Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Demetria
    28. Studeni 2021. 21:08

MfrauM

Curke sad ja s glupim pitanjima ali stvarno me to zadnjih dana muči 🤣. Dakle, koju vodu pijete? Meni je ova iz pipe zagrebačka bas bljak, jel mislite da je ok ona iz vrca s filterom? I drugo, koji dezic koristite? Sad se ne bi više sprejala bas nekim komercijalnim, pa tražim neke prirodne…

@Demetria pliz daj nam još preporuka za knjige, i jel se ova moze kupiti u Verbumu? Puno hvala

Trenutno kupujem vodu jer je na snazi prokuhavanje koje nista ne pomaže
    Biobazu zeleni čaj
    Da u verbumu sam i kupila 
    ostale kad sjednem za komp. Neke imam i u pdfu

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Teab
    28. Studeni 2021. 21:22

Curke kakva vam je koza tijela,naci sekunde cim sam usla u 12 tj sam se osipala nekakvim pristiciva koje u zivotu imala nisam. Gornji dio leda,prsa i vrat sve mi je puno,mazem trenutno s nekakvim uljem al ne vidim pomaka. Uzas kak svrbi ocu se posvrbit i poce pec. (Mislim cak da je i urtikarija?) Uglavnom uzas. Ako mi neko moze pomoc koja krema bi pomogla bila bi zahvalna 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Marijanaaa12345
    28. Studeni 2021. 21:47

Demetria i mene zanima lista. 
    Kako vam ide prehrana? Meni se gadi kuhanje, sto prije nikad nije bio slucaj, sirovo meso pogotovo i onda i final jelo nemogu jesti. Uglavnom jako se lose hranim, sendvici, voce, cokolino i manje vise je to to. Imate li neki savjet? Sto vi jedete? Kuhate? 

29/ZD
    13.05. 2022. Beba Mario ❤️
    26.8.2024. Nova Beba, termin, curica :)

Ina85
    28. Studeni 2021. 21:54

Marijana 12345. Meni je kroz cjeli dan mucno. Navecer najgore mi bude. Pokusavam podjelit obroke na nesto malo kroz cjeli dan. Voce mi pomaze dosta jabuke ,narance ,banane,avokado., pastu ako mogu pojedem malo, krekeri, slani stapici. Ujutro heljdin kruh sa sirom ili marmeladom ako mi se bas jede. Caj od mente ujutro mi je spas. I tako u krug vec tjedan dana drzim tu djetu. Kockicu đumbira prozvacem tu i tamo. Pitat cu sutra u apoteci da mi daju nesto prirodno ako imaju, vec imam podocnjake koliko mi je slabo i nemogu da pijem vitamine nikako. Mislim da bi grlila skoljku. Ako imate koji savjet protiv mucnina bila bi vam zahvalna.

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Ina85
    28. Studeni 2021. 21:59

Zaboravila sam dodat grizolino i keksolino mi pasu. 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

Visibaba07
    28. Studeni 2021. 22:27

Demetria

Imam još puno knjiga za preporuku koje nisu vezane uz vjerske ali jesu uz tematiku beba pa ako koga zanima mogu vam ostaviti popis.
    Neke knjige su mi dobro došle i poslije poroda.
    A za neke mi zao sto ih nisam pročitala u prvoj trudnoći jer sada ne stignem

Mene zanima popis,od sutra sam na godišnjem i komplikacijama pa primam sve ideje 😊
    Isto tako i za netflixove serije 😍

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

• babyM
    28. Studeni 2021. 22:54

Didi4321

babyM

Bog curke, čestitam svima na dobrim pregledima. Čitam vas redovito, ali ne pišem. Pokušala sam napraviti trakicu ispod sa tt, pa da vidimo jesam li uspjela 🤷🏻‍♀️😁😁😁

Kad odaberes sve za trakicu na kraju ispod code snippets ti pise website/email/forum. Kliknes na forum i otvori ti se ispod njega ponudjeno, odaberes pseudoHTML, taj link kopiras u potpis.

Hvala 🥰

👩 27 g
    🧔 30 g
    👶🤰prva beba 🤰👶

Demetria
    29. Studeni 2021. 00:29

Visibaba07

Demetria

Imam još puno knjiga za preporuku koje nisu vezane uz vjerske ali jesu uz tematiku beba pa ako koga zanima mogu vam ostaviti popis.
    Neke knjige su mi dobro došle i poslije poroda.
    A za neke mi zao sto ih nisam pročitala u prvoj trudnoći jer sada ne stignem

Mene zanima popis,od sutra sam na godišnjem i komplikacijama pa primam sve ideje 😊
    Isto tako i za netflixove serije 😍

Ima jedna o bebama stoji mi na listi...365 dana tako nešto

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

marta96
    29. Studeni 2021. 06:40

Ina85

Marijana 12345. Meni je kroz cjeli dan mucno. Navecer najgore mi bude. Pokusavam podjelit obroke na nesto malo kroz cjeli dan. Voce mi pomaze dosta jabuke ,narance ,banane,avokado., pastu ako mogu pojedem malo, krekeri, slani stapici. Ujutro heljdin kruh sa sirom ili marmeladom ako mi se bas jede. Caj od mente ujutro mi je spas. I tako u krug vec tjedan dana drzim tu djetu. Kockicu đumbira prozvacem tu i tamo. Pitat cu sutra u apoteci da mi daju nesto prirodno ako imaju, vec imam podocnjake koliko mi je slabo i nemogu da pijem vitamine nikako. Mislim da bi grlila skoljku. Ako imate koji savjet protiv mucnina bila bi vam zahvalna.

Meni se i voda gadila, voće također. Isto sam jela čokolino dok nisam i od njega povraćala. Folat sam popila na silu. Sad je lakse, samo sam cekala da prođe. Sad me muči žgaravica i slabost🤦‍♀️🤷‍♀️

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Pepika
    29. Studeni 2021. 07:27

Voda? Iz gradskog vodovoda, Hrana jedem sve kao i prije tako da hvala bogu s tim stvarno nemam probleme.
    Sto se tice dezica i sl, koristim sve kao i ranije nist ne mjenjam
    Cure sretno koje imate preglede ovih dana ❤️ cekamo divne vijesti od vas 🥰
    Mi smo jucer rekli jednim i drugim roditeljima tako da vise nije tajna 😃 a danas me ceka back to work🙄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.