Jutro drage cure ❤️
Slabije se javljam ne znam sto bi pisala.. do pregleda jos vise od tjedan dana i to ce biti punih mjesec dana da ga cekam 😵💫
Mi imamo ime za curicu, a i za decka u slucaju da bude kriva procjena da je cura🤭 lako smo se slozili oko imena.
Martina cestitam ti na tvom dječaku 💙
Nadam se da ste sve dobro i zelim vam lijepu nedjelju. 😘
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Sto se tice kose Kristina, ne vezem ju nista posebno, pundza, rep.
Muska imena, nemoguca misija, da je curica imali smo ime, ovako borba.
Neki sampon Demetra si spominjala?
Trebala bih pomoc oko trudnickih jastuka, jel to ko kiflica polumjeces ili je ravno dugo ? I gdje ste kupile, hvala. :)
29/ZD
13.05. 2022. Beba Mario ❤️
26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)
Trebala bih pomoc oko trudnickih jastuka, jel to ko kiflica polumjeces ili je ravno dugo ? I gdje ste kupile, hvala. :)
Ja cekam da moj jastuk stigne i jedva cekam. Kolegica mi odlucila pokloniti, kaze da ga je vec poklonila svojoj sestri koja je nedavno rodila i da je ona bila super zadovoljna s njime kao trudnickim jastukom. Za dojenje ga bas nije koristila iako se moze i za to, vec joj sad sluzi kao ogradica u kreveticu. Ovaj izgleda kao kifla (na krajevima se zaveze vezicom), a narucila ga je sa stranice ethereal.hr
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Ja sam svoj jastuk uzela u Bubamari prije 5 godina u prvoj trudnoći i prezadovoljna sam, punjenje je unutra od nekih kao sitnih kuglica koje se prilagođavaju obliku kako mi treba, zato mi se i svidio kod poznanice jer nije tvrd.Ja ga zovem banana🤣stvarno sam ga iskoristila u prvoj trudnoći, u bolnici me spasio jer sam dugo bila, a i za dojenje je bio super, te je i malena znala spavati u/na njemu. I sad već spavamo skupa banana i ja jer mi podupire kralježnicu, tako da ja ju nedam za ništa i super mi je🙂
url=https://lilypie.com]
Ja imam onaj stapic jastuk iz lidla, mislim da je bio oko 50ak kn i super mi je bio u trudnoci za spavanje na boku, kasnije ga je muz sebi prisvojio 😂😂
Sto se tice imana mi smo apsolutno bez nekakvih ideja za oba spola, znamo samo da zelimo neko kratko i opet da nebude previse ucestalo. Za prvo smo imali ime unaprijed vec 5-6 godina ako bude decko😅
MARBO ŠAMPON https://mojaljekarna.hr/ispadanje-kose/1792-marbo-sampon-protiv-ispadanja-kose.html
ja imam dva iz kauflanda ona duguljasta i super su mi upiši u gugl jastuk za bočno spavanje....jastuk za dojenje skuplja prašinu
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Dobro jutro svima.
Martina čestitam na dečkiću..
Marijana ja sam kupila neki dan u Bebe Nova jastuk onako dugački 180 cm dužine, na kraju ima vezice tako da kasnije može poslužiti i za dojenje i kao gnijezdo. Bio je 169 kn, to mu je redovna cijena.
A što se imena tiče mi nemamo nikakvih imena još, nismo ni razgovarali o tome. Nekako mi se čini prerano o tome razmišljati dok još ne znamo spol jer sigurno ćemo se još 100 puta predomislitii. 😄
Pozdrav drage buduce mame.
Ja sam se preselila iz "spontani pobacaji" u "ljetne bebe 2022". Nakon 2 spontana i jedne biokemijske odlucila sam ovoj trudnoci pristupit sa maksimalnom pozitivom i srecom. Trudna sam 4 tjedna i 2 dana, pozitivan test sam dobila navecer i to 7-8 dana nakon ovulacije. Bilo mi je muka cijeli dan i morala sam napravit test. Zbog svega sto mi se vec desilo sam otisla u bolnicu i dobila inekcije koje moram koristit, kortikosteroide i progesteron te sam svakih 10 dana na promatranjima.
Od kad sam pocela uzimat sve te lijekove, nemam nikakve mucnine, nista. Malo me bole grudi, jako malo ali to je sve sto imam od simptoma trudnoce. Koliko se ne zelim zabrinjavat, ni u jednoj trudnoci nisam imala nikakve simptome pa su zavrsile lose.
Jutro cure 😊😊
Ja isto razmišljam o tom jastuku ali neznam koji izabrati 😒
Mamawanabe dobrodošla,držim ti palačeve da ostaneš sa nama do kraja i da sve bude dobro ovaj put,sretno 🍀
Šta se tiče simptoma mislim da je to sve različito od žene do žene i od trudnoće do trudnoće,dok ide sve dobro nemoj se brinuti oko toga..
🙋♀️29
👨💼31
07/21 spontani (8tt)
30.09.21. +
Panorama ✔️✔️
Baby girl M 💞
Bog curke, čestitam svima na dobrim pregledima. Čitam vas redovito, ali ne pišem. Pokušala sam napraviti trakicu ispod sa tt, pa da vidimo jesam li uspjela 🤷🏻♀️😁😁😁
👩 27 g
🧔 30 g
👶🤰prva beba 🤰👶
Sortiraj odgovore
Najstariji