Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Princess_Mimi
    21. Prosinac 2021. 13:11

Tek sad se javljam jer sam strgana od noći 😰
    L se odlučio razbuditi oko 2 i ne spavat do jutra, više je dremuckao i brbljao i penjao se po meni.... Sad sam ga uspavala pa se nadam da će nadoknaditi noć. A i ja skupa s njim ... 😂

Nefertiti
    21. Prosinac 2021. 13:14

nina_

Evo i ja prehlađena. Osim te prehlade, nakon što ispraznim mjehur imam osjećaj da bih mogla ponovo i imam neke bolove u leđima i strahujem da su bubrezi. Čekam nalaze, nadam se da nije ništa strašno i da neće naškoditi bebolini. Ti nisi imala bolove u leđima? I ja povremeno osjetim peckanje i svrbež dolje, nije stalno prisutno.

I meni je tako, isto me bole leđa, ali sam mislila da mi je to ovako općenito od trudnoće. Sad si i meni dala misliti, baš sam si sinoć guglala taj svoj nalaz pa sve nekako upućuje na neku infekciju ili bubrege. A ja i inače imam bubrežne kamence, pa sad.... 🤔
    Nas dvije baš sve nekako isto 🙈
    Nadam se sutra na pregledu da će biti sve dobro i da će mi eventualno dati vaginalete za infekciju 

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Nefertiti
    21. Prosinac 2021. 13:15

I da, nitko mi nije odgovorio za ovu glukozu 5.7. Imala neka? Šta je rekao ginekolog na to? 

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

marta96
    21. Prosinac 2021. 13:25

Nefertiti

I da, nitko mi nije odgovorio za ovu glukozu 5.7. Imala neka? Šta je rekao ginekolog na to?

Meni je bilo 5.3 isto malo povišeno, a nisam skoro nista jela dan prije. Meni je gin napisao dijabetičku dijetu, ali rekao da se ne zamaram jer on oko toga ne radi paniku. A isto šećer poraste i od stresa i svašta nešto. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Visibaba07
    21. Prosinac 2021. 13:42

Ja trudnoću vodim kod soc.ginek i zadovoljna sam,privatno odem kad nemogu dočekat pregled čisto da vidim bebicu.Bila sam privatno za Panoramu jer moja dr nema to u ponudi i sad moram ili u bolnicu ili privatno anomaly scan obavit jer ona nema dovoljno dobar ultrazvuk za to.
    Vjerojatno ću otići privatno jer mi se neda u bolnici čamit satima.
    Ubiti ja privatno idem iz svoje znatiželje ili zato jer nešto nema,ali ne zato jer nisam zadovoljna,sva sreća.

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Nekeybah
    21. Prosinac 2021. 14:05

Cure, znam da ste pisale za neki lijek koji ste uzimale za sinuse, ali više ne mogu nać gdje je to bilo, pa ako me može koja podsjetit kako se zove 

Teab
    21. Prosinac 2021. 14:28

Kad smk vec kod bolesti,izgleda da mi se upalilo uho dr me narucil tek sutra a to boli za poludit,ideje kaj da stavim da si ublazim malo bol? Nebi bas po lupocetu rokala 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Ariel
    21. Prosinac 2021. 14:31

kaj je to s upalama uha? mene mama zvala da ju boli uho i grlo. I da vise ne zna sto da uzme jer joj nista ne pomaze.  Bas mi je zao sto vam je tako, ocito zima radi svoje. Pokusaj odspavat malo ako mozes, meni uvijek to pomogne. Ja izbjegavam sve tablete oduvijek. Ali nemam neki savijet osim spavanje. 

marta96
    21. Prosinac 2021. 14:39

Teab

Kad smk vec kod bolesti,izgleda da mi se upalilo uho dr me narucil tek sutra a to boli za poludit,ideje kaj da stavim da si ublazim malo bol? Nebi bas po lupocetu rokala

Mene često zna boljeti uzas.. Ja mažem tigrovu mast sve oko uha, a možeš u ljekarni kupiti onaj tuljac za uho i hidrogen kapi isto. To sve smijes koristiti. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Maajaa12344
    21. Prosinac 2021. 14:41

Evo i mene s pregleda...ne znam kako se osjecam, zbunjeno...cas sretna, cas placem, cas zabrinuto....ludost😁 ugl danas sam 7+0, a na ultrazvuku prikazuje 6+6. Veliki smo 0,9mm. Zabrinuta sam malo jer mi je rekao da imam dosta slobodne tekucine i neki kao hematomic mali. Odmah mi otvorio bolovanje i dao Utrogestan. Da budem iskrena, zaboravila sam kako se pije, samo sam zapamtila da tri puta na dan. Nesto je govorio ako mi bude mucno onda vaginalno jednu, drugo oralno... Sve sam tad znala, izasla iz ordinacije o mozak bye, bye. Kontrola za 2 tjedna. Moram sve zivo paziti, taman sam se napekla svih mogucih kolaca i sad ne smijem niti probati 🥴
    Ne znam sad sto da mislim, zabrinuta sam, nadam se da ce sve to biti ok.
    Svima cestitam na lijepim pregledima!!

Ja inace idem kod soc.ginekologa i divan mi je, njezan, sve sto pitam kaze, objasni sve.... Samo eto problem je moj trudnicki mini mozak kojemu informacije ocito brzo odleprsaju u zaborav 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.