Lida bas te nekako razumijem sto se tice te dijete. Ja sam uvijek smrsavila radi puno posla i obaveza, a za dijete nikad nisam bila karakter..
Atina nadajmo se da ce nakon tih famoznih 12 tjedana postati sve malo bolje pa i probava 😊
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
MissRbas drugo stanje 🤣🤣🤣 mene nervira sta mi se gadi slatko prije sam imala kao neki ritual nakon ručka pojest malo čokse ili keksići onako za gust a stvarno nisam inače tip od slatkoga uvijek ću rade izabrati hambi ili pizzu ili tako nesto a sad doručak svaki dan isto kruh sa sunkom i jogurt ako slucajno kroz dan ne pojedem kuhano jer mi se riga opet to pojedem za ručak i pizza junk za večeru mislim nije ni čudo sta ne mogu na wc 🤦 ne pita me ni voće bi povrće nista, prije sam limunadu popila i skuhala si juhu iz vrećice od gljiva i dva tanjura to je napredak. Grozim se sta se debljam od junka i kruha a nutritivne vrijednosti -20🤣🤣🤣 da barem ja mogu jest kao ti Lida,znam da ti je grozno da si na dijeti al da mene stavi ja mislim da bi cijeli dan gladnaa bila 😳😳
Čak sam si kupila krekere i štapiće vidim da nekim curama tu pomažu al ni to.. razmisljam se kako cu sutra u pekaru po burek ili tost 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤦
Da je meni tako ko ti, burek, pizza, hamburger....sve bi dala
Sad mi se i palacinke jedu a ne bi smjela
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Lida ti si bila pitala za 20% popusta za prenatalna testiranja? E meni upravo dosao mail kao 20%popusta na bilo koji pregled u ustanovi ako imam njihovo dopunsko i dodatno osiguranje (a imam) i isla detaljno čitati i našla ovo:
* Popust se ne odnosi na postupke iz estetske medicine, postupke koje odrađuju suradne ustanove i pakete usluga.
Tako mislim da tu spadaju te suradnje ustanove sta ne? Jer oni to salju u Ameriku🤦
Ja gledam malo dal' bi radila koji od ta tri testa Nifty,Harmony,Panorama vidim da u Croatia ima Harmony za 4100 uz obročno plaćanje.. jeste se vi već raspitivale ?
Pozdrav svima, nadam se da ste dobro.
Ja sam pravila kremsnite, i nije mi dobro koliko sam se prejela 🙈
Ja planiram raditi Harmony test. Ovdje kostq 300 eura, a vidim da je u Hrvatskoj skoro duplo skuplje, sto je bas veeeeelika razlika
Curke sa probavnim smetnjama probajte pit caj od metvice navodno da je dobar za probavu a siguran je u trudnoci
Meni jedino što pomaže je ness sa 2 žličice šećera 🤣 provjereno, radi 100% 🤣🤣
U Hrvatskoj je sve duplo skuplje a plaće su nam po 3 puta manje 🤣🤣🤣
Ni ja ne kuzim kako je tako velika razlika🤦 znači Harmony je pouzdan? Sta kazu statistike?
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Ik_26 nemoj mi ni spominjat odma mi pozli na rijec ness
Sweety,Atina ja sam na preporuku neurologa odlucila otic na nifty al opet mi nisu jasne razlike izmedu panorame harmony i nifty osim po cijeni?
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Ja isto ne kuzim te razlike izmedju testova, radila sam u prvoj trudnoci, (35 godina), a i sada isto zelim (37)
Ovdje u klinici su mi ponudili Harmony, pa sam eto njega uzela
Eh a place kod nas cca 700 eura ako i tolko a vani barem 1500. Uzas. Ne dam im te pare...
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
Lida iskreno nebi ni ja da to nije preporuka specijaliste...tako da bum sljedecih 6 mj odplacivala nifty
👱♀️28 🧔30
6/21 biokemijska
25.9. ➕
13.10 prvi pregled ❤ kuca
9.11. Drugi pregled (velki smo 4,43 cm)
23.11. Nifty-nizak rizik, dolazi nam mali hahar 💙
26.11.-sve uredno veliki smo 7.7 cm
7.12. Treci pregled 110 g,rastemo ❤
3.1. 250g,sve u najboljem redu
14.1. Anomaly scan+kontrolni pregled petrova 393 g,sve je kak treba bit
27.1. ..
31.3. Predzadnji pregled soc gin,imamo kilu i 800,mamina mrstilica 🥰
Skupo je definitivno. Ja s prvim to nisam bilo mi je too much i ostala sam na komplikacijama na minimalcu ali mislim se sad ipak sam starija i za ovu bebu sve imamo pa kao mogli bi taj test.
Sweety ma čitala sam masu da je Nifty dosta netočan svi više manje hvale Panoramu i Harmony. Nifty je znao fulat spol, i neke anomalije pisao da je sve ok a nije bilo. Čak imas temu na forumu ovdje pa si pročitaj iskustva.. a i vidim da je skuplji
12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
11.11 miny anomaly ✅
02.12,20.12 Raste curka 💖
❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji