Sunchica baš ti lijepo napreduje. Mislim da moj ima oko 10,eventualno 11 kg. Trebala bi ga izvagati. Da,radi se o navici. Pije kravlje mlijeko,ad smo ukinuli oko godine dana. Ne znam ni sama jel bi mu davala vode ili čaj. Iskreno mislim da će prestati kad bude u vrtiću cijeli dan. Onda će po noći biti preumoran. Evo,jučer je većinu dana bio vani i probudio se za bočicu oko 6 ujutro i onda dalje nastavio spavati.
Burito da,ubiti se ni ne vidite muž i ti preko dana,a kuhanje po noći isto koma. Ali kako si napisala,sve proleti pa tako će i taj period. Možda budeš druge godine pekla tortu i kolačiće,ili već ove za nekog drugog. Za Božić sigurno i ja volim peći kolače.
Naš stariji dobro podnosi vrtić. Imao je svakakve faze,sad je u fazi da ga voli. Po ljeti nije bilo 2 tjedna vrtića tu gdje smo sad nego nedaleko od nas,pa ga je znao muž voziti usput kad išao na posao-kad bi ga uspio probuditi. Onda bi se sin nekad ujutro znao probuditi i biti tužan jer nije išao s tatom u vrtić u 6 ujutro. Ali svakako se onda i vrijeme odlaska na spavanje treba korigirati. Sad budu u 9 h u krevetu-najkasnije.
Da, ja radim sada, pa ujutro prije posla starijeg odbacim do vrtica, a muz malu. Ovaj se mjesec on prebacio da radi popodne da moze jutro provesti s malom dok se ne prilagodi. Bas nam je naporan period. Ja kuham vecer prije, odnosno po noci, a kad dodjem s posla preuzimam klince i solo smo do kraja dana. Muz dodje tek oko 9,10. Jos mi je ovaj tjedan rodjendan. Ovo ce biti prvi puta ikad da ce mi drugi morati peci kolace i tortu, inace bas volim to raditiCrazypeach, kaj pije AD ili obicno mlijeko? Ja bi to probala izbacit postepeno. Smanjivala postepeno kolicinu pa nudila vodu ako trazi jos nesto. Ako jede raznovrsno ovo je visak, a vjerojatno samo navika.
A bas koma je to kad je radno vrijeme tak poslozeno :( A kak stariji to podnosi?
Tinchy, a kaj si bila s njom kad je tak plakala prije spavanja? Ja sam tako neki dan, al smo muz i ja se izmjenjivali da je netko uvijek draga/uspavljuje. Ni ja nemrem tak pustit je da place, a da nismo uz nju. Srce mi se para od tog, jos kad tak zovu 'mama'A cini mi se da cu se nacekat jos malo dok se prestane budit po noci. I stariji je tako, al kad prestanu cicat to sve prodje. Sve nakraju proleti…
Hej ma ja sam ti bila sa njom u sobi i smirivala ju al ne dizala nego mazila i stavljala da legne u kindic. Ona se odmah dizala i vikala mama da ju primim. Ma da ti srce pukne. Ne znam kak cu to rijesiti. Eto muz ju cijeli tjedan uspavljuje noseci i fakat brzo zaspi. Brze nego kad ju ja uspavljujem sa cicom. Al moramo rijesiti da se sama uspavljuje.
Hej cure, upadam kao padobranac. Evo ne stignem sve popratiti, ima li novih trudnica u grupi?
Hej! Nisam baš u grupi, ali pisala sam ranije i opet sam trudnica, ovaj puta spontana trudnoća Moja curica sada ima 15mj, a trudna sam sa sekom 13tt.
Kod nas je situacija ukratko sljedeća; moja curica je tek nedavno napravila prve samostalne korake, ali još uvijek nije baš ono prohodala kak se veli.. Dosta kasno je i propuzala, sa 10mj. No, sve drugo od motorike je dosta napredno; npr samostalno jede još otkad je imala 10mj, flašice i bočice nije nikad koristila već pije vodu i mlijeko iz čaše. Nikad nije pila adaptirano mlijeko (probala sam dati ali je odbijala bočicu i kao da joj je smetalo, imala je vjetrove jake tokom noći, pa sam odustala). Još uvijek dojim, svako malo planiram prestati, ali onda krene novi zubić ili jaslice, pa je to sve skupa stalno odgađano..No i bolje je tako za njezin imunitet, iako je ponekad baš iscrpljujuće.. Sa jaslicama nemamo problema, voli ići jer je i inače druželjubiva.. Zubića imamo puno, čak i predkutnjake.. Evo pokušala sam sažeti.. Problema sa apetitom nema, voli skoro sve jesti, a jede duplo više otkad su krenule jaslice (ide u privatni obrt gdje je manje djece i ona je najmlađa).. Trenutno smo pod antibioticima zbog upale uha koja je što se bolova tiče prošla doata dobro rekla bih.. Pozdrav svima, a posebno novim trudnicama ♡
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Hej cure, upadam kao padobranac. Evo ne stignem sve popratiti, ima li novih trudnica u grupi?Hej! Nisam baš u grupi, ali pisala sam ranije i opet sam trudnica, ovaj puta spontana trudnoćaMoja curica sada ima 15mj, a trudna sam sa sekom 13tt.
Kod nas je situacija ukratko sljedeća; moja curica je tek nedavno napravila prve samostalne korake, ali još uvijek nije baš ono prohodala kak se veli.. Dosta kasno je i propuzala, sa 10mj. No, sve drugo od motorike je dosta napredno; npr samostalno jede još otkad je imala 10mj, flašice i bočice nije nikad koristila već pije vodu i mlijeko iz čaše. Nikad nije pila adaptirano mlijeko (probala sam dati ali je odbijala bočicu i kao da joj je smetalo, imala je vjetrove jake tokom noći, pa sam odustala). Još uvijek dojim, svako malo planiram prestati, ali onda krene novi zubić ili jaslice, pa je to sve skupa stalno odgađano..No i bolje je tako za njezin imunitet, iako je ponekad baš iscrpljujuće.. Sa jaslicama nemamo problema, voli ići jer je i inače druželjubiva.. Zubića imamo puno, čak i predkutnjake.. Evo pokušala sam sažeti.. Problema sa apetitom nema, voli skoro sve jesti, a jede duplo više otkad su krenule jaslice (ide u privatni obrt gdje je manje djece i ona je najmlađa).. Trenutno smo pod antibioticima zbog upale uha koja je što se bolova tiče prošla doata dobro rekla bih.. Pozdrav svima, a posebno novim trudnicama ♡
Cestitam na novoj trudnoci 🥳🥳🥳🥰
Čestitam aurora
Evo mogu reći da je i moja curka super u jaslicama, isto je počela jesti sve pred sobom tamo, svi su se skoro razbolili osim njih par ( ona je za sad u tim koji nisu, nadan se da ce sto duze ostat tako dobrog imuniteta) ja svoju ne dojim više, al evo jede stvarno zdravo, ima dobar apetit, pa je valjda i do toga. Čak se teta čudi kao medju najmlađima je a nije se razbolila, da su obično najmladji najosjetljiviji.
ovaj tjedan ih doslovce bilo 4, mislim da joj je to i pomoglo da se tako brzo adaptira, danas skoro pa i nije htjela doma, spava po 3 sata, nema vise placa.
Kad dodje doma baš je umorna, zaspala danas u 17h nakon vrtica, budili je u 18h do 20 h gotova, spremna za nocno spavanje.
Moja se prošli tjedan jako trudila hodat, čak smo došli do 15,16 koraka, ovaj tjedan je opet izgubila interes, samo kratke relacije ide od 5,6 koraka, čekam da se skroz oslobodi. Moja je motoricki bila sve u nekoj zlatnoj sredini, ali dugo joj je trebalo da baš odluci stajati na nogama, tek se s 11 mjeseci odvazila do tad je na koljenima samo pa valjda zbog toga duže traje i to prohodavanje. Sad si kombinira, malo puže, malo hoda.
Čestitke novim trudnicama!! Evo i mi smo se razboljeli,krenula je neka lagana temperatura od utorka,prvo sam mislila da su možda zubi jer mu izlaze 3 četvorke;a nekih drugih simptoma bolesti nema baš. Međutim evo,temperatura je i danas prisutna. Ja sam inače danas trebala doći na posao izgleda kako je krenulo da sam i idući tjedan doma jer kako temperatura ne pada sutra bude antibiotik dobio. Baš sam se nadala da ne bude toliko bolestan jer mu je brat iz vrtića nosio već svašta,ali eto puno je djece vrijeme je takvo i krhki je imunitet. Dajem mu Biorela čokoladice inače
Tinchy300, Sunchica555, Crazypeach hvala na čestitkama!
Sunchica555, super što se nije još razbolila... sigurno koristi zdrava prehrana, ali i to što ih je malo bilo u grupi...
Crazypeach možda je samo virozica pa stane temperatura... Jel vadite krv prije antibiotika ili odmah napiše pedijatrica antibiotik? Kod nas čim se javi sa temperaturom ide vađenje krvi i mokraće..
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Hej cure, upadam kao padobranac. Evo ne stignem sve popratiti, ima li novih trudnica u grupi?Hej! Nisam baš u grupi, ali pisala sam ranije i opet sam trudnica, ovaj puta spontana trudnoćaMoja curica sada ima 15mj, a trudna sam sa sekom 13tt.
I moja curica ima 15mj, ja sam trudna 6+1, ali od jučer krvarim pa ne znam kako će biti. Dobila sam utrogestane 3x1 i kontrolu idući tjedan tako da eto. Kad sam bila trudna sa mojom curicom imala sam više smeđi iscjedak, a ovo je bas krv. Doktor nije negativan pa eto ostaje nam čekati i kako bude 🥺
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️
I moja curica ima 15mj, ja sam trudna 6+1, ali od jučer krvarim pa ne znam kako će biti. Dobila sam utrogestane 3x1 i kontrolu idući tjedan tako da eto. Kad sam bila trudna sa mojom curicom imala sam više smeđi iscjedak, a ovo je bas krv. Doktor nije negativan pa eto ostaje nam čekati i kako bude 🥺
Ma bude sve u redu, razno razna krvarenja u trudnoći su normalna i učestala...smanji tempo koliko možeš, koristi utrogestan i bude ti to sve dobro... Srčana reakcija se vidi?
Moja curka toliko loše spava po noći, da me sve strah kako to bude ako uskoro ne krene nešto na bolje.. Znam da je možda povezano i sa cicanjem, budem probala to ukinuti čim popije antiobiotik do kraja.. ali već 15mj ja tražim razloge i objašnjenja zašto smo i ovu noć loše spavale, umjesto da prihvatim da malena loše spava i to je to.. Realno, otkad se rodila je bilo tako, sa povremeno dobrim periodima gdje bi se probudila 1-2x u noći.. Po danu spava dobro, uglavnom po dva puta, a nekad i samo jednom; u oba slučaja je noć loša. Iako do prije par mjeseci nije ni po danu htjela spavati osim ako ju nisma vozila u kolicima ili spavala kraj nje..
Ima li koja među vama da je rješila problem sa spavanjem nakon ukidanja dojenja?
I moja curica ima 15mj, ja sam trudna 6+1, ali od jučer krvarim pa ne znam kako će biti. Dobila sam utrogestane 3x1 i kontrolu idući tjedan tako da eto. Kad sam bila trudna sa mojom curicom imala sam više smeđi iscjedak, a ovo je bas krv. Doktor nije negativan pa eto ostaje nam čekati i kako bude 🥺Ma bude sve u redu, razno razna krvarenja u trudnoći su normalna i učestala…smanji tempo koliko možeš, koristi utrogestan i bude ti to sve dobro… Srčana reakcija se vidi?
Moja curka toliko loše spava po noći, da me sve strah kako to bude ako uskoro ne krene nešto na bolje.. Znam da je možda povezano i sa cicanjem, budem probala to ukinuti čim popije antiobiotik do kraja.. ali već 15mj ja tražim razloge i objašnjenja zašto smo i ovu noć loše spavale, umjesto da prihvatim da malena loše spava i to je to.. Realno, otkad se rodila je bilo tako, sa povremeno dobrim periodima gdje bi se probudila 1-2x u noći.. Po danu spava dobro, uglavnom po dva puta, a nekad i samo jednom; u oba slučaja je noć loša. Iako do prije par mjeseci nije ni po danu htjela spavati osim ako ju nisma vozila u kolicima ili spavala kraj nje..
Ima li koja među vama da je rješila problem sa spavanjem nakon ukidanja dojenja?
Ne vidi, vidjela se GV i Žv bez ploda jer je bilo 6tt pa je rekao da je jos rano. Mi smo prije mjesec i pol ukinule dojenje i svejedno loše spava. Popije punu bocu vode pa joj pred jutro propusti pelena.. Nemam pametni savjet
👩🦰 28g
🧔33g06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔❤️25.06.2024👶❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji