Pozdrav curke,
Mi se spremamo lagano za godišnji, za 6 dana, bas me zanima kako će prvi put reagirati na more. U fazi smo izbijanja zubica, tek sam neki dan otkrila da joj je pola gornje dvojke vani, neda da joj gledam zube pa ne mogu ni iskontrolirati baš, jučer skuzila da je izbila i donja dvojka, sad čekamo još parove tih zubica, trenutno smo na 6. Samo da ostane takva, nisam ni osjetila nervozu, samo je slinila. Spavanje nam isto, još uvijek smo na 2 spavanja jedno od 2 i pol 3 sata, drugo kako kad, nekad sat, nekad 2, ako je 18h budim ju da zaspi u normalno vrijeme za noć. Baš je nezgodno sad kad nisu niti za jedno niti za dva spavanja.
Da! Moj je kao sat... U 8 ujutro je budan! I sad mi je 2 spavanja previše jer evo zadnja 2-3 dana se navečer full teško uspavljuje... Isti je ritam, ništa se nije promijenilo, ali sad je evo prošlo 23 i još ga uspavljujem! Jednostavno kad krenemo sa uspavljivanjem počne "deračina"! Sad neznam što ću... Dal' probat s jednim spavanjem... Ali to bi značilo da je od 8 ujutro do 2 popodne budan...nekako mi previše...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Da! Moj je kao sat… U 8 ujutro je budan! I sad mi je 2 spavanja previše jer evo zadnja 2-3 dana se navečer full teško uspavljuje… Isti je ritam, ništa se nije promijenilo, ali sad je evo prošlo 23 i još ga uspavljujem! Jednostavno kad krenemo sa uspavljivanjem počne "deračina"! Sad neznam što ću… Dal' probat s jednim spavanjem… Ali to bi značilo da je od 8 ujutro do 2 popodne budan…nekako mi previše…
Da probaš vrtićki režim, u vrtiću idu spavati oko podneva nakon ručka? Ja bi svakako kad bi prešla na jedno spavanje probala prilagodit tom režimu. Za sad mi je ok da ju budim u 18h samo da previše ne spava drugu turu, al lakše mi je s njom hendlat ako odspava, jer premorena je nemoguća.
Za sad je ok, meni daje znakove za spavanje već kad uđemo u večernju rutinu, ubiti ju samo spustim i zaspi kroz 5 min, izmedju 20 i 21h. Kod nas nema uspavljivanja već dugo, nekad i ona sama jedva čeka da ju ubacim, želi se docepat svog kinderbeta.
Da! Moj je kao sat… U 8 ujutro je budan! I sad mi je 2 spavanja previše jer evo zadnja 2-3 dana se navečer full teško uspavljuje… Isti je ritam, ništa se nije promijenilo, ali sad je evo prošlo 23 i još ga uspavljujem! Jednostavno kad krenemo sa uspavljivanjem počne "deračina"! Sad neznam što ću… Dal' probat s jednim spavanjem… Ali to bi značilo da je od 8 ujutro do 2 popodne budan…nekako mi previše…
Pozdrav, kada smo mi presli na jedno spavanje pomaknuli smo dnevno spavanje sa 14, 15h na cca 12.30, 13h tj nakon rucka i to nam funkcionira. Mozda da tako probas. I moja mala se dize oko 7.30, 8h i onda je oko 9h dorucak, pa setnja, pa rucak oko 12h i onda spavanje od cca 13h do kojih 15.30, 16h, pa uzina, vecera, setnja, bocica i spavanje oko 21h. Ja ju jos uvijek uspavljujem. Nikako da prestanem sa time :/
Mi tu na moru imamo drugačiji ritam. Čak se oko 8 ujutro budi-to mi je odlično. Ide na spavanje oko pola 2 popodne,ali već sam prije pisala da i malo spava popodne. Nekad sat a nekad ni toliko i već je budan. I onda isto bude već navečer premoren. Ide na spavanje oko 21 i 30 ponekad čak i oko 22h ali to je rijetkost. Nemamo uspavljivanje,samo ga.stavimo u kinderbet-ima tješilicu lavića i sa njim se mazi dok ne zaspi. Ili se samo okrene na trbuh i.odmah zaspi. Ali naravno ako plače jer nekad ima i takvih noći primim ga i nosim. Ako ga nešto muči onda ga uspavljujem.
Bok cure,
Mi smo vec neko vrijeme na moru, muz od doma radi pa iskoristavamo njegovu i moju mamu, snalazim se nekako sa njih dvoje. Maleni je super, evo bas prekjucer prvi put spojio 5-6 samostalnih koraka 🎉 U zadnje vrijeme mu je bilo fora ulovit baku za prstic pa da hoda okolo, iako smo pokusavali to izbjec (tako su nam na vjezbicama preporucili) ali evo ocito se sad osjetio spreman krenut. On vec duuuugo ima 8 zubi i sve cekam kad ce krenut dalje, zadnjih dana je nervozan pa je mozda i to. Inace, ja sam saznala da sam trudna prije cca mjesec dana, kako ga dojim nisam ni skuzila do 8tj. Termin je oko 10.2. i ovaj put ce biti curka (radili smo Nifty) 🥰
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Bok cure,
Mi smo vec neko vrijeme na moru, muz od doma radi pa iskoristavamo njegovu i moju mamu, snalazim se nekako sa njih dvoje. Maleni je super, evo bas prekjucer prvi put spojio 5-6 samostalnih koraka 🎉 U zadnje vrijeme mu je bilo fora ulovit baku za prstic pa da hoda okolo, iako smo pokusavali to izbjec (tako su nam na vjezbicama preporucili) ali evo ocito se sad osjetio spreman krenut. On vec duuuugo ima 8 zubi i sve cekam kad ce krenut dalje, zadnjih dana je nervozan pa je mozda i to. Inace, ja sam saznala da sam trudna prije cca mjesec dana, kako ga dojim nisam ni skuzila do 8tj. Termin je oko 10.2. i ovaj put ce biti curka (radili smo Nifty) 🥰
Cestitam na trudnoci :). Bas sam sretna zbog vas :)
Jesu decki sretni sto ce dobiti sekicu :)
Bok cure,
Hvala ☺️ Jesu, pitala sam starijeg jel zeli brata ili seku pa je rekao da bi seku. Pitam sta ako bude brat, kaze onda cemo kasnije jos jednu seku 🤣🤣 Reko a ne ne, sta dobijes dobijes, mi smo gotovi hahaha
2019 💙
2022 💙
2024 ❤️
Bok cure,
Hvala ☺️ Jesu, pitala sam starijeg jel zeli brata ili seku pa je rekao da bi seku. Pitam sta ako bude brat, kaze onda cemo kasnije jos jednu seku 🤣🤣 Reko a ne ne, sta dobijes dobijes, mi smo gotovi hahaha
Hahahahaha. Lijepo si je on to poslozio. Bude mama radjala dok ne bude sekica 🤣
Čestitam!!! Ja moram priznati da bi imala treće samo ako bi mi se desilo. Nekako ne mogu zamisliti,ovaj mi je dosta zahtjevan,a pomoći nažalost niotkuda. Bake rade,a kad i ne rade djeca im nisu baš prva na pameti. Ako im i nedostaju onda rado čuvaju starijeg sina koji će uskoro navršiti 5. Najgore mi je kad mi kažu da je mlađu jako vezan za mene. Pa naravno da je vezan kad sam samo ja bila s njim u početku kak je muž bio u bolnici. Nitko se nije baš "trgao"da mi pomogne,ako i da onda je to opet bilo sa starijim. Mlađeg su čuvale obe 2 i pol puta i.neda im se. Jako je zahtjevan. Evo dok ovo pišem dere se iz petnih žila. Pardon,vrišti-ali ja ionak ne znam koji mu je...jer se stalno dere
Sortiraj odgovore
Najstariji