Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary10
    21. Prosinac 2021. 09:48

lisa_

Nisam vas stigla procitati ali evo da podijelim iskustvo s jucerasnjeg pregleda. Dakle, jucer me soc ginek napala sto sam isla kod privatne ginek. Sat vremena mi je govorila nebuloze. Tipa, kako tako nema konekcije izmedju pacijenta i dr, da svak vodi na svoj nacin bla bla. I ja kazem kako ste me narucili za 5 tjedana zabrinula sam se je li sve ok i htjela sam provjerit, a ona meni na to pa sto bi ti i da nije bilo ok, to je sve u Bozijim rukama. Mislim toliko toga je bilo da je to prestrasno. A ne mogu se svadjat s njom jer je trebam pitati iduci put komplikacije. I sad ne znam hoce li mi ih htjet dat. Plakala sam iza pregleda ko kisna god. A inace sam strasno emotivna u ovoj trudnoci. Ne znam sto cu iduci put ako mi ne da komplikacije. Inace, sve je u redu s bebicom ali eto nisam se uspjela veselit zbog ove ludjakinje.

Ma zamisli! Sta sebi uzimaju za pravo 😡
    Meni je moj soc. ginekolog isto onako malo bahato pristupio da se moram odluciti hocu li kod njega ili nekog drugog vodit trudnocu. Ipak smo se odlucili na njega jer bez obzira na sve smo culi da je bas dobar u dijagnostici i temeljit kod pregleda i nalaza, pa eto kad nam dodje uvijek imamo mogucnost otici i privatno.

Sad cujem kako mu je ovo zadnji mjesec rada u mom mjestu. Mene je to razljutilo jer ako si znao da odlazis, mogao si to i reci pa da znam da necu morati mjenjati ginekologa. Kad je odluka bila na meni bas je imao bezobrazan pristup, kao da niko drugi ne valja osim njega. 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Ariel
    21. Prosinac 2021. 09:54

Znaci mene je ovo sve toliko izbacilo iz takta. Ja idem na 12 dana u hrvatsku i tmao u mejstu imam privatnog ginekologa koji je bio moj ginekolog sve dok se nisam odselila. S tim da mi je pomogao kod kiretaze zadnji puta. I ako ja osjetim da nije nesto u redu, ja odem k njemu i briga me. Ako ja u tih 12 dana zelim vidjet bebu, moj novac, moja odluka i nitko od socijalnih ginekologa mi nista ne moze. Oni si svasta umisljaju. To je nase tijelo, ans izbor i ako mi zelimo cesce preglede i spremni smo ih platit, to je nasa odluka. Oni se nemaju pravo petljat u to. 
    Tako da cure, ako zelite ici privatno izmedu pregleda jer imate neke strahove, jer ste imale gubitke ili cisto zelju vidjet bebu i da suprug ide s vama, samo odite. A oni mogu i dalje puhat na hladno sa svojim prijetnjama. 

Atina25
    21. Prosinac 2021. 09:55

Bas mi je žao kad vidim koliko problema imate radi tih dr  Moj je udaljen 40 km pa svaki put vozim tamo i nazad na pregled, jer vrijedi toliko zaista..

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Visibaba07
    21. Prosinac 2021. 09:56

Jutro cure 😊
    Sretno danas na pregledima,čekamo vas sa dobrim vijestima...
    Lisa nemoj plakati i živcirati se..ja sam par puta između pregleda bila kod privatnog ali nisam to spomenula svojoj soc...iako ona radi i privatno i soc pa bi vjerovatno razumjela..
    Nemoj brinuti oko komplikacija,mora ti ih dati ako se ne osjećaš dobro,radiš težak posao i slično,ako ti bude komplicirala jednostavno kaži da ćeš ju promijeniti ili imaš pravo otići privatno i oni ti daju preporuku za mirovanje i na temelju toga ti soc mora dat,sve će bit dobro,nemoj se živcirati mjesec dana bez potrebe 🍀
    Moj tlak jutros 127/70 nevjerojatno...a jučer tako visok,sve više sam uvjerena da je od straha od pregleda.

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Teab
    21. Prosinac 2021. 09:57

Ja imam osjecaj da ti ginekolozi vode rat jedan s drugim i  onda ide sve preko leda trudnice,sto me ljuti,mislim vode me 2 bolja ginekologa u Zg jedan u Petrovoj jedan moj soc gin. Al mislim kak se ovaj uvrijeden naso kad sam mu rekla za Anomaly u Petrovoj to me fascinira. 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Visibaba07
    21. Prosinac 2021. 10:00

Ja ne koristim utriće već duohaston ali svejedno imam pojačan iscjedak i nosim dnevne uloške pogotovo kad negdje idem,preko noći nastojim bez i kad sam doma kad mogu promijeniti gaćice, imam osjećaj da samo donje rublje perem,ali rekla mi je dr da je to normalno,pojačan iscjedak..
    Ariel kao šta je i Demetrija rekla imaš grupu na fejsu,platneni ulošci i menstrualne čašice tako nekako se zove pa možda da probaš preko njih dada kad budeš u HR ako ne pronađeš nigdje..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

lisa_
    21. Prosinac 2021. 10:10

Hvala cure na podrsci! Ja vama ne mogu opisat kako sam se jadno i tuzno osjecala. Ali zar se tako treba osjecati jedna trudnica za vrijeme i nakon pregleda? Pa sram ih moze biti. I u prosloj trudnoci sam imala katastrofa situacije. Ja bi posla od nje ali je problem sto nemam gdje poci, drugi ginekolozi ne primaju nove pacijente jer ih imaju previse a ovaj jedan sto prima je ludjak slican ovoj. Ne znam sto cu. 

Mallla
    21. Prosinac 2021. 10:16

Lisa ne bediraj se oko ega liječnika to je priča za sebe. A to da ides ili si isla privatno ni ne trebas dijeliti sa svojim lijecnikom....ja fino šutim pravim se mutava 🙄
    Čestitke cure na dobrim pregledima i sretno svima danas!
    Ja evo uživam u jelu dok nisu startale mučnine 😃 prednost ovako ranog ponovnog zatrudnjivanja što znam što me čeka ili je to nedostatak 🙈

url=https://lilypie.com]

lisa_
    21. Prosinac 2021. 10:23

A morala sam joj reci jer me priv ginek poslala na neku krvnu pretragu zbog proslog poroda, trebala mi je dat uputnicu. S tim da je poludila i na tu pretragu jer kao pa sto i da ti je poviseno, kao da bi pobacila. Ma straaasnoooo sto je ona meni sve rekla. Jos k sebi ne mogu doc.

ljubičica
    21. Prosinac 2021. 10:31

Drage žene evo ja obavila pregled. Danas mi je 9+6  a bebica odgovara veličinom 9+3. Duga je 2.68 cm, nuhalni manje od 1 mm rekao je doktor da je to dobro.uputio me da napravim nifty test. Vadim krv i urin. Sljedeći pregled 17.1. 

1x 👶 prirodna trudnoća
    4/21 blighted ovum
    7/21 IVF i 6/11/21 fet -2 blastice🤞
    16/11/21 ➕✅☺️
    22/11/21 beta 5207 🥳🥳
    23/11/21 1.pregled -ok(5+6)✅
    30/11/21 2.pregled- 3.7mm(6+6) imamo❤️🥳
    21/12/21 3.pregled - 2.68 cm (9+6) ok ✅
    ***28.12 Nifty-nizak rizik-stiže braco!! 😁💙
    17/1/22 4. pregled -7.6 cm (13+5) ok ✅
    15/2/22 5.pregled...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.