Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    22. Rujan 2023. 09:19

AuroraB da,da obavezno ide vađenje krvi za antibiotik. Za sad je virusno. 
    Marta ma mislim da je to u ranim tjednima i normalno. Slažem se da smanjiš tempo kolko možeš iako vjerojatno kao majka ne možeš nešto previše smanjiti. 
    Sunchica što to znači zdrava prehrana? U kojem smislu? 

Crazypeach
    22. Rujan 2023. 09:21

U smislu zdravo orgaske/bio namirnice,u smislu zdravo jede kuhano izbjegava slatko?

marta96
    22. Rujan 2023. 09:55

Crazypeach

AuroraB da,da obavezno ide vađenje krvi za antibiotik. Za sad je virusno.
    Marta ma mislim da je to u ranim tjednima i normalno. Slažem se da smanjiš tempo kolko možeš iako vjerojatno kao majka ne možeš nešto previše smanjiti.
    Sunchica što to znači zdrava prehrana? U kojem smislu?

Pa više manje ima dosta trudnica s tim problemom i sve je to 50:50. Teško je svakako to prolaziti.. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

• sunchica555
    22. Rujan 2023. 10:05

Aurora moja curka ti je bila kao tvoja dok ju nisam prebacila u svoj kinderbet i svoju sobu i naučila samouspavljivanju, od tad je to drugo dijete, spava ko top. Nije povezano bilo s dojenjem nego jednostavno joj trebao mir i trazila je pomoć da se uspava dalje ako se probudi, kad je skuzila da može I sama nemamo problem. Jedino je taktika da joj prije spavanja ubacim 5,6 duda u kinderbet pa ju uvijek može nac ako se komeša usred noći. 
    Crazypeach imamo vrt, tj. Vrt je od bake i dede, sve što mogu iz vrta iskoristit joj kuham (mahune, krumpir,  luk, juha od bundeve ubacim i cesnjak) sve to hoće jesti. Slatko uopće skoro ne jede, cokolino nit ne voli, ujutro jede voće s nekom zitaricom. Al evo veli teta nema smisla joj više davat prije vrtica jer super jede tamo. Slatko sam ionako izbjegavala jer stvarno puno količinski pojede za glavne obroke, nema smisla da ju šopam još s tim jer je fino popunjena ionako. Trudim se da ne unosi baš obroke koji nemaju hranjivih tvari, dobije tu i tamo keks i smoki, to je uglavnom vani ako poludi za bezveze. 

Crazypeach
    22. Rujan 2023. 11:34

Marta96 vjerujem ti. Želim ti iz sveg srca da sve bude u redu,probaj se.što manje nervirati. Ali znam da je teško ne mislit i ne nervirat se oko toga. Pa jel ide jako ili iednom dnevno? Svakih par dana?

marta96
    22. Rujan 2023. 11:46

Crazypeach

Marta96 vjerujem ti. Želim ti iz sveg srca da sve bude u redu,probaj se.što manje nervirati. Ali znam da je teško ne mislit i ne nervirat se oko toga. Pa jel ide jako ili iednom dnevno? Svakih par dana?

Svaki put kad idem na wc, nekad skroz malo, nekad skoro nista, nekad dosta. Ugl se uložak ne puni nego je kod brisanja dosta, ali idem i češće u wc pa vjerojatno zato. Razmišljam otići privatno izvaditi betu pa ako je u padu i niža znam situaciju.. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

• Tinchy300
    22. Rujan 2023. 13:31

marta96

Crazypeach

Svaki put kad idem na wc, nekad skroz malo, nekad skoro nista, nekad dosta. Ugl se uložak ne puni nego je kod brisanja dosta, ali idem i češće u wc pa vjerojatno zato. Razmišljam otići privatno izvaditi betu pa ako je u padu i niža znam situaciju..

Nadam se da ce sve biti u redu tj vjerujem da je to sve normalno. Kada ti je sljed kontrola kod ginica?

Crazypeach
    22. Rujan 2023. 13:41

Sunchica ma pitam jer se i ja trudim većinom kuhati zdravo-prešli smo na integralnu rižu i tjesteninu,ali opet sad će većinu dana provesti u vrtiću gdje ne znam kakvo je podrijetlo namirnica-nekak se bojim da nabavljaju najjeftinije. Mislim,daleko od toga da ja znam podrijetlo namirnica koje kupim primjerice u Konzumu ili Lidlu;ali opet ne gledam niti najjeftinije. Sviđa mi se što za ručak obično bude u vrtiću juha (gotovo svaki dan) a kad nije juha onda je varivo

• Tinchy300
    22. Rujan 2023. 14:00

A da i mi kupujemo u ducanu i trudim se da jede zdravo, ali npr znam joj za dorucak napraviti i pohani kruh jer ga bas voli. Nama ne prolaze zitarice sa vocem jer to je zeli. Super je kad se ima vrt oa znas od kuda je porijeklo namirnica. L ne voli juhe al jede variva, povrce, meso, ribu i tu i tamo voce al ne sve.
    Sunchica kak joj dajes zobene pahuljice - kao kasu il? Kakve joj sve zitarice dajes za dorucak i u kakvim kombinacijama.
    Jel ima koja od vas da im se dijete samo uspavljuje a da nema dudu niti tjesilicu ikakvu. Trenutni se tjesi sa cicom al zelimo ti izbaciti. Dudu nikad nije htjela. 

• sunchica555
    22. Rujan 2023. 15:02

Čini mi se da moj vrtić ima ok hranu, imaju jelovnici i isto tako bude dosta variva i juhica,  tu i tamo koja glupost, al  npr. Petkom vidim da jedu neke vrste riba koje ni ja nikad nisam probala. 
    Imam sreću eto što imam dosta toga organskog domaćeg i što hoće u povrće papati i variva
    Tinchy Da ja ti njoj još uvijek to sve smiksam u kaši (samo za doručak ima kasicu), voće ogulim, uglavnom jabuku, krušku, 1/3 banane, nektarinu u kombinaciji s zobenim, palentom,  grizom, rizinim , pirovim brasnom, kako koji dan..pa miksam samo zitaricu i voce, radim to na vodi jer joj na mlijeku nije ništa fino. Marta držim fige da sve bude ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.