Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pepika
    29. Studeni 2021. 16:54

Bravo cure za super preglede 😍
    Hrabrice bitno da je s bebicom sve ok, samo odmaraj i slusaj gin i sve ce biti dobro pokusaj sto manje crnih misli i samo pozitiva 🤞🏻
    Marimare nemoj se bojati, ako zna da si trudna dat ce ti ono sto smijes piti tako da bez brige, na svima pise da se ne preporuca u trudnoci pa da te to ne zbuni. Ja sam pred 3tj popila turu antibiotika, i u prosloj T sam u 2 navrata bila na njima i sve je ok proslo☺️

Anushka
    29. Studeni 2021. 17:07

marimare

Žene, može pitanje, ako se neka susrela s time?
    Javila mi se neka upala i pola lica mi je nabuhlo, uho, limfe ispod vrata.
    Doktorica mi je dala vadit krv, pa me samo zanima ako mi predlože antibiotik sta da radim?
    Bojim se toga ko vraga i kad nisam trudna sam ga izbjegavala, nisam ga godinama popila, doslovno 15 godina.
    Šta mislite o antionitocima, ja sam tek 12 tjedana trudna.
    Hvala

I ja sam 11-ti tjedan pa pijem antibiotik zbog bakterije na cerviksu. Nisam oduševljena i želudac me ubija, ali ako moram, a moram da nebi bakterija bebi naštetila, preživjet ću. Znaju doktori ako će ti dati, koji antibiotik nije opasan za bebicu, tako da ne brini.

url=https://lilypie.com]

• Tinkica27
    29. Studeni 2021. 17:33

Lovely meni se učinilo prošli tjedan da osjećam lagano škakljanje, stvarno kao da se nešto miče, ali nisam bila sigurna da je beba i da mogu tako rano osjetiti pokrete. Zadnja 2, 3 dana baš osjećam kao pikanje i onako kao da me škaklja i mislim da je to to. 
    MamaWannaBe ja sam bila ovisnik o slatkom, znači nije mogao proći dan da ja ne pojedem čokoladu ili kekse...  Otkad mi je doktorica rekla da mi je malo povišen šećer i da bi trebala smanjiti slatko samo jedem slano. Čokoladu uzmem baš kad mi dođe želja za slatkim i to samo  jedan red. Prije bi ako bi morala birati između npr. slanih krekera i čokolade ili keksa uvijek birala slatko, sad je obrnuto.. Kao da mi se dogodio klik u glavi. 😄

Hrabrica
    29. Studeni 2021. 17:43

Cure hvala vam. Pošteno nas isprepadalo sve ovo ali bebolino je jak na tatu koji je bio staložen i jak za oboje ❤ Sad odmaranje i uživanje sa našom toddlericom ❤ još mi je nestvarno da se više ne vraćam ni radit 

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

Betty
    29. Studeni 2021. 18:09

Svoju djevojčicu,sad je već velika curka, prvi put sam osjetila sa nekih 17tjedana,sjećam se osjećaja kao neki mjehurići sa lijeve strane,znam da sam poskočila na kauču...

25.9.2019 transfer...
    2 blastice zamrznute
    9.10.2019beta 703.9
    12.10.2019 beta 2710
    5.11.2019blighted ovum
    30.10.2021 Fet
    8.11.2021. +
    11.11.2021 beta 281.6
    13.11.2021 beta 705
    19.11.2021 beta 6154
    30.12.2021 😢

Sweety
    29. Studeni 2021. 18:31

Hrabrica najvaznije da je sa bebom sve ok, mi cemo za nkih sve izdržati 🤗🤗
    Ja sam svoju curicu u prvoj trudnoci pocela osjecati skroz kasno, tek poslije 20. tjedna, nikako pa nikako, stalno sam iščekivala. Nadam se da sad ne budem toliko dugo cekala 

Demetria
    29. Studeni 2021. 19:34

čudesni tjedni nisam kupila ali imam aplikaciju pa pratim po njoj ali mislim da ću si sad nabaviti i tu knjigu.
    pred porod mi je po preporuci trenerice iz kluba trudnice dobro došla knjiga duhovni pristup rađanju 
    jako dobro opisuje sve ono što se dešava u porodu. Meni je jako puno pomoglo vježbanje disanja i opuštanje.
    ali to ćemo tamo pred porod o tome
    *
    Ovo su naša imena 2020te bila za buduću bebicu: Leon,Valentino,Romeo(i dalje ne znam je se ovo muž zezao), Oskar, Gabriel, Noa, Matias ........Cure:Antea, Aurora, Dorotea, Korina, Lara, Larissa, Laura, Melanija, Tena, Valentina, Rita
    pa se rodila cura s dva imena 
    *
    Za žgaravicu mi je ginekologinja u prvoj trudnoći napisala ovo: Svi simptomi ukazuju na gastritis, refluks- kiselina iz želuca se vraća u jednjak.To je u trudnoći češće nego inače. Možete uzeti gastal ili rupurut, kupite Reflustat.-on se uzima preventivno iza obroka, a gastal ili rupurut kad postoje smetnje. Morate paziti što jedete, češće manje obroke, izbjegavati gazirana pića, začinjenu hranu. Može se koristiti i Donat Mg.
    *
    svoju curu sam osjetila dosta rano skoro u 14-15 tom tjednu premda mi je rekla da zbog položaja posteljice neću osjetiti.
    poput mjehurića koji su popucali u pupi. 
    ovih dana sam slično osjetila ali mi to nekako malo prerano.
    *
    cure pijte uz antibiotike i probiotike za želudac...bioaktiv ili nešto takvo.
    *
    Teab provjeri s ginekologom nisam ti sigurna da se smije čaj od mente...znam da rooibos čajeve možemo...i ja sam uvijek za čajeve iz kuće čaja jer ovo u trgovini su po sastavu ustvari svi isti pročitajte

*
    cjepivo i covid ...pošto ima dosta novih cura napisati ću što ja znam
    uglavnom moja ginekologinja mi je rekla ovo: da nema delta soja rekla bi vam ne cijepite se...ali ovaj delta soj je počeo poticati prije vremene porode od 37tjedna i puno opasnosti za treće tomjesječje kako za bebu tako i za mamu.
    uglavnom još mi je svašta obrazložila  ali i savjetovala da se prije 14 tjedna ne cijepim tako da ja sda čekam 14 ti tjedan.
    cijepiti ću se strah me za bebicu i za moju malenu curicu... pogotovo sad još ovaj afrički soj
    a testiram se tri puta tjedno i nije mi teško ali oko mene su jako neodgovorni ljudi i koliko god se ja čuvam zbog drugih me strah.
    strah me i doći roditi pa da me odvoje od bebice...što u zadnje vrijeme rade i to mi je tako mimo svih zakona

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• babyM
    29. Studeni 2021. 20:43

Osjeti li koja od vas kao lagano probadanje ispod pupka, s desne strane? Od jučer osjetim, nije prestrašno, ali ne znam je li to normalno? 
    Uglavnom, kad se smjestim na ugodan položaj, uglavnom na lijevi bok onda mi ništa ne smeta 😒

👩 27 g
    🧔 30 g
    👶🤰prva beba 🤰👶

Demetria
    29. Studeni 2021. 20:44

evo moji tjedni od prve trudnoće...nisu neke umjetničke slike ali me podsjetilo da si kupim novu haljinu ili majicu s tjednima i da od pregleda krenem opet s slikanjem
    od 12tjedana do 25 https://ibb.co/hL4SLzt
    od 26 tjedana do 39 https://ibb.co/PZkGS4W
    kad bude pregled stavim i sliku pupice 12+ ...premda mislim da mi ostao stomak od prve trudnoće

*

Demetria
    29. Studeni 2021. 20:45

babyM

Osjeti li koja od vas kao lagano probadanje ispod pupka, s desne strane? Od jučer osjetim, nije prestrašno, ali ne znam je li to normalno?
    Uglavnom, kad se smjestim na ugodan položaj, uglavnom na lijevi bok onda mi ništa ne smeta 😒

ja sam cijelu trudnoću imala probadanja...sad imam kad glupo sjedim ili ako na podu dok se igram s malom krivo klečim i tako

*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.