Pozdrav svima! Upadam u temu, jer me zanima koje prenatalne vitamine koristite? Naime, ja sam uzela almageu prenatal i već neko vrijeme skužim podrigivanje od iste (kao na ribu)… Očito od omege. Koji se vama pokazao kao najbolji, eto, molim savjet i unaprijed hvala!
Pozdrav. I meni je tako bilo od almage-e. Sad uzimam premama i dobro podnosim 😁
Hana 1.7.2020. ❤
Lukas 12.6.2022. 💙
Pozdrav svima! Upadam u temu, jer me zanima koje prenatalne vitamine koristite? Naime, ja sam uzela almageu prenatal i već neko vrijeme skužim podrigivanje od iste (kao na ribu)… Očito od omege. Koji se vama pokazao kao najbolji, eto, molim savjet i unaprijed hvala!
Pozdrav. I meni je tako bilo od almage-e. Sad uzimam premama i dobro podnosim 😁
Hvala na tako brzom odgovoru!
Tonkica cestitam na super pregledu 🥰🥰
Bebach ja pijem Novalac i ok mi je ☺️ kad smo bili na godišnjem zaboravila ga izvadit iz torbe i jadan otopio se omot onaj crveni, cijela torba mi je tjednima smrdila po ribi, donijela sam s mora dasak atmosfere 😂😂 ali nema podrigivanja i uopce se ne osjeti po ribi ☺️
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Ja sam uzela u dmu mivolos mama, tabl+kapsula omege posebno pa je popijem samo ponekad
Evo, kad čitam vaše mučnine i povraćanja. Uhvati me strah i nervoza da kod mene neš nije ok 🤦🤣 jer nemam nikakve simptome 🤷
Ik_26 eto ja neznam kaj bi rekla jedan dan neznam kaj bi sama sa sobom a drugi dan skakucem ko curica jer mi fkt nije nis,kojo si tt?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Ik_26 eto ja neznam kaj bi rekla jedan dan neznam kaj bi sama sa sobom a drugi dan skakucem ko curica jer mi fkt nije nis,kojo si tt?
Pa da. To je to. Apsolutni ništa mi nije 🤣🤷
Po mengi danas 7tj+5d, po uzv 7tj ....
Ti?
Ja sam 8+1 isto kao i po UZV
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Ja sam 8+1 isto kao i po UZV
Tu smo negdje 😁 a valjda je sve ok. Ne treba izazivati, bitno da je sve ok 🥰 ja u srijedu idem, i već sad me malo prpa 🤷 iako, nemam nikakve bolove, nit hematoma, nit sukrvice, krvarenja. Ništa. Pa se nadam da će biti ok 🙏
Evo, kad čitam vaše mučnine i povraćanja. Uhvati me strah i nervoza da kod mene neš nije ok 🤦🤣 jer nemam nikakve simptome 🤷
Isto tako i ja... 🙈
Evo zadnjih tjedan dana nemam skoro nikad mučnina ili averzija prema hrani, bolje spavam... Jedino me donja leđa (oko trtice) zna boliti kao od sjedenja pa se pokušavam više kretati, probava mi je malo sporija, i sise su mrvicu osjetljivije (ali ništa značajno).
Sortiraj odgovore
Najstariji