Curke čestitke na dobrom pregledima,
Evo i nas sa pregleda sve je okej čuli smo sada srčeko baš mi je doktorica pustila, 8+1 smo, veliki 1.74 cm 🥰😍🥰😍 Sada me uputila na tisuću i jedno vađenje krvi, sljedeći termin 20.1 😁🤗

Evo i ja prehlađena. Osim te prehlade, nakon što ispraznim mjehur imam osjećaj da bih mogla ponovo i imam neke bolove u leđima i strahujem da su bubrezi. Čekam nalaze, nadam se da nije ništa strašno i da neće naškoditi bebolini. Ti nisi imala bolove u leđima? I ja povremeno osjetim peckanje i svrbež dolje, nije stalno prisutno.

Pitanje je upućeno Nefertiti. Sad vidim da sam kliknula na odgovori umjesto na citiraj.

Bas mi je zao citati kako se mucite s ginekolozima. Takvo ponasanje u radu s ljudima, a kamoli s trudnicama, je pretuzno i nehumano 😥
Ja isto kao Lovely, vodim trudnocu privatno, a soc. ginica nit vidim nit cujem. Prek sestre dobijem recepte, uputnice i doznake, sto god mi treba.
Da skocim na drugu temu, prije 2-3 tjedna sam se uclanila u Novalac Klub i upravo su me u sanducicu docekale PRESLATKE sarene kartice za fotkanje bebe. Ima raznih - brojeva za oznaciti mjesece, objava spola, moj prvi zubic, moj prvi osmijeh itd itd. Medene su! 🤩🥰

👩33 👦39
Pokusavamo od 10/19 (PCOS, anovulacija)
01/21 iui ➖, 02/21 iui ➖, 04/21 IVF stim.➖
09/21 IVF stimulirani - hospitalizacija OHSS
4.11. kuca ❤ (6+3)
14.12. 54 mm, Nifty (12+1) - uredan, stize deckic 💙
Termin - 27.6.2022. 🌞
Ariel Masa mojih frendica ide privatno kod Puneka ali koliko se sjećam on je bio neke dane u poliklinici Mediko i za njega sam čula sve naj naj naj,nisam znala da je otvorio bas svoju ordinaciju ovdje.. Ja inače idem privatno kod našeg primarijusa iz bolnice on radi u Croatia Poliklinici samo privatno,ali imam dodatno osiguranje preko posla pa ispadne da imam 3 pregleda godišnje za ginekologa i uvijek njega tražim, radi njega sam i ostala trudna jer mi je radio folikulometriju i rekao kad da točno imamo odnose, odličan je samo radi samo privatno ili preuzme neke teže slučajeve u bolnici i hitnoće.

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Didi Takav je i moj muž on kod zubara ne zeli ići ako nije privatno da ne čeka 5 sati tamo

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Hello curke, sretno svima danas ii bravo za sve dobre preglede 💕
Moj je socijalac meni koma. Oprema mu je prahistrojska, atmosfera ocaj, ceka se stoljecima na pregled i u cekaoni, na tel se u zivotu nisu javili, pristup pacijenticama ko na traci, komunikacija - losa..sve u svemu koma. Dodjelili su mi ga preko socijalnog jer me nitko drugi nije htio primiti a on je jedini imao slobodnog mjesta.
Uz sve to covjek mrzi privatnike tako da sam se preznojavala kad sam ga isla pitati za komplikacije da mi otvori (privatno vodim trudnocu). Otvorio ih je na kraju bez problema jedino inzistira da mi napravi briseve sa 20 tt i sa 35 tt kako bi se ogradio od mogucih komplikacija.
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Ja isto idem privatno jer mi socijalni nije sjeo, a također volim doći i biti na redu u dogovoreno vrijeme. Dr je super i u suradnji s mojim soc.tako da odmah salje uputnice i sve sto treba. Sad mi je privatni uzeo briseve, a soc.samo poslao uputnicu i nikakvih problema.
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Atina da da, on je genijalan. Odlicuo se odselit u istru i tamo radi. On bas ima svoju polikliniku i sad se prosirio. U zagorju ima jos 2 svoja doktora koja rade kroz tjedan kad njega nema, a u istri mislim da ima isto nekoga. On je stvarno odlican. Kad sam dolazila s faksa samo na vikende, ostao bi u petak do 22 h samo da me pregleda jer zna da nemam kad doci. Da sad moram nesto obavit, samo ga mogu anzvat i primit ce me ili on ili netko od njegovih doktora. Tako da ga cure s razlogom hvale.
Iskreno kad jednom vidis da doktori mogu biti tako dobri, i odes k socijalnom koji to radi prek volje, naravno da odes privatno jer je ugodnije.

Ja mislim da svi oni mrze privatnike iz ljubomore jer oni nisu uspjeli otvorit nista svoje. Jer zaraduju manje, kolege u zdravstvu se prema njima odnose koma, oprema im je uzas i nikako ne mogu dobit nista novo. Ja mislim da su samo ogorceni i ljubomorni jer oni nisu uspjeli otvorit nista svoje. I onda kad kazemo da idemo i priavtnicima, njima se digne kosa na glavi jer su ljubomorni kako se mi usudujemo ici nekom privatno.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji