Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lida 🍀
    24. Listopad 2021. 15:14

Curke zao mi je zbog mucnina sto imate, ali sto kaze barem znate da je sve ok...
    Meni jos nijednom ni mucnina ni povracanje, zato me stalno strah da nesto nije ok. 🥺 
    Samo me sisice bole 😂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    24. Listopad 2021. 15:18

missR

Atina ajme grozno nesto.. takvi grcevi su me lovili da sam mislila da imam kontrakcije. Ne moram ni rec koliko sam se isprepadala 🥺
    Bas nas muci probava i mucnine..
    Ayzis ja ih nemam svaki dan nego tipa svaki drugi ili dva nemam pa tri imam . A kad ih nemam onda mislim da nesto nije ok. 🤷🏻‍♀️

I meni prije nekih tjedan dana grozni grcevi u zelucu/crijevima, dok sam na ledima lezala nista i kako sam se prebacila na lijevi bok lagano me pocelo bolit i onda do te mjere da nisam imala snage ustat. Ne znam sta je to bilo i nadam se da se nece vise ponovit. Mislila sam na hitnu cak ic. A probava isto uzas, popijem kavu i zapalim cigaru jer mi to jedino pomogne inace ali sad ni to. Odem na wc i pokusavam i borim se sama sa sobom. Kontam nije dobro ni toliko se naprezat tijekom nuzde.

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Lida 🍀
    24. Listopad 2021. 15:21

Ja se danas i jucer uopce nisam drzala one svoje dijete. Nisam jela nista slatko ali zato je fast food radio. Sad me pece savjest jer sam se prezderavala i bojim se da ne bude nesto bebici od tog mog secera.

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

missR
    24. Listopad 2021. 15:27

Lida da , bas tako kako si napisala. Jos sam sama doma ovaj vikend i tako me uhvatila panika da sam mislila nekako otic do auta i na hitnu al malo se smirilo.
    Cak sam doktor google pitala jel smijem popit linex (imam doma) negdje pise ne negdje da al nisam htjela ipak. 
    I to za kavu i cigaretu je istina, ja sam isla svaki dan dva puta na wc dok sam pusila.. 
    A gle mislim da ti od jednog dana takvog nece nista biti. Sutra nastavi po svom rezimu i bit ce to dobro. Tesko je ne dat si oduska malo i na sve zivo paziti 😊😘

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Atina25
    24. Listopad 2021. 15:31

Lida mislim da se ne trebas brinuti za šećer,oni to nekako drze pod kontrolom al to isto varira iz dana u dan,bit će sve ok nekad bolje i tako nego se patit. 
    A i ovo za probavu definitivno se ne siliti,npr u prvoj trudnoći uopće nisam imala problema s probavom,sve super je bilo ali sad 🤦 

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

missR
    24. Listopad 2021. 15:34

Da nebi se trebalo puno naprezati ali jednostavno ne ide drugacije.. 
    A iskrena da budem i nisam jela vlaknasto ni pila tekucine dovoljno zadnjih dana tako da nije ni cudo. Sve ono sto bi trebala jesti mi se gadi 
    Ma ludnica , bas smo u drugom stanju 😂

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Lida 🍀
    24. Listopad 2021. 15:42

missR

Lida da , bas tako kako si napisala. Jos sam sama doma ovaj vikend i tako me uhvatila panika da sam mislila nekako otic do auta i na hitnu al malo se smirilo.
    Cak sam doktor google pitala jel smijem popit linex (imam doma) negdje pise ne negdje da al nisam htjela ipak.
    I to za kavu i cigaretu je istina, ja sam isla svaki dan dva puta na wc dok sam pusila..
    A gle mislim da ti od jednog dana takvog nece nista biti. Sutra nastavi po svom rezimu i bit ce to dobro. Tesko je ne dat si oduska malo i na sve zivo paziti 😊😘

Ajde hvala Bogu pa se smirilo i izdrzala si bez tablete ☺️
    Cure hvala vam na podršci, malo me pogodilo to da budem na dijeti jer u zivotu nikad nisam, nije bilo potrebe i jela sam uvijek sta zelim .. ocito je doslo na naplatu. A jos uz to i smanjenje pusenja koje mi je dodatno otvorilo apetit. U 2-3 nakon ponoci se probudim i trazi me da jedem slatko. Sva sreća muz nije neki od slatkiša pa ih bas ni nemam trenutno u kuci. Vidim da curama koje imaju sličan secer kao ja ginekolozi ne prave probleme, meni prave ocito jer sam rekla da mama ima povisen, pa je valjda genetski. Da barem umjesto slatkiša mogu voce jest, nemog ni to npr sad mandarine u velikim količinama jer su i one pune secera 😂🥺🥺 plac 😂

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• Pepika
    24. Listopad 2021. 16:15

Naletjela sam nedavno na ovu temu o tabletama koje se smiju koristiti pa si spremite za ubuduce da znete kako i sta smijete koristiti

https://miss7mama.24sata.hr/forum/tema/otc-lijekovi-i-dodaci-prehrani-koji-se-smiju-koristiti-u-trudnoci-preporuka-magpharm-1274

Teab
    24. Listopad 2021. 16:25

Curke sa probavnim smetnjama probajte pit caj od metvice navodno da je dobar za probavu a siguran je u trudnoci 

👱‍♀️28 🧔30
    6/21 biokemijska
    25.9. ➕
    13.10 prvi pregled ❤ kuca
    9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
    23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
    26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
    7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
    3.1. 250g,sve u najboljem redu
    14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
    27.1. ..

31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰

Atina25
    24. Listopad 2021. 16:27

MissR bas drugo stanje 🤣🤣🤣 mene nervira sta mi se gadi slatko prije sam imala kao neki ritual nakon ručka pojest malo čokse ili keksići onako za gust a stvarno nisam inače tip od slatkoga uvijek ću rade izabrati hambi ili pizzu ili tako nesto a sad doručak svaki dan isto kruh sa sunkom i jogurt ako slucajno kroz dan ne pojedem kuhano jer mi se riga opet to pojedem za ručak i pizza junk za večeru mislim nije ni čudo sta ne mogu na wc 🤦 ne pita me ni voće bi povrće nista, prije sam limunadu popila i skuhala si juhu iz vrećice od gljiva i dva tanjura to je napredak. Grozim se sta se debljam od junka i kruha a nutritivne vrijednosti -20🤣🤣🤣 da barem ja mogu jest kao ti Lida,znam da ti je grozno da si na dijeti al da mene stavi ja mislim da bi cijeli dan gladnaa bila 😳😳
    Čak sam si kupila krekere i štapiće vidim da nekim curama tu pomažu al ni to.. razmisljam se kako cu sutra u pekaru po burek ili tost 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.