Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ariel
    20. Prosinac 2021. 20:39

Visibaba ja sam sigurna da ce sve bit u redu. 😊 evo ja u krevetu spremna spavat. Osjecam se uzasno jer mi se vec u 20h toliko spava. Taman kad bi gledala nesto na tvu sa suprugom, on me pospremi u krevet jer ja jedva gledam. I kaze mi nek se ne brinem da je sve ok i da smo danas cijeli dan bili zajedno (radili od kuce) i bili u setnji...ali mene opet neka grznja savjest pere jer se osjecam bespomocnom. Lezim i jedva gledam, a zelim da smo zajedno. Pa me tjesi da moje tijelo radi bebu i da je to normalno. Bas neki grozan osjecaj kad odem rano spavat.

missR
    20. Prosinac 2021. 20:48

Cure bas mi je drago da je sve dobro proslo ❤️
    Visibaba super za pregled 😊 meni zna biti isto malo povisen jer me uhvati panika u cekaoni svaki put ali nije se doktor nesto previse uzbudivao jer mi je kuci tlak ok. Sigurno ce tako i tebi biti
    Atina curica raste, bas lijepo 💜 mozda je i moja posteljica sprijeda pa zato ne osjetim jos bebu😬 
    Ariel ja sam tako cijelo prvo tromjesecje isla spavati u 20 jer bi imala osjecaj da se rusim na kaucu kraj tv od umora, a inace obozavam tv gledati navecer. Sad nadoknadujem, tako ces i ti 😄 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Teab
    20. Prosinac 2021. 21:08

Mi dosli s pregleda,sve kak treba bit,mali bubac mlatara i nesto je veci,18 dkg kaze dr,muz sav leprsa jer si je sina vidio,vidli smo i pisu muz pisonju usporedio sa gumbom 🙈🤣, sad tu na pol spavam na pol motam poklone jer nebum stigla do kraja tj. Sve u svemu dobar kraj dana 🙂 cestitke svim curama na divnim vjestima i sretno curkama sutra na pregledima 😘

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Demetria
    20. Prosinac 2021. 21:29

Ariel

Visibabaja sam sigurna da ce sve bit u redu. 😊 evo ja u krevetu spremna spavat. Osjecam se uzasno jer mi se vec u 20h toliko spava. Taman kad bi gledala nesto na tvu sa suprugom, on me pospremi u krevet jer ja jedva gledam. I kaze mi nek se ne brinem da je sve ok i da smo danas cijeli dan bili zajedno (radili od kuce) i bili u setnji…ali mene opet neka grznja savjest pere jer se osjecam bespomocnom. Lezim i jedva gledam, a zelim da smo zajedno. Pa me tjesi da moje tijelo radi bebu i da je to normalno. Bas neki grozan osjecaj kad odem rano spavat.

Ja sam u prvoj cijelo prvo tromjesečje prespavala.
    Došla bi s posla doma, napravila ručak ručala i zaspala bi do jutra, ponekad bi se probudila zbog večere pa bi odmah nastavila spavati. 
    I sad kad uspavam malu kao idemo pogledati seriju ja brzo zaspem

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Visibaba07
    20. Prosinac 2021. 21:37

Hvala vam cure i ja se nadam da će sve bit dobro sa tlakom.
    Lovely hvala ti pomogla si mi,meni je dr napisala preporuku napraviti to između 18-22tjedna tako da vjerujem da je to onda anomaly scan veći..
    Mislim da ću se privatno negdje naručiti na to..

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

marta96
    20. Prosinac 2021. 22:11

Visibaba07

Hvala vam cure i ja se nadam da će sve bit dobro sa tlakom.
    Lovely hvala ti pomogla si mi,meni je dr napisala preporuku napraviti to između 18-22tjedna tako da vjerujem da je to onda anomaly scan veći..
    Mislim da ću se privatno negdje naručiti na to..

Koliki ti je bio tlak? Čisto da se usporedimo 🙈 
    Meni je na prvom 160/80,na drugom 150/90,na trećem 140/80..pa sad mi je zadnji bio 135/80. Isto sam morala mjeriti 3 puta na dan doma i onda mi je dr rekao da imam sindrom bijele kute. 
    Isto sad me pita zasto sam ozbiljna svaki put, ja reko pa kad se bojim itd. On opet zasto se bojim jer se on trudi da sve dobro radimo, vodimo i reagiramo na sve. Ali eto ja se nikako opustiti, pogotovo kad sam dosla doma pa čitam da se od skraćenog cerviksa počne prije otvarati i onda kak da mi na idućem pregledu ne bude tlak 180/100 npr kad ne znam šta me čeka na pregledu, ali ne mogu protiv sebe i straha 😔🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Visibaba07
    20. Prosinac 2021. 22:20

Marta na prošlom pregledu mi je bio 165/80.
    Danas prvo mjerenje 165/80,pa me sestra poslala natrag i čekaonu i onda mi je izmjerila netom prije pregleda i bilo je 155/80..
    Ja sam rekla doktorici da je mislim da je meni to od straha šta će bit na pregledu.Nisam se sjetila da ju pitam da izmjerimo nakon pregleda kad mi je rekla da je sve ok,ali čim sam došla doma bio je 130..
    Pratite ću sada par dana pa baš vidjet..
    Totalno te razumijem za strah,ja ću bit bez njega par dana i onda ću opet počet paničariti već znam 😓

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Samoja6
    20. Prosinac 2021. 22:35

Evo da se i ja javim... Danas je bio pregled. Hvala Bogu sve je prošlo u redu... Beba nam je mahnula rukama i nogama... 
    Sad smo u 12 tjednu, ja sam još malo pod stresom... Gin je rekla da se smirim, najkritičniji period je evo gotov, ali podsvijest još neda mira, možda s vremenom bude.
    Nuhalni nabor nam je u redu, sve se dobro razvija, a ja tek evo zadnja 2 dana osjetim laganu laganu bol, kao da se maternica rasteže... Drugih simptoma, ništa, osim što mi se sada jede sir. 😋
    Idući pregled je tek za mjesec dana... Kako to daleko zvuči... 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

marta96
    20. Prosinac 2021. 22:39

Visibaba07

Marta na prošlom pregledu mi je bio 165/80.
    Danas prvo mjerenje 165/80,pa me sestra poslala natrag i čekaonu i onda mi je izmjerila netom prije pregleda i bilo je 155/80..
    Ja sam rekla doktorici da je mislim da je meni to od straha šta će bit na pregledu.Nisam se sjetila da ju pitam da izmjerimo nakon pregleda kad mi je rekla da je sve ok,ali čim sam došla doma bio je 130..
    Pratite ću sada par dana pa baš vidjet..
    Totalno te razumijem za strah,ja ću bit bez njega par dana i onda ću opet počet paničariti već znam 😓

Nadmašila si me onda 🙈 meni je jednom mjerila prije 150/90,a poslje pregleda 130/70. Tak da eto, makar ja sam objasnila i sestri pa ona već zna kad ide mjeriti da će bit visoko. Sad si doma nekad izmjerim kad se sjetim. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Visibaba07
    20. Prosinac 2021. 22:56

Jesam da 😆
    Ma da,mislim da i one to razumiju ali opet moraju napisat i dat uputu za nedaj Bože..rekla mi je dr da se ne uzbuđujem oko toga ali da neka pratim,tako ću i napravit...ja tu i tamo osjetim pojačani rad srca,puls ali idem mjerit tlak i tlak bude dobar.. uglavnom nadam se i ja da je to samo sindrom bijele kute i pregleda i da će mi vrijednosti doma bit dobre.
    Ja imam i višak kg pa je zbog toga i veći oprez.

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.