Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    marta96
    22. Rujan 2023. 11:46

Crazypeach

Marta96 vjerujem ti. Želim ti iz sveg srca da sve bude u redu,probaj se.što manje nervirati. Ali znam da je teško ne mislit i ne nervirat se oko toga. Pa jel ide jako ili iednom dnevno? Svakih par dana?

Svaki put kad idem na wc, nekad skroz malo, nekad skoro nista, nekad dosta. Ugl se uložak ne puni nego je kod brisanja dosta, ali idem i češće u wc pa vjerojatno zato. Razmišljam otići privatno izvaditi betu pa ako je u padu i niža znam situaciju.. 

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• Tinchy300
    22. Rujan 2023. 13:31

marta96

Crazypeach

Marta96 vjerujem ti. Želim ti iz sveg srca da sve bude u redu,probaj se.što manje nervirati. Ali znam da je teško ne mislit i ne nervirat se oko toga. Pa jel ide jako ili iednom dnevno? Svakih par dana?

Svaki put kad idem na wc, nekad skroz malo, nekad skoro nista, nekad dosta. Ugl se uložak ne puni nego je kod brisanja dosta, ali idem i češće u wc pa vjerojatno zato. Razmišljam otići privatno izvaditi betu pa ako je u padu i niža znam situaciju..

Nadam se da ce sve biti u redu tj vjerujem da je to sve normalno. Kada ti je sljed kontrola kod ginica?

Crazypeach
    22. Rujan 2023. 13:41

Sunchica ma pitam jer se i ja trudim većinom kuhati zdravo-prešli smo na integralnu rižu i tjesteninu,ali opet sad će većinu dana provesti u vrtiću gdje ne znam kakvo je podrijetlo namirnica-nekak se bojim da nabavljaju najjeftinije. Mislim,daleko od toga da ja znam podrijetlo namirnica koje kupim primjerice u Konzumu ili Lidlu;ali opet ne gledam niti najjeftinije. Sviđa mi se što za ručak obično bude u vrtiću juha (gotovo svaki dan) a kad nije juha onda je varivo

• Tinchy300
    22. Rujan 2023. 14:00

A da i mi kupujemo u ducanu i trudim se da jede zdravo, ali npr znam joj za dorucak napraviti i pohani kruh jer ga bas voli. Nama ne prolaze zitarice sa vocem jer to je zeli. Super je kad se ima vrt oa znas od kuda je porijeklo namirnica. L ne voli juhe al jede variva, povrce, meso, ribu i tu i tamo voce al ne sve.
    Sunchica kak joj dajes zobene pahuljice - kao kasu il? Kakve joj sve zitarice dajes za dorucak i u kakvim kombinacijama.
    Jel ima koja od vas da im se dijete samo uspavljuje a da nema dudu niti tjesilicu ikakvu. Trenutni se tjesi sa cicom al zelimo ti izbaciti. Dudu nikad nije htjela. 

• sunchica555
    22. Rujan 2023. 15:02

Čini mi se da moj vrtić ima ok hranu, imaju jelovnici i isto tako bude dosta variva i juhica,  tu i tamo koja glupost, al  npr. Petkom vidim da jedu neke vrste riba koje ni ja nikad nisam probala. 
    Imam sreću eto što imam dosta toga organskog domaćeg i što hoće u povrće papati i variva
    Tinchy Da ja ti njoj još uvijek to sve smiksam u kaši (samo za doručak ima kasicu), voće ogulim, uglavnom jabuku, krušku, 1/3 banane, nektarinu u kombinaciji s zobenim, palentom,  grizom, rizinim , pirovim brasnom, kako koji dan..pa miksam samo zitaricu i voce, radim to na vodi jer joj na mlijeku nije ništa fino. 

Marta držim fige da sve bude ok

Crazypeach
    22. Rujan 2023. 15:18

Tinchy moj se uspavljuje sam. Stavim ga u krevetic,poljubim i ajde bok. Ne mogu reć da nema baš nikakvu tiješlicu,kupili smo mu kad se rodio ko krpicu i na to je zašivena glava od lava,pa je zovemo lavić-s tim uvijek ide spavati. I kupili smo odmah jednoga i za vrtić. Stariji je imao pandicu,isto duplo,jednu kućnu jednu za vrtić. Sad stariji ima 5 godina i pandice više baš.ne.doživljava.

• Tinchy300
    22. Rujan 2023. 19:07

Crazypeach

Tinchy moj se uspavljuje sam. Stavim ga u krevetic,poljubim i ajde bok. Ne mogu reć da nema baš nikakvu tiješlicu,kupili smo mu kad se rodio ko krpicu i na to je zašivena glava od lava,pa je zovemo lavić-s tim uvijek ide spavati. I kupili smo odmah jednoga i za vrtić. Stariji je imao pandicu,isto duplo,jednu kućnu jednu za vrtić. Sad stariji ima 5 godina i pandice više baš.ne.doživljava.

Koliko je dana plakao prije nego je shvatio da se mora sam uspavati? Ili je proslo bez placa. Stavila si ga u kindic i onda ulazila i izlazila iz sobe dok nije zaspao ili

Crazypeach
    23. Rujan 2023. 19:50

On i dan danas ponekad plače jer ne želi ići spavati.Ali od samog početka smo ga tako stavljati spavati. Znači kad je bio umoran hop u kinderbet i ja van iz sobe. Kad je bila tišina išla sam škicnuti jel zaspao ili ne. Uglavnom zapse u roku od 10 minuta. Ponekad uz plač jer kao ne želi a ponekad odmah zaspi. Naravno da ga ne bi puštala da sad plače ne znam kolko dugo i neumorno. Znala sam da je plač više iz protesta

Crazypeach
    24. Rujan 2023. 10:13

Bilo je i noći kad se nije htio tako uspavati. Npr. Prvih par noći kad smo došli na more nije htio,plakao je po 20 min-pola sata onda sam ga znala nositi dok nije zaspao. Dajem mu fore nekih pola sata,ako vidim da ne ide onda ga nosim dok ne zaspi ali to je jako rijetko.

• Burito
    25. Rujan 2023. 01:30

Mi gotovo svako jutro imamo zobenu kašu. Samo iskuhamo običnu staromodnu zob na mlijeku s voćem koje imamo pri ruci, dodamo sjemenke koje nam pasu taj da (chia, lanene, konopljine, sezamovo…), malo dodamo suhog voća, i neki orašasti maslac. Na tanjuru još znamo na kašu dodati grčkog jogurta/malo nekog finog namaza
    Otkrila sam opg sinjorina koji rade djemove 100posto voće, pa nam je sad to aktualno. Preprefino bude to sve skupa, i klinci fakat vole to jesti. A inace maloj još ne nudimo ništa sto sadrži šećer ili sladila - to cemo izbjegavati do druge godine. Snackove zasladjujrm bananom, datuljama…a kuham uglavnom isto po tim ženama s Instagrama koje promoviraju zdravu prehranu. Neke su me bas osvojile i njihova jela smo uvrstile u nas obiteljski meni:) Mi nemamo vrt tak da kupujemo uglavnom bio, ili od opgovaca za koje znamo kak rade, ili nam frendovi daju koji imaju vrt…uglavnom, bas smo zadovoljni s namirnicama koje jedemo. A mala ide u neki nutricionistički vrtic, taj meni je za past sa stolice, sve perfektno, maštovito, nemam rijeci. Nama je ova tri tjedna prošlo super, a sad za vikend je mala dvaput bas povratila, al inace je sve super s ponašanjem, ne djeluje bolesno ni ništa. Ne znam jel možda nešto krivo pojela…uglavnom planiramo da ide u vrtic sutra ako ne bude nikakvih novih simptoma. I mali je još zdrav…zasad se držimo dobro rekla bih :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.