Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MMMartinaaa
    29. Studeni 2021. 08:05

TRUDNICE I PREGLEDI 🥰

ljubičica - sutra ♥️🤰
    Lovely_ - 1.12. ♥️🤰 (D)
    teja4444 - 1.12. ♥️🤰 (C)
    Monstera - 1.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Marijanaaa12345 - 2.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    TonkicaPrrr - 2.12. ♥️🤰
    Atina25 - 2.12. ♥️🤰 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Demetria - 6.12. ♥️🤰(C)
    Anushka - 6.12. ♥️🤰(D)
    Teab - 7.12. ♥️🤰 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    missR - 7.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    Sweety - 13.12. ♥️🤰(D)
    Micicaaa - 13.12. ♥️🤰
    Tinkica27 - 14.12. ♥️🤰(D)
    bubamara19 - 15.12. ♥️🤰 (C)
    IK_26 - 15.12. ♥️🤰 (C)
    Niki777 - 16.12. 💖 it's a GIRL! 💖🤰
    MfrauM - 16.12. ♥️🤰
    AnnieP - 17.12. ♥️🤰
    marta96 - 17.12. ♥️🤰 (C)
    Tonkica - 17.12. ♥️🤰(C)
    BlaBla - 20.12. ♥️🤰 (C)
    Visibaba07 - 20.12. ♥️🤰(D)
    Pepsi2019 - 21.12. ♥️🤰 (D)
    Gabi12 - 21.12. ♥️🤰(C)
    Didi4321 - 21.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Chappie - 22.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Pepika - 22.12. ♥️🤰 (D)
    kristinka9 - 23.12. ♥️🤰 (D)
    Teab - 24.12. 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Hrabrica - uskoro ♥️🤰
    MMMartinaaa - za cca tjedan dana 💙 it’s a BOY! 💙🤰
    Lisa_ - za cca 3 tj ♥️🤰
    mamaWannaBe - … ♥️🤰
    Mary10 - … ♥️🤰
    marimare - … ♥️🤰
    Ninnek - … ♥️🤰 (D)
    nanida - … ♥️🤰 (D)
    Ayzis - … ♥️🤰(D)
    Darijaaa11 - … ♥️🤰
    dunja03 - … ♥️🤰(C)
    Tonia♥️ - … ♥️🤰 

UKUPNO: 5 dečka 💙 & 4 curice 🌸

Dobro jutro, nadam se da ste imale lijep vikend! 🤗
    mamaWannaBe - nekako sam uspjela preskočiti zaželjeti ti dobrodošlicu! Želim ti ugodnu i školsku trudnoću i da se družimo do samog kraja 😊
    Svim curama koje imaju pregleda ovaj tjedan- SRETNO! 🥰

Ako vidite da ste na popisu bez termina sljedećeg pregleda, javite datum da vas zapišem. ✍️

Atina25
    29. Studeni 2021. 09:05

Jutro drage moje..
    Martina Vidim da čekate dečka, pa čestitam od srca  
    Ja sam bila OFF dva dana jer sam imala 1000 obaveza, u sub sam od jutra do kasno bila u Trstu u nadi da ću ubosti neke popuste na black friday al vratila sam se kući sa vrećama hrane! Jučer bili kod mojih cijeli dan na ručku, danas mi mama kreće u bolnicu sa zračenjima pa sam bas prestrasena nadam se da će sve proći OK. I evo mene na poslu,neda mi se ali guramo, jedva smo se ustali ujutro..meni je trbuščić nekako bas iskočio pa se nadam da je s bebuškom sveOK, počeli smo već smišljati imena već vidim da će biti zabavno :) Jel imate vi imena smišljena već?
     svima

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

Visibaba07
    29. Studeni 2021. 09:29

Jutro cure ☺️
    Sretno ma pregledima ovaj tjedan svima..
    Meni je dr smanjila dozu duphatsona,4 dana pijem po jednu tabletu umjesto po dvije i jutros kod mokrenja lagani svjetlo rozo iscjedak..pretpostavljam da je od toga..dali je neka od vas imala sličnu situaciju?

🙋‍♀️29
    👨‍💼31
    07/21 spontani (8tt)
    30.09.21. +
    Panorama ✔️✔️
    Baby girl M 💞

Comming072022
    29. Studeni 2021. 09:32

marta96

Ina85

Marijana 12345. Meni je kroz cjeli dan mucno. Navecer najgore mi bude. Pokusavam podjelit obroke na nesto malo kroz cjeli dan. Voce mi pomaze dosta jabuke ,narance ,banane,avokado., pastu ako mogu pojedem malo, krekeri, slani stapici. Ujutro heljdin kruh sa sirom ili marmeladom ako mi se bas jede. Caj od mente ujutro mi je spas. I tako u krug vec tjedan dana drzim tu djetu. Kockicu đumbira prozvacem tu i tamo. Pitat cu sutra u apoteci da mi daju nesto prirodno ako imaju, vec imam podocnjake koliko mi je slabo i nemogu da pijem vitamine nikako. Mislim da bi grlila skoljku. Ako imate koji savjet protiv mucnina bila bi vam zahvalna.

Meni se i voda gadila, voće također. Isto sam jela čokolino dok nisam i od njega povraćala. Folat sam popila na silu. Sad je lakse, samo sam cekala da prođe. Sad me muči žgaravica i slabost🤦‍♀️🤷‍♀️

Cure, meni je Ginekologica napisala na nalazu ako me muče žgaravice i mučnine da uzmem u ljekarni Refulstat gel pp, a u 5 tjednu sam. On ima djelovanje kao gastal, ali on nije preporučljiv trudnicama, a ovo mu je zamjena. Iskreno nije baš nekakav okus i imaš osjećaj kao da ti je neko ljepilo po ustima jer je jako gust i ljepljiv, ali meni je jako pomogao kroz 20-30 minuta jer ja kada nešto pojedem odmah žagaravica i mučnina, kaže da ih mogu oko 3-4 dnevno iako se držim do neka 2 komada da ne pretjerujem ipak jer iovako ionako sam izgubila apetit skroz samo bi nezdravo kiselo i slano jela 😂😂. Cijena Refulstat gela je cca 60-70 kn i dođe 20 vrećica.

MMMartinaaa
    29. Studeni 2021. 09:34

Atina25

Jutro drage moje..
    Martina Vidim da čekate dečka, pa čestitam od srca
    Ja sam bila OFF dva dana jer sam imala 1000 obaveza, u sub sam od jutra do kasno bila u Trstu u nadi da ću ubosti neke popuste na black friday al vratila sam se kući sa vrećama hrane! Jučer bili kod mojih cijeli dan na ručku, danas mi mama kreće u bolnicu sa zračenjima pa sam bas prestrasena nadam se da će sve proći OK. I evo mene na poslu,neda mi se ali guramo, jedva smo se ustali ujutro..meni je trbuščić nekako bas iskočio pa se nadam da je s bebuškom sveOK, počeli smo već smišljati imena već vidim da će biti zabavno :) Jel imate vi imena smišljena već?
    svima

Hvala ti draga! Baš sam se pitala gdje si jer te nije bilo 😊
    Ja sam isto svašta nešto gledala online za kupiti, najviše pikiram Babybjorn njihaljku i nosiljku, to bi baš htjela, a zbilja je skupo čak i na sniženju (koje nije bog zna kakvo...)
    Meni se isto trbušćić maaaalo nadzire, pogotovo ako se opustim.
    Mi smo smislili ime još prije začeća, nama nije bio problem 😅

Ninnek
    29. Studeni 2021. 09:47

Pozdrav cure. Dugo se nisam javljala. Curica je imala bolest usta, šaka i stopala pa sam cijeli tjedan bila zaokupljena sa njom.
    Pregled je prošao super. Mrvica je velika 5.5cm 😍
    Otvorila komplikacije i sad uzivam doma. Iduci pregled 23.12. 😊
    Cestitke svima na dobrim ptegledima, novim curama dobrodošlica.

Hana 1.7.2020. ❤
    Lukas 12.6.2022. 💙

Atina25
    29. Studeni 2021. 09:59

Martina Super :) Jedna briga manje, ako nije zajna slobodno podijeli s nama - ili bilo koja od vas cura
    Moj muž želi da bude Lucija, meni je ime redivno ali ih ima dosta u bližoj okolici i našoj obitelji pa mi je to jedino kočnica, rekao je da ga razuvjerim s nekim drugim  Kad smo imali malca u trbuhu rekli smo ako bude curica da će biti Judita, tko zna kako će se zvati na kraju hehehe
    Sretno cure na pregledima!!!

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

MMMartinaaa
    29. Studeni 2021. 10:03

Netko je bio pitao za prijedlog knjiga...
    Pa evo, ja ću napisati što sam ja kupila do sada (neke su na preporuku prijateljice koja je nedavno rodila, a neke sam uzela samoinicijativno, vodeći se dobrim kritikama na Amazonu): 
    1. Kniga o dojenju (Hannah Lothrop): za sve one koje bi htjele dojiti, odlična stvar. Meni je ovo prva trudnoća, a knjiga je napisana vrlo čitko, jasno, zanimljivo i poticajno. Ima puno savjeta u vezi dojenja, najčešćih problema, od osnova pa sve do pojedinosti. Knjiga prati savjete La Leche League-a (međunarodna neprofitna organizacija za podršku dojenju). 
    2. Nastavno na knjigu iznad (koju sam pročitala u par dana), uzela sam preko Amazona The Womanly Art of Breastfeeding, baš od La Leche League. Nisam još pričitala, ali je knjiga ogromna (preko 500str). 
    3. Čudesni tjedni: ovo sam kupila na preporuku, prijateljica kaže da ju je spasilo zadržati zdravu glavu u momentima kada dijete prolazi tzv. skokove u razvoju, koji se znaju manifestirati plačom, histerijom, promjenom temperamenta, raspoloženja, spavanja, hranjenja...I često roditelje dovodi do ludila (ako ne znaju šta je posrijedi). Ovdje sam pročitala samo uvod, jer je poanta čitati kako dijete prolazi kroz koju fazu, odnosno skok. Jako hvaljena knjiga inače.
    4. Ina May's guide to childbirth: nije da me pretjerano strah poroda (još), ali bi se htjela što bolje pripremiti. Psihički i fizički. Tako da sam uzela ovu knjigu koja ima jako dobre recencije, isto preko Amazona. 
    5. The positive birth book (Milli Hill): također knjiga o porođaju, prepuna savjeta i pozitivnih misli. Nisam još pročitala zadnje 2 knjige jer nekako čekam da budem bliže samom činu kako bi mi "materija" bila što svježija u glavi :) 

Teab
    29. Studeni 2021. 10:06

Nas malac ce biti Leo ime koje smo odabrali jos prije trudnoce a predivno nam je tako da za sad je Leo

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

missR
    29. Studeni 2021. 10:31

Cure imam pitanje.
    Jutros sam isla s psom veterinaru i kad sam dosla kuci sjetila sam se da se u prostoriji gdje sam bila s psom nalazi u kutu rtg uredaj.. i sad se mislim kako sam glupa da sam usla tu. Nije taj uredaj radio dok sam bila unutra ali ne znam jel to moze nastetiti bebi sto sam uopce boravila unutra?

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.