Marijana čestitam na dečkicu 🥰🥰🥰
Nove cure, dobrodošle. Mamawannabe dobrodošla. 🥰 Navijamo da nam ostaneš do ljeta. Ja sam pozitivna da hoćeš. Svaka čast da si uspjela strah odbaciti i da si odlučila se veseliti ovoj trudnoći. Vjerujem da je to teško bilo.
Cure, preletjela sam samo poruke, nadam se da nisam nikoga zaboravila. Pesonja mi je bubana,bili danas na veterinarskom u ZG i dobila lijekove, a sutra ponovno za ZG kod neurokirurga. Prestala je zadnje cape jučer koristiti i baš nas je uplašila. Cijelu noć nismo spavali. Još nije bolje, ali MOŽDA je razlog samo uklještenje kralješka 🙏🙏🙏 mi navijamo da nije ništa neurološko.
Sorry, nema veze s bebicama, morala sam se malo izjadati 😥🤗🤗
Bog curke, čestitam svima na dobrim pregledima. Čitam vas redovito, ali ne pišem. Pokušala sam napraviti trakicu ispod sa tt, pa da vidimo jesam li uspjela 🤷🏻♀️😁😁😁
Kad odaberes sve za trakicu na kraju ispod code snippets ti pise website/email/forum. Kliknes na forum i otvori ti se ispod njega ponudjeno, odaberes pseudoHTML, taj link kopiras u potpis.
5/21 ektopicna
12.06.2022. 💙
Pozdrav drage buduce mame.
Ja sam se preselila iz "spontani pobacaji" u "ljetne bebe 2022". Nakon 2 spontana i jedne biokemijske odlucila sam ovoj trudnoci pristupit sa maksimalnom pozitivom i srecom. Trudna sam 4 tjedna i 2 dana, pozitivan test sam dobila navecer i to 7-8 dana nakon ovulacije. Bilo mi je muka cijeli dan i morala sam napravit test. Zbog svega sto mi se vec desilo sam otisla u bolnicu i dobila inekcije koje moram koristit, kortikosteroide i progesteron te sam svakih 10 dana na promatranjima.
Od kad sam pocela uzimat sve te lijekove, nemam nikakve mucnine, nista. Malo me bole grudi, jako malo ali to je sve sto imam od simptoma trudnoce. Koliko se ne zelim zabrinjavat, ni u jednoj trudnoci nisam imala nikakve simptome pa su zavrsile lose.
Iskreno se nadam da je ova tvoja rainbow 🌈🌈
beba moja pored mene cica....imala sam puno biokemijskih par spontanih i jednu van matericnu i znam da ti nije lako.
U prvoj trudnoći ovoj uspješnoj sam na početku imala krvarenje i hematom i malo su mi gunđali što sam prebrzo iza operacije zatrudnila i umirala sam od straha doma na očuvanju trudnoće.
Ujedno je bio i ogromni psihički pritisak na muza i mene jer je taman bio dosao iz Kine a krenula je korona.
Uglavnom jedan dan taman pred pregled vidjela sam citat
https://angellum.hr/wp-content/uploads/2019/11/ne-boj-se-samo-vjeruj-scaled.jpeg
I pocela sam vjerovati da će sve biti u redu. Otjerala sam sve lose misli jer znam da bebice sve osjete isto što i mi zato se obaružaj dobrim temama stvarima koji te vesele i pozitivnim ljudima.
Naravno da je bilo trenutaka kad sam se lose osjećala i umirala od straha ali sam naučila i to maknuti iz misli ❤️
Nadam se da ćeš ostati s nama
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Trenutno čitam jednu knjigu koju sam i u prvoj trudnoći čitala i koja mi je puno pomogla da budem opuštenija.
Poslala sam i prijateljici koja je isto opet trudna ali pocetak ove joj je bio jako turbulentan i tezak.
Knjiga se zove 9 mjeseci s Bogom od Éline Landon.
Znam da ima vas koji vjerujete i koji ne ali evo ovo je moja preporuka.
*
*
Imam još puno knjiga za preporuku koje nisu vezane uz vjerske ali jesu uz tematiku beba pa ako koga zanima mogu vam ostaviti popis.
Neke knjige su mi dobro došle i poslije poroda.
A za neke mi zao sto ih nisam pročitala u prvoj trudnoći jer sada ne stignem
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ja sam svoj jastuk uzela u Bubamari prije 5 godina u prvoj trudnoći i prezadovoljna sam, punjenje je unutra od nekih kao sitnih kuglica koje se prilagođavaju obliku kako mi treba, zato mi se i svidio kod poznanice jer nije tvrd.Ja ga zovem banana🤣stvarno sam ga iskoristila u prvoj trudnoći, u bolnici me spasio jer sam dugo bila, a i za dojenje je bio super, te je i malena znala spavati u/na njemu. I sad već spavamo skupa banana i ja jer mi podupire kralježnicu, tako da ja ju nedam za ništa i super mi je🙂
url=https://lilypie.com][/url
url=https://lilypie.com]
Cure, da li je koja bila ovih dana u Petrovoj na vađenju krvi, tamo gdje se ide za krvnu grupu i testove senzibilizacije? Da li treba test ili covid potvrda?ja moram ici za tjedan dana pa da znam...
url=https://lilypie.com]
Pepsi nasoj pasici koja sad ima velikih 13 godina je to bilo prije 7 i uz terapiju (ukljestio se zivac pri dnu leđa) bilo je sve ok na kraju, a nije uopce mogla na zadnje noge, samo ih je vukla. Potrajao je oporavak i bilo nam je bas zao ju tako gledati ali se skroz oporavila. Drzim fige da nije neuroloski i nadam se da sam te malo utjesila☺️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Curke sad ja s glupim pitanjima ali stvarno me to zadnjih dana muči 🤣. Dakle, koju vodu pijete? Meni je ova iz pipe zagrebačka bas bljak, jel mislite da je ok ona iz vrca s filterom? I drugo, koji dezic koristite? Sad se ne bi više sprejala bas nekim komercijalnim, pa tražim neke prirodne...
@Demetria pliz daj nam još preporuka za knjige, i jel se ova moze kupiti u Verbumu? Puno hvala
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Pepsi nasoj pasici koja sad ima velikih 13 godina je to bilo prije 7 i uz terapiju (ukljestio se zivac pri dnu leđa) bilo je sve ok na kraju, a nije uopce mogla na zadnje noge, samo ih je vukla. Potrajao je oporavak i bilo nam je bas zao ju tako gledati ali se skroz oporavila. Drzim fige da nije neuroloski i nadam se da sam te malo utjesila☺️
Miss R hvala ti punoooo 😘😘😘 jako si me umirila 🙏 hvala ti
Curke sad ja s glupim pitanjima ali stvarno me to zadnjih dana muči 🤣. Dakle, koju vodu pijete? Meni je ova iz pipe zagrebačka bas bljak, jel mislite da je ok ona iz vrca s filterom? I drugo, koji dezic koristite? Sad se ne bi više sprejala bas nekim komercijalnim, pa tražim neke prirodne…
@Demetria pliz daj nam još preporuka za knjige, i jel se ova moze kupiti u Verbumu? Puno hvala
Budući da sam na na selu imamo svoju vodu. 🥰 A sto se tice dezica, ja koristim vec dvije godine aloe vera forever living.. Njihov i dezic i pastu za zube jer imaju skroz prirodne sastave tako da sam prezadovoljna s tim🥰
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji