Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Jagoda01
    15. Rujan 2023. 20:19

Suncica hvala ti do neba za savjet za komprese❤️od sinoc do jutros dva puta stavila i danas patronazna dolazila, kaze da mi je puno bolje bradavica nego jucer😊
    Ja joj pokazem sta koristim da preporucuje zenama ovo, a ne lanolin i gluposti... 
    Nadam se da ce skroz zarast za par dana, pa da beba i tu pocne napokon dojiti🥰
    💜💜💜

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;116/st/20230902/dt/6/n/Baby/k/d096/age.png

• sunchica555
    15. Rujan 2023. 20:55

Jagoda baš mi je drago da je pomoglo, jesu malo skuplje al vrijede svake lipe. Tebi je onda napravila dublju ranu kad nije odmah proslo, ja sam u rodilištu jos stavila kad je raskrvarila bradavicu i stvarno se sjecam da je brzo proslo, već drugi dan sam ju opet stavljala na tu ciku. Nakon toga više nismo imale problema..
    Mozes ih i rezati na dva djela pa si ustedis iako beba brzo naučiti cicati,  poslije ni ne trebaju  jedino ako zubicima ne ugrize kad krenu izbijati . Sretno

• Jagoda01
    16. Rujan 2023. 07:11

sunchica555

Jagoda baš mi je drago da je pomoglo, jesu malo skuplje al vrijede svake lipe. Tebi je onda napravila dublju ranu kad nije odmah proslo, ja sam u rodilištu jos stavila kad je raskrvarila bradavicu i stvarno se sjecam da je brzo proslo, već drugi dan sam ju opet stavljala na tu ciku. Nakon toga više nismo imale problema..
    Mozes ih i rezati na dva djela pa si ustedis iako beba brzo naučiti cicati, poslije ni ne trebaju jedino ako zubicima ne ugrize kad krenu izbijati . Sretno

Ma da, kod mene je isto nozem zarezano i prilicno duboko... 
    Super ideja za po pola, taman moze tako... 
    iii ne spominji jos i zubicee🫣😊
    Hvala ti puno❤️

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/2;10716;116/st/20230902/dt/6/n/Baby/k/d096/age.png

• Tinchy300
    16. Rujan 2023. 10:30

Marta cestitam na novoj trudnoci. Frendice koje imaju djecu sa tako malom razlikom kazu da je na pocetku tesko ali kasnije je super. :).
    Mi se jos uvijek uspavljujemo cicom, a uskoro ce 14mj.. 🤪 Muz ju moze uspavati nosenjem ali eto nije niti to rjesenje. Zelimo da sama zaspi. Probala sam ju staviti u kindic da se sama uspava i 30min je plakala i zvala mama mama. Uzas😭. Ja stvarno nisam mogla to vise slusati. Mislim da ce muz morati to odraditi nekako. Bas sam glupa. Trebala sam to rijesiti dok jos nije znala reci mama i dok nije bila toliko svjesna.😅
    Nocas nam je bila ludnica. Svako malo je budila. Ne znam sta je bilo al bas sam umorna.
    Jos ne hoda samostalno. Ide samo uz namjestaj. 

marta96
    16. Rujan 2023. 12:44

Tinchy300

Marta cestitam na novoj trudnoci. Frendice koje imaju djecu sa tako malom razlikom kazu da je na pocetku tesko ali kasnije je super. :).
    Mi se jos uvijek uspavljujemo cicom, a uskoro ce 14mj.. 🤪 Muz ju moze uspavati nosenjem ali eto nije niti to rjesenje. Zelimo da sama zaspi. Probala sam ju staviti u kindic da se sama uspava i 30min je plakala i zvala mama mama. Uzas😭. Ja stvarno nisam mogla to vise slusati. Mislim da ce muz morati to odraditi nekako. Bas sam glupa. Trebala sam to rijesiti dok jos nije znala reci mama i dok nije bila toliko svjesna.😅
    Nocas nam je bila ludnica. Svako malo je budila. Ne znam sta je bilo al bas sam umorna.
    Jos ne hoda samostalno. Ide samo uz namjestaj.

Hvala, iako čekam prvi pregled❤️Inače mi smo ukinule dojenje sa 14 mj točno po noći je to postalo kao novorođenče još gore zapravo 

👩‍🦰 28g
    🧔33g06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
    22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️

• sunchica555
    16. Rujan 2023. 13:01

Evo da javim zadnja sva dana prilagodbe kod nas prosla odlično, čak je s osmijehom ušla, jako se vezala sad za svog plisanca  koji ide s njom u vrtic, spava inace od početka s njim u kinderbetu al nije ga uopće doživljavala do sad kad je s njom u vrtiću, sad se mora i ljuljati s njim u parku ili ga vuče okolo po stanu, valjda si misli jedini me nije izdao. Jako sam zadovoljna brzinom kojom se prilagodila, tete kažu da i super spava, to sam i očekivala s obzirom da sam ju naučila rano samouspavljivanju, jedino me brinulo što će biti buka a ona voli mir. Al evo valjda se i na to priviknula. U vrtić obično idemo pjevajući, pokušavam biti maksimalno pozitivna. Meni je sad isto puno lakše kad znam da joj je ok, valjda se ne bude to drastično promijenilo. Vidjet ćemo sad nakon vikenda opet u ponedjeljak kakva će biti. 

Crazypeach
    16. Rujan 2023. 16:49

Burito evo u petak je bio u vrtiću od pola 9 (da pojede doručak) do 3 popodne i rekle su da je bio super. Jeo,spavao. Sutra bude opet tako i onda ću pitati hel sad to "to",odnosno jel prilagodba gotova. Onda će ih tata voziti rano ujutro kad ide na posao,znači u 6 i 20 budu već u vrtiću da vidimo kak bude to funkcioniralo. Ja još ne radim,ali je pitanje dana. Kad se još malo prilagodi onda idem. Imala sam plan kak budem si sve sredila,pospremila,ma svašta na kraju naravno od toga svega ništa uglavnom,sad sam i tjedan dana provela sa starijim sinom doma jer je vadio 3.mandulu pa su dali u bolnici preporuku da ostane tjedan dana doma. Ti sigurno radiš zato tata vodi malenu u vrtić? 
    Sunchica jako mi je drago da si zadovoljna i da de malena odlično prilagodila. 
    Cure koje ne dojite,jel se mališani još bude po noći za bočicu? Moj se još budi. Popije prije spavanja 2 dcl kakaa,i sad unazad par dana se budi i oko 1,2 u noći pa popije još 2 dcl mlijeka;i onda ujutro u pola 6,6. A inače preko dana super jede 

Crazypeach
    16. Rujan 2023. 16:53

Haha ne sutra,nego u ponedjeljak   ide kasnije u vrtić,a onda ćemo probati kako bi izgledalo kad bi bio u vrtiću od 6 i 20 do 15:30. Nažalost,takvo radno vrijeme imamo. Grozno je kad nitko drugi ne može uskočiti,ali eto tako je kako je.  

• sunchica555
    16. Rujan 2023. 20:53

Moja uopće ne pije ni mlijeko ni bočice otkad je prestala dojit, jednostavno ne voli, ja sam se prestala trudit oko toga, kakao nisam ni nudila. Ne budi se za to, prije spavanja dam vodu i to je to. Isto super jede preko dana, zadnje večera oko 19 h i to je to do jutra od jela i pića, oko 8 ide doručak.  Mislim da ti je to njemu samo navika neka ako po danu dobro pojede. Ima skoro 12 kg, gdje bi bila s kilazom da ju još šopam i po noći, uf

• Burito
    17. Rujan 2023. 02:30

Da, ja radim sada, pa ujutro prije posla starijeg odbacim do vrtica, a muz malu. Ovaj se mjesec on prebacio da radi popodne da moze jutro provesti s malom dok se ne prilagodi. Bas nam je naporan  period. Ja kuham vecer prije, odnosno po noci, a kad dodjem s posla preuzimam klince i solo smo do kraja dana. Muz dodje tek oko 9,10. Jos mi je ovaj tjedan rodjendan. Ovo ce biti prvi puta ikad da ce mi drugi morati peci kolace i tortu, inace bas volim to raditi
    Crazypeach, kaj pije AD ili obicno mlijeko? Ja bi to probala izbacit postepeno. Smanjivala postepeno kolicinu pa nudila vodu ako trazi jos nesto. Ako jede raznovrsno ovo je visak, a vjerojatno samo navika.
    A bas koma je to kad je radno vrijeme tak poslozeno :( A kak stariji to podnosi?
    Tinchy, a kaj si bila s njom kad je tak plakala prije spavanja? Ja sam tako neki dan, al smo muz i ja se izmjenjivali da je netko uvijek draga/uspavljuje. Ni ja nemrem tak pustit je da place, a da nismo uz nju. Srce mi se para od tog, jos kad tak zovu 'mama'  A cini mi se da cu se nacekat jos malo dok se prestane budit po noci. I stariji je tako, al kad prestanu cicat to sve prodje. Sve nakraju proleti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.