Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MfrauM
    14. Prosinac 2021. 23:34

Nefertiti rano ti je to, ne brini. Mene moj nije htio primiti prije 7 tj ali završio na bolovanju I sad sam ja došla ranije.. samo miruj i odmaraj. Očito je to sve od tog širenja, bitno da srceko kuca. 
    Marijanaaa1234 pregled mi je prekosutra, ali sad ću samo ići kod svog dr koji me vodi jos od operacije, da me uopće zapise za trudnocu i objasni za dalje, ovo je bilo izvanredno   ali u cet onda neće biti uzv. Nisam zamisljala ovakav prvi pregled. Alo dobro.

Netko je ovdje pitao za bolove u donjem dijelu trbuha, mene još uvijek zna stručnu ti, r na hitnoj mi je danas rekao da je to normalno., sve se rasteze...

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

• limica
    14. Prosinac 2021. 23:47

Nefertiti ne brini se draga ni meni se sa 5+5 nije culo srce tek tamo u sedmoj nedjelji. Opet ti kazem budi pozitivna jer to tvoja beba sada treba 💕 bice sve uredu tacno osjetim to 

MfrauM
    14. Prosinac 2021. 23:51

Nefertiti

Evo da se i ja javim… Bila na hitnoj u Vinogradskoj, tamo sam rodila prvu, pa reko da idem gdje mi je poznato. Uglavnom, podijeljenih sam misli i osjećaja. Krvarenje ne znaju točno od čega, možda je pukla neka žilica, tako kažu. Vidi se gestacijska vrećica i plod i sve i po mjerama odgovara 5+5, ali srce ne kuca… Kaže ta doktorica da to ne znači da ni neće, da će možda sada kroz dan-dva… Kad se vama čulo srčeko? Ovo me baš brine…

Oprosti gore sam krivo napisala kak sam smotana od ovog svega, bitno je da oni vide plod kako je prema danima, a za srce je još rano. Ono će prokucati, neki ni ne naručju prije 7-8 tjedna jer se ništa ne čuje. Npr.moj mene ne želi vidjeti do 8t prvi put. Ne brini, bit će dobro. 

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Didi4321
    15. Prosinac 2021. 02:31

Nefertiti budes uskoro vidjela sto je sa srcekom. Meni je s 5+5 vidjen plod cca 2mm i napise na nalaz-nejasno vidljiv, pa sam strrpila sta ce biti, za tjedan dana srce kucalo ko veliko. Samo nastavi pozitivno sto vise mozes 
    Nina koliko sam skuzila ti bolovi i strecanja su kroz citavu trudnocu, samo ces imati faza kad je jace a kad je skoro nikako. Mene je prvo popustilo s cca 8tj, a opet krenulo fest izmedju 12.i 14.tj, sad mi je neka mirnija faza

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

• nina_
    15. Prosinac 2021. 05:45

6 tjedana sam trudna računajući od posljednje M. Nije mi prva trudnoća, a nešto  se ne sjećam tih bolova iz ranijih trudnoća. Noćas sam čak sanjala da sam prokrvarila. Baš se brinem. Nadam se da će s našim bebicama sve biti u najboljem redu.

Ariel
    15. Prosinac 2021. 07:01

Nefertiti polako. Mene je primio sa 6+0 i rekao da se vidi srce ali bek dodem za tjedan dana pa da cemo pogledat opet. A moja ginekologica ne zeli primit prije kraja 8tt ili pocetka 9tt. Jer kaze prije se nista ozbiljno ne moze iscitat.

Teab
    15. Prosinac 2021. 07:12

Nefertiti ja sam srceko svog bubaca cula sa 6+3 tako da samo strpljivo,cut ces i ti srce svog bebaca
    Nina ti bolovi su normalni neke od nas ukljucujuci i mene jos uvijek ih imamo samo vjv slabijeg intenziteta
    Mfrau drago mi je da je sve okej,samo bez stresa,makni se od negativnog i misli pozitivno,kazem cisto zato sto sam i ja bila pod stresom situacijom dok se nisam usredotocila na tu jednu pozitivnu tocku,bitno da su nase bebe zive i dobro

Ostale cure ne stignem vise sve pohvatat al cestitke na urednim pregledima i nove cure dobro dosle nek su vam trudnoce skolske 🙂

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Nefertiti
    15. Prosinac 2021. 07:38

ljubičica

Nefertiti

Evo da se i ja javim… Bila na hitnoj u Vinogradskoj, tamo sam rodila prvu, pa reko da idem gdje mi je poznato. Uglavnom, podijeljenih sam misli i osjećaja. Krvarenje ne znaju točno od čega, možda je pukla neka žilica, tako kažu. Vidi se gestacijska vrećica i plod i sve i po mjerama odgovara 5+5, ali srce ne kuca… Kaže ta doktorica da to ne znači da ni neće, da će možda sada kroz dan-dva… Kad se vama čulo srčeko? Ovo me baš brine…

Eto meni na pregledu 5+6 nije , na drugom pregledu 6+6 je lijepo kucalo, ali veličinom odgovaralo mislim 6+0.

E, baš takva utjeha mi je trebala. Prvi pregled kod mog ginekologa je sljedeći tjedan i tad bi trebala biti 6+ 5, pa se nadam da će tada biti. Inače, nisam spavala skoro cijelu noć, što od brige, što od tih probadanja i mučnine. Ljubičica Hvala ti 😘

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Nefertiti
    15. Prosinac 2021. 07:44

Uh, oprostite, sad vidim da ima još cijela jedna nova stranica gdje ste mi napisale riječi podrške... ❤️Hvala vam svima Teab, Ariel, Didi, Mfraum, Limica, Princess Mimi... Valjda nisam sad nekog preskočila 

Termin: 4.7.
    Stiže curica ❤️

Ariel
    15. Prosinac 2021. 08:23

Jutro cure, nadam se da ste sve dobro. Vec je sredina tjedna, meni to vrijeme tako leti kad god odbrojavam koliko imam do kontrole. Uvijek sam sva uzbudena i sretna. 
    Nefertiti, ako gdje mozes dobit podrsku, savijet ili pozitivne energije - to je od ovih cura ovdje. U pocetku sam se borila sa negativnim mislima ali su te misli brzo otisle cim su ove djevojke malo popricale sa mnom. 
    Proci ce tjedan dana brzo i sljedeci tjedan ce ti doktor sve pokazat. Do tad bez stresa i negativnih misli. 
    Ne znam tko ima jos preglede ovih dana, ali svima sretno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.