Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary10
    29. Studeni 2021. 14:14

Cure, kada vam se '' vratila'' energija? Vjerujem da vas dosta ima taj osjrćaj zapuhanosti i umora? Obzirom da me želudac krene mučiti popodne i navečer, barem imam to jutro kada bi mogla obaviti dosta stvari prije nego me preuzme kauč. I dalje ostaje taj osjećaj malaksalosti i nisam ni približno svoja. 

👧🏼 Baby Girl coming 07/2022 🥰

Comming072022
    29. Studeni 2021. 14:53

Curke javljam se dobila sam napokon termin kod doktorice, nažalost tek 21.12 u 9:20. Ali dobro malo ćemo se strpiti još 😊😊 iako možda odemo na brzi pregled privatno da malo budemo u sve sigurniji i da vidimo je li za sada sve okej :)

Hrabrica
    29. Studeni 2021. 15:16

Cure da se javim nakon vanserijskog pregleda. Jutros gadno prokrvarila i završila na hitnoj. Bebolino je hvala Bogu dobro ali su mi pojačali utrogestane i sad sam na strogom mirovanju, doslovno smijem do wc-a I nazad. I tako do iduće kontrole kad se uvjerimo da nema opasnosti za bebu. Ne znaju zašto je doslo do tog, možda je bio neki skriveni hematom ili možda čak od stresa jer sam u sub dobila info da mi je tsh loš i da moram hitno endokrinologu i to me baš jaaako brinulo cijeli vikend. Nakon hitne smo i to obavili i tsh je opet nizak ali su ostali hormoni ok pa nema straha da će naškoditi bebi 🙏  Znači cure, taj strah, kad si nemoćan i u neznanju..strašno nešto...nedao Bog nikome... I velika pohvala za ljude na hitnoj na Merkuru i Vuku, toliko pažljivi i detaljni, ma za svaku pohvalu ❤

JA: 33 g, endometrioza
    MM: 33 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica) – prekrasna zdrava curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Sada dalje dan po dan ❤️Bože hvala Ti. ❤️

Ariel
    29. Studeni 2021. 15:21

BAs mizao kad citam da vam je toliko slabo i muka  nadam se da ce vam svima brzo to proc i da cete imat puno energije. 
    Ja sam valjda jedna od onih sretnica koja nema nikakve mucnine, ali nemam ni previse apetita. Umor je polako krenuo. 
    Ne znam je li ja nemam nikakve mucnine zbog lijekova koje uzimam, ali iskrenu necu se zalit. Inace sam veliki ovisnik o slatkom, pojela bi cokoladu za rucak da mogu, a sad ne bi pojela nista slatko. Nit zelim nit me privlaci. Zanimljivo 
    malo su mi grudi bunije, ali onako ko kad trebam dobit menstruaciju, nista posebno. S jedne strane sam sretna jer nemam nikakvih simptoma a s druge strane se pitam je li to normalno?! 
    Od kad sam saznala da sam trudna do sad imam jedno kilu i pola manje, uz poprilicno zdrav apetit. Mislim da mi metabolizam dosta brze radi. I jos sam primjetila da mi otkucaji srca odu u nebo (oko 115) dok radim normalne stvari kao sto je kuhanje ili hodanje od kupaone do sobe. 

Atina25
    29. Studeni 2021. 15:21

Hrabrica Baš mi je drago da je sve ok!!! prepala sam se samo kad sam čitala mogu mislit kako je tebi bilo 
    Lovely Ja sam mojeg počela osjećati sa 16 tjedana tako da je moguće definitivno,on je bas bio divlja bebica i kasnije vidjet ćemo kakva će biti curka  Super su ti pokreti bebice..

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

MfrauM
    29. Studeni 2021. 15:28

Hrabrice cuvaj se! Ajme mogu zamisliti koji šok i briga. Hvala Bogu da je sve prošlo ok! Samo miruj kako su ti rekli!
    MamaWannaBe ja isto nisam imala bas neke mučnine i slatko je moglo teći kraj mene u potocima, sve do danas. Ne znam sto je, ali evo prošlo više od pola dana ja pojela malo zganaca i narancu. Naranča mi je jelo broj 1, a inače ih fakat ne volim 😄

Laparaskopija i histeroskopija
    Nizak amh 4,5
    15.11 . ➕❣
    15.11. Betahcg ✅
    24.11. Betahcg - ✅
    14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
    16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
    -------------
    Termin 26.7.
    🕯💙 23.4. Beba K. 27tt

Didi4321
    29. Studeni 2021. 15:38

Teski umor i slabost su krenuli popustati s 12 tjedana. Jos uvijek nisam na 100%, ali bitno da ide na bolje.
    Hrabrica bitno da ste ti i bebica na kraju dobro. Mogu mislit koji sok. Traumaticno je kad smedjaris, a tek krvarenje....Nadam se da ce krvarenje uskoro prestati. 
    Oko TSH se nemoj sekirati, nije vrijedno, u trudnoci se cesto mijenja, a na kraju sve bude ok.

5/21 ektopicna
    12.06.2022. 💙

marimare
    29. Studeni 2021. 16:30

Žene, može pitanje, ako se neka susrela s time?
    Javila mi se neka upala i pola lica mi je nabuhlo, uho, limfe ispod vrata.
    Doktorica mi je dala vadit krv, pa me samo zanima ako mi predlože antibiotik sta da radim?
    Bojim se toga ko vraga i kad nisam trudna sam ga izbjegavala, nisam ga godinama popila, doslovno 15 godina.
    Šta mislite o antionitocima, ja sam tek 12 tjedana trudna.
    Hvala

💃🏻 34 - visok prolaktin
    👨🏻‍💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
    Previše godina truda 5+
    9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
    13.9.punkcija - 4 oplodjene js
    18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
    29.9. 543 bHCG
    25.11. Nifty uredan, dečko!
    33. tjedan

MMMartinaaa
    29. Studeni 2021. 16:45

marimare

Doktorica mi je dala vadit krv, pa me samo zanima ako mi predlože antibiotik sta da radim?
    Bojim se toga ko vraga i kad nisam trudna sam ga izbjegavala, nisam ga godinama popila, doslovno 15 godina.
    Hvala

Znam kako ti je. I ja ne volim lijekove uzimati, baš jedino kad moram. 
    Ali, ako se zbilja radi o nekoj upali koja zahtjeva antibiotik, doktor će sigurno propisati onaj koji je siguran u trudnoći. Mislim da bi bilo gore i riskantnije oglušiti se na preporuke liječnika i pustiti upali da napreduje. 
    Vjerujem da će biti sve okej. 🤞

marta96
    29. Studeni 2021. 16:48

marimare

Hvala

Vidjet će po krvi sve. Ja sam imala čep u uhu i jako me boljelo tj dana i onda sam isla kod dr, tamo su mi isprali taj čep ali nisam dobila antibiotik ni nista. Onda mi se limfni čvor povećao s te strane ispod uha i isla sam kod nje opet, ali je rekla da mi neće davati antibiotik jer nije bas dobro u trudnoći, ako se bas ne mora kao da će proći. Meni je sad vec skoro 3 mj tako malo povećan, ali ne boli. U međuvremenu sam vadila krv i sve je tip top, ne pokazuje upale pa je vjerojatno jos od te upale uha. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.