Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary10
    21. Prosinac 2021. 08:26

Jutro žene, 
    Uživala sam čitati lijepe vijesti sa pregleda, nadam se da će ubuduće samo takve i ostati. 
    Danas vas ima baš puno, sretno svimaaa 🥰

**
    Ja sam danas gotova sa izolacijom i koronom 😁 jos pregledić sutra, da se uvjerim da je sve ok i krećem punom parom u kupnju poklona i pečenju kolačića 😁

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

MMMartinaaa
    21. Prosinac 2021. 08:45

Ariel

MMMartina bas to, neugodno mi je da mi se toliko spava. Osjecam se beskorisno i bespomocno kad lezim na kaucu polumrtva. A suprugu zao gledat da se ja mucim pa me posalje u krevet. Gledamo neke serije zajedno, ne mogu pogledat jednu epizodu, gotova sam.
    **
    Cure koje koristite progesteron ili neke druge tablete vaginalno, kako se nosite sa dnevnim iscjed(t)kom? Ja moram dnevne uloske po 3 ili 4 puta na dam mjenjat, jer ne mogu podnest mokre gace. Koristila sam one jako tanke prije, to mi je sve propustilo. Ja moram koristit jednu ujutro i 2 tablete navecer. To cijelid an nesto curi, kapa, izlaze te otopljene tablete van. Vec me to izluduje.

Ja sam utriće koristila do 11tt, 3x dnevno, tako da te razumijem. Ginekologica uvijek govori da su dnevni ulošci loši, ali ja ne mogu hodat svijetom mokrih gaća 🤣 tako da uvijek nosim dnevni, čak i kad sam bila bez utrogestana jer svejedno neke dane imam pojačani iscjedak od same trudnoće. 
    Meni su ti najbolji naturella camomile comfort complex plus (s 3 💧 💧💧). Tanki a opet dovoljno dugi i super upijaju. Imaš ih svugdje za uzet. 

Ariel
    21. Prosinac 2021. 08:50

MMMartina znam da su losi ali ja ne mogu bit mokra, ako uloske promjenim po 4 pzta na dan - gace bi valjda svakih 1h. Nasla sam neke Tena koje mi se za sad cine super. Trazila sam i one perive od pamuka, da ih mogu oprat ili iskuhat i opet koristit, ali nisam nigdje nasla za kupit. Zna koja od vas da ima za kupit negdje tih pamucnih koje se mogu prati?
    Te bi barem nosila po noci ili danke kad sam doma da mi sve dolje lakse dise. 

Leemma
    21. Prosinac 2021. 08:51

Ariel

MMMartina bas to, neugodno mi je da mi se toliko spava. Osjecam se beskorisno i bespomocno kad lezim na kaucu polumrtva. A suprugu zao gledat da se ja mucim pa me posalje u krevet. Gledamo neke serije zajedno, ne mogu pogledat jednu epizodu, gotova sam.
    **
    Cure koje koristite progesteron ili neke druge tablete vaginalno, kako se nosite sa dnevnim iscjed(t)kom? Ja moram dnevne uloske po 3 ili 4 puta na dam mjenjat, jer ne mogu podnest mokre gace. Koristila sam one jako tanke prije, to mi je sve propustilo. Ja moram koristit jednu ujutro i 2 tablete navecer. To cijelid an nesto curi, kapa, izlaze te otopljene tablete van. Vec me to izluduje.

Isto te potpuno kuzim, jos uvijek stavljam 3x2. 🙈
    Preko dana stalno imam dnevni ulozak. Navecer ga skinem da se to malo "lufta" 🤣 pa prek noci pustim da curka po gacicama koje onda ujutro stavim na pranje. 🤭

👩33 👦39
    Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
    01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
    09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
    4.11. kuca ❤ (6+3)
    14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
    Termin - 27.6.2022. 🌞

marta96
    21. Prosinac 2021. 09:02

Ja isto stalno nosim dnevne i inače jer me isto nerviraju mokre gaćice, uzas. Trebutno koristim libresse i ok su mi, nije toliko strasno kod mene da moram puno mjenjati, jednom na dan, nekad dvaput ako je mokar, ali nije mi bas jak iscjedak pa ono, ovisi. Isto koristim utriće jos uvijek. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Atina25
    21. Prosinac 2021. 09:12

Jutro cure sretno na pregledima svima danas 
    Nefertiti Evo eni je i prošli put pokazalo povisene leukocite, dobila sam vaginalete i nalaz je bio sterilan kad sam dala urin bas na analizu, onda sad opet pa m ije uzeo cervikalne briseve da vidi da li je kakva upalica,nadam se da nije  sta se tice prehlade, puno meda limuna čaja brdo pijjjj i nadam se da će čim prije proći,meni je isto od početka koma,prvo mi je maleni donesao noro virus rigala sam 3 dana i temp..pa kašalj 2 tjedna koji nikako da stane sad herpes 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

lisa_
    21. Prosinac 2021. 09:19

Nisam vas stigla procitati ali evo da podijelim iskustvo s jucerasnjeg pregleda. Dakle, jucer me soc ginek napala sto sam isla kod privatne ginek. Sat vremena mi je govorila nebuloze. Tipa, kako tako nema konekcije izmedju pacijenta i dr, da svak vodi na svoj nacin bla bla. I ja kazem kako ste me narucili za 5 tjedana zabrinula sam se je li sve ok i htjela sam provjerit, a ona meni na to pa sto bi ti i da nije bilo ok, to je sve u Bozijim rukama. Mislim toliko toga je bilo da je to prestrasno. A ne mogu se svadjat s njom jer je trebam pitati iduci put komplikacije. I sad ne znam hoce li mi ih htjet dat. Plakala sam iza pregleda ko kisna god. A inace sam strasno emotivna u ovoj trudnoci. Ne znam sto cu iduci put ako mi ne da komplikacije. Inace, sve je u redu s bebicom ali eto nisam se uspjela veselit zbog ove ludjakinje.

Teab
    21. Prosinac 2021. 09:28

Lida ona tebi sto god bilo mora dat komplikacije,to je tvoje pravo kao trudnice pogotovo ako imas visoko rizicnu trudnocu ili radis fizicki tezak posao. A te nebuloze oko konekcije pacijenta i dr,gluposti,al da tako se i moj soc. Dr naljutio jer su me u Petrovoj narucili na Anomaly i da ko mi je reko da idem tamo,ko da nam nije dovoljno stresno jos nas oni stresiraju.

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Demetria
    21. Prosinac 2021. 09:28

Ariel

MMMartinaznam da su losi ali ja ne mogu bit mokra, ako uloske promjenim po 4 pzta na dan - gace bi valjda svakih 1h. Nasla sam neke Tena koje mi se za sad cine super. Trazila sam i one perive od pamuka, da ih mogu oprat ili iskuhat i opet koristit, ali nisam nigdje nasla za kupit. Zna koja od vas da ima za kupit negdje tih pamucnih koje se mogu prati?
    Te bi barem nosila po noci ili danke kad sam doma da mi sve dolje lakse dise.

Ja sam preko Facebooka stranice kupila.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ariel
    21. Prosinac 2021. 09:34

lisa_ ako mozes, nadi drugu ginekologicu. Ova je luda. Ako ti zelis ici k privatniku izmedu pregleda, to je tvoja stvar a ne njezina. I nije istina da je sve u Bozjim rukama, da je tako nebi mi koristile toliko lijekova da uspijemo imat djecu. 
    Znam svi smo razliciti i netko je veci netko manji vjernik, ali opet, ona je doktorica i treba imat pacijente na 1. mjestu. 
    Rekla sam da cu nac novu ako me moja ne primi na vrijeme (prije zadnjeg spontanog), pocela sma jako krvarit i dosla sam samo tamo i odmah me je primila. Pogledala je i rekla je da je sve ok, 2 dana kasnije sam opet prokrvarila i imala spontani. I onda sma samo dosla bez najave i pogledala je i rekla kako je sve cisto. Da me nije ta 2 puta primila, ja bi uzela sve svoje papire i nasla nekog drugog sigurno. 
    Tako da nemoj plakat jer je ona koza!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.