad sam ih stavljala vaginalno, otkada ih pijem malo manje se ro pojavljuje, ali nekako nisam se bojala toga, kad sam išla na pregled sve je bilo ok 🤷‍♀️.

Znaci i ti pijes, ne stavljas vaginalno? 3x1 ili kako?
    Mene je malo prestrasilo citajuci upute o lijeku da za cuvanje trudnoce ide vaginalno, a gin mi rekao da svaki 8h po jednu popijem 🥴

Meni su na klinici rekli da je bomje stavljat da bomje djeluje i oni forsiraju stabljanje osim ako su neka krvarenja onda se taj period pije

A da, sad ne znam više. Meni su nakon tog hematoma rekli pit  ali stvarno kad sam stavljala sluznica je otišla, peklo me i svrbilo uzas. Onda sam se jedno vrijeme mazala dolje jogurtom b aktiv 🙈, joj kad se sjetim. A moram ići vaditi slj tjedan estrogen i progesteron da vidimo jel to što djeluje. 
    Nadam se da ce ta nam ta faza čim prije proći 🤞

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Maajaa12344
    27. Prosinac 2021. 16:47

MfrauM

Maajaa12344

MfrauM

Netko je pisao za utrogestane i iscjedak, mislim Mrvica72to je i meni bilo kad sam ih stavljala vaginalno, otkada ih pijem malo manje se ro pojavljuje, ali nekako nisam se bojala toga, kad sam išla na pregled sve je bilo ok 🤷‍♀️.

Mene je malo prestrasilo citajuci upute o lijeku da za cuvanje trudnoce ide vaginalno, a gin mi rekao da svaki 8h po jednu popijem 🥴

Joj kod mene je to bio bas nesporazum između doktora 😅. Dakle ovaj koji me vodi na sv duhu je rekao 1x od 200 vaginalno, onda sam završila na hitnoj kad su mi našli hematom pa mi je rekao tamo gin 2xvaginalno od 200, onda sam došla opet kod svog on je rekao 3x piti. Eh ali ja sam pila prvi dan onaj od 200 a on ne samo vaginalno, dobro da se nisam potrovala 🤣, dok nisam došla kod svoje državne po recept, ona kaže piju se samo ove od 100, onda pijem te od 100 šta sad 3x do slj pregleda. A nekako mislim da nam ništa ne može biti, ovaj na Duhu mi je rekao da više voli kad se pije nek prcka dolje s prstima radi bakterija i svega, iako ono opere ruke dezinficiram i sve, ali da bi on radije da ja to pijem. Samo što mi se taako od toga spava uzas! Znači 2h odvalim u komadu nakon svake tablete 😅 . 13.1. Imam kontrolu pa ću vidjeti sto ce mi onda rec za to 🤷‍♀️

Ajme spavanje.... Nisam uopce povezala da bi moglo biti od tableta😅😅 ja pijem u 7, 15 i 23... Ujutro navijem budilicu popijem i za cas zaspim nazad, popodne taman oko rucka, nema te sile koja bi me drzala budnu, a navecer (inace navika ic spavat poslije 2,3,) a sada zaspim ko top 😅

Mrvica72

Maajaa12344

MfrauM

Meni su na klinici rekli da je bomje stavljat da bomje djeluje i oni forsiraju stabljanje osim ako su neka krvarenja onda se taj period pije

Demetria
    27. Prosinac 2021. 17:11

Lovely_

Bebica još nema ništa i ništa nismo kupovali, ali jučer nam je bila muževa sestra i rekla je da teta nije mogla odoliti da ne kupi bebi nešto za Božić. Kad sam ja to vidila, ja sam se tako rasplakala, to je toliko slatko i tako jako maleno😍 uzela je neutralno s obzirom da ne znamo spol. Tako da evo bebica je dobila svoju prvu oblekicu.https://ibb.co/1mp91zx

Jako je divno ali Ca 46 je jako malo ..to nose nedonoščad 
    *

Apropro osjeta u nasoj grupi je cura koja do 20+5 nije osjetila malu pa nije znala da je trudna.
    Moja majka sa mnom nije znala do 4 tog mjeseca.
    Imala je krvarenja pa nije znala

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Nekeybah
    27. Prosinac 2021. 17:13

Ina drži se :)

Evo, mene mučnine i povraćanje zadnjih dana lagano napuštaju :D Još mi ujutro bude mučno, ali preko dana je više-manje okej i vratio mi se apetit, čak sam i kilažu malo popravila zadnjih dana.

Demetria
    27. Prosinac 2021. 17:20

Samoja6

Pozdrav curke!
    Mi smo evo u 13-om tjednu…
    Gin je rekla da mogu prestati paničariti, da je sve u redu…
    Kako ste vi cure, koje imate spontani iza sebe to prihvatile?
    Ja sam, iskreno, još uvijek u panici…
    Osjetim tu i tamo laganu bol u donjem dijelu, to pripisujem širenju… To mi je nekako logično. Bol u trtici se opet vratila (užas!) i sve mi se čini da ću ubrzo na bolovanje, ali prije toga ću tražiti godišnji…

Moraš zbog bebe one sve osjete 
    Umirem od straha i dalje ali sam naučila pozitivno razmišljati.
    Pisala sam već da ako se ne uspijevate boriti s takvim situacijama i mislima bilo bi poželjno obratiti se stručnoj osobi.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Teab
    27. Prosinac 2021. 18:03

Bokic curke,nisam bas nesto pratila danas cijeli dan na putu...nego ako koja zna sutra mislim skoknut do lidla,do kad vrijedi roba za trudnice i bebace?

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

ljubičica
    27. Prosinac 2021. 18:21

Nekeybah

Inadrži se :)

Evo, mene mučnine i povraćanje zadnjih dana lagano napuštaju :D Još mi ujutro bude mučno, ali preko dana je više-manje okej i vratio mi se apetit, čak sam i kilažu malo popravila zadnjih dana.

Super!! 😁😁😁 Uh i ja jedva čekam.. dosadilo više, odbrojavam dane u glavi ..jedva čekam da mi se vrati malo energije da mogu negdje s djetetom izaći i nešto napraviti! 

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

Atina25
    27. Prosinac 2021. 18:30

Teab Vrijedi dok se ne razgrabi🤦 ove njihove potkosulje i grudnjaci su odličniii vrijede svake kune ja sam ih iznosila brdo i bili su jako kvalitetni..bas gledam da odem i ja sutra nesto uzet☺️ ako nista tajice jer trbuh mi je bas narastao i sada spustam las
    Šta se tiče pamuka i robice za bebe C&A,h&m i Lidl su zakon.. 
    Cure sta se meni prije dogodilo,toliko me trbuh počeo boljeti da sam isla na Wc i vidim na papiru brdo krvi. To mi se nikad nije dogodilo probava mi je toliko koma da govori mi muž da su to hemeroidi,sad me bas jako peče. grozno 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Teab
    27. Prosinac 2021. 18:35

Atina da da to su ti hemeroidi,imala sam ih prije trudnoce i sad se pojave. Jos nista nisam krenula koristit al morat cu. Nadam se da je nesto ostalo u tom lidlu

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Ina85
    27. Prosinac 2021. 18:39

Radili mi urinokulturu. Sutra cu znati dali pijem antibiotik. Brzinski ultrazvuk preko trbuha. Srceko kucka. Umorna sam samo. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.