Book, hvala svima na lijepoj dobrodoslici i prekrasnim rijecima. U petak imam zakazan prvi ultrazvuk i jos jedno vadenje krvi. Uzbudena sam i malo me strah, ali znam da je jos prerano da se ista konkretno vidi. (danas je 4+3)
Najvise me bilo strah sto cu se morat svaki dan pikat iglama u trbuh, ali suprug je uskocio i svako jutro mi pomaze da to obavimo. :)
Nakon gubitka i biokemijske je tesko veselit se, ali ne mogu dozvolit da mi to oduzme uzbudenje i srecu koju je ova beba zavrijedila.
Htjela sma pitat je li se itko od vas cijepio protiv korone?
Ja sam primila drugu dozu dan prije ovulacije. Doktori su mi rekli da cjepivo ne bi trebalo imat nikakv utjecaj na plod.
Book, hvala svima na lijepoj dobrodoslici i prekrasnim rijecima. U petak imam zakazan prvi ultrazvuk i jos jedno vadenje krvi. Uzbudena sam i malo me strah, ali znam da je jos prerano da se ista konkretno vidi. (danas je 4+3)
Najvise me bilo strah sto cu se morat svaki dan pikat iglama u trbuh, ali suprug je uskocio i svako jutro mi pomaze da to obavimo. :)
Nakon gubitka i biokemijske je tesko veselit se, ali ne mogu dozvolit da mi to oduzme uzbudenje i srecu koju je ova beba zavrijedila.
Ja sam primila drugu dozu dan prije ovulacije. Doktori su mi rekli da cjepivo ne bi trebalo imat nikakv utjecaj na plod.
Mislim da bi se mogla vidjeti gestacijska vrećica... Ja sam isto dosta rano bila na tim prvim pregledima, i sjećam se da se nešto vidjelo :)
Podržavam pozitivan stav, negativa sigurno ne može pomoći. Veseli se i uživaj 🤗
Ja sam se cijepila nekih mjesec i po dana prije nego sam ostala trudna. Moja ginekologica (kojoj zbilja jako vjerujem) je zadovoljna da sam to odradila tada. Do sada nema nikakvih dokaza ili studija koje su dokazale negativan utjecaj cijepiva na plod/trudnoću/. Naravno, svakome prepuštam na izbor, tema je jako osjetljiva i radi se odluci pojedinca.
Mislim da bi se mogla vidjeti gestacijska vrećica… Ja sam isto dosta rano bila na tim prvim pregledima, i sjećam se da se nešto vidjelo :)
Podržavam pozitivan stav, negativa sigurno ne može pomoći. Veseli se i uživaj🤗
Ja sam se cijepila nekih mjesec i po dana prije nego sam ostala trudna. Moja ginekologica (kojoj zbilja jako vjerujem) je zadovoljna da sam to odradila tada. Do sada nema nikakvih dokaza ili studija koje su dokazale negativan utjecaj cijepiva na plod/trudnoću/. Naravno, svakome prepuštam na izbor, tema je jako osjetljiva i radi se odluci pojedinca.
Ja isto mislim da je rano ali su mi rekli da ce me cesto kontrolirat zbog kolicine lijekova koje su mi prepisali i tbog spontanih koje sma imala.
Moja doktorica nije netko kome bi previse vjerovala, zato mi je sad drago da sve u bolnici obavljam. A tamo su mi preporucili cijepljenje, u austriji cijepe i trudnice ali od 20tt. Ali svakako su mi preporucili i ja sam to obavila sad. Jedna briga manje za vratom. Javim kako je prosao termin u petak
MissR nebi trebalo nista biti znam da rtg moze nastetit ako si ti izravno pod njim ali ovako ne. Btw cure koje ste se borili s prehladama zadnjih dana,mjeseci u trudnoci sto ste koristile? Upsjesno sam se prehladila pijem trenutno mentu, al neznam jel bi jos koji caj mogla pit sobzirom da od kad sam saznala da sam trudna zivim na mineralnoj i obicnoj vodi mentu sam samo za mucninu korostila
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Bokic cure,
Nije me bilo od cetvrtka i sad sam si uzela sat vremena prije posla da sve procitam. Cestitam novim curama koje su nam se pridruzile ❤ cestitam i vama koje ste imale preglede i dobro su prosli. Mi smo u petak obavili nase vjencanje. I normalno da me usred veceri copilo i trcala sam na wc povracati 🤣.
Teab, bas sam gledala mazalin kliniku (ak sam dobro napisala) da odem na pregled tamo jer mi je dugo za cekati 13.12.
Ne jedem nis puno, sve onak u malim kolicinama i dio ponekad povratim. Sinoc muz gleda moj trbuh i kaze boze gledaj ovo , odveo me ispred ogledala i pokazuje mi da sam se bas fino zaokruzila. Nisam dobila nis kila cak sam smrsavila kilu i pol, a trbuh sam prije imala onak maaaaali maluu skembicu. Sad imam trbuh ispod pupka dosta ispupcen i tvrd i spaja se onak sastrane sa bokovima ak kuzite kaj zelim reci. Meni je to ful cudno jer sam danas 6+0, prvi pregled imam tek 13.12. Kaj je moguce da je to trbuh vec?
Zna me dole u buseku zapeckati, zaboljeti al brzo prođe.
A gospodicne grudi rastu ko da su na normi. Sa c kosarice presla sam na d u manje od tjedan i pol 🤣
Probava radi ko svicarski sat 🤣
Radim u jednoj trgovini prehrane i nadam se da cu moci raditi bar do veljace...
Pitao me muz jel moguce da je uspio napraviti blizance? 🙈
19.11. + ❣
22.11. 5+0
13.12. Prvi pregled😊
Ovo je moj trbusko, za koji ne znam jel špeksi ili kaj 🙈
19.11. + ❣
22.11. 5+0
13.12. Prvi pregled😊
Micica kaj se tice Mazalinke oni su svi vrlo ljubazni,al eto ja imsm takvo iskustvo. Izabrala sam tamo radit nifty jer sam prije toga imala jako ugodna iskustva i prije trudnoce i tokom nje al eto doktorica se malo zaletila s dobzirom da mi se radi o dijetetu ne biljci sam rekla nikad vise.
Cestitam na svadbici 🙂
Kaj se trbuha tice kod mene mislim da je to ipak bebica jer bokovi nestali a trbuh je bas nekak zaokruzen
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Micica pa kaj imamo isti dan termin 🤭😍?
MissR mislim da ne bi trebalo biti problema jer uredaj zrači kada je uključen, a vjerojatno bi ti i rekli da je neka prijeteća opasnost kad se snima obično svi izađu iz prostorije.
Nego cure, kad ste vi rekle svojima? Mi ćemo roditeljima za Božić pod bor, zasad zna samo još 2 ljudi. Sad smo 6+0 a za Božić ću biti pred kraj 9tj..
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Hvala curke na odgovorima. Vise ce mi nastetit moje panicarenje nego ijedan rtg u prostoriji🙈
Ja vam mogu reci da sam tek u ovom 14. Tjednu primjetila mali trbuscic koji vise ne mogu uvuci i koji ne nestane nakon sto odem na wc. 😅
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Micica kaj se tice Mazalinke oni su svi vrlo ljubazni,al eto ja imsm takvo iskustvo. Izabrala sam tamo radit nifty jer sam prije toga imala jako ugodna iskustva i prije trudnoce i tokom nje al eto doktorica se malo zaletila s dobzirom da mi se radi o dijetetu ne biljci sam rekla nikad vise.
Cestitam na svadbici 🙂
Kaj se trbuha tice kod mene mislim da je to ipak bebica jer bokovi nestali a trbuh je bas nekak zaokruzen
Svako iskustvo je razlicito a doktorici izgleda nije bio dan nazalost.
Hvala draga❤
Raste ti mali buško ❣
19.11. + ❣
22.11. 5+0
13.12. Prvi pregled😊
Sortiraj odgovore
Najstariji