Ljetne Bebe 2022 🌞🌊🤱🏻

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Crazypeach
    14. Lipanj 2023. 17:40

Sunchica i mi smo imali bolonjez danas ali nekak moj nije bio zadovoljan. Jeo je ali iskreno ne znam kolko je pojeo,možda 10-12 žlica. Mislim da mu se juhe najviše sviđaju,onak malo gušće s rezancima i s mrkvicom. I za voćem je lud. Ručak nam je najslabiji. 

• Tinchy300
    14. Lipanj 2023. 20:24

Ma ne postoji to sa cim bi ju umotala da je poslije cista. Neki put mi je najlakse sa njom pod tus hahaha. Nasa ima kratku kosicu jos pa ajde to nije strasno al kad mi po ocima ide to me nervira. Evo moja je dns jela svjezi sir u sirnici a to prije nije htjela. Valjda kak im dodje jedu a mi se sekiramo hahaha. Ma ja sam si rekla jede koliko je gladna. Nemrem se toliko sekirati oko toga. 

• sunchica555
    16. Lipanj 2023. 07:31

Jučer smo bili kod pedijatrice na sistematskom, rekla je čim ju je vidjela da nje ima i da ju ne mora ni vagat😆😅😅. 10,290 kg i 73cm su nam mjere. Objasnila sam ono sve što je bilo s jajom i rekla je da ona misli da to nije alergija, da znaju biti alergije s posljedicom povracanja al s obzirom da ga je jela puno puta i da nije ništa bilo vjerojatno joj je samo loše sjelo na zeludac i da joj malo pomalo dajem čisto kuhano jaje i pratim kako će reagirati jer bi trebala jesti i u čistom obliku da se zna.
    Zalila sam se i da neće mlijeko i da ga uopće ne pije rekla je da i ne mora da se vidi da ona dobro papa drugu hranu i da očito dobiva dovoljno hranjivih tvari iz druge hrane, čak je rekla da ne moram žuriti s uvođenjem kravljeg zbog toga. Hoće mi jogurt njega popije sigurno oko 400 ml tokom dana, stavim ga kao medjuobrok pa mislim da je ok. Zadnje cijepljenje imamo krajem osmog mjeseca i onda je to to. 

• Tinchy300
    17. Lipanj 2023. 23:07

sunchica555

Jučer smo bili kod pedijatrice na sistematskom, rekla je čim ju je vidjela da nje ima i da ju ne mora ni vagat😆😅😅. 10,290 kg i 73cm su nam mjere. Objasnila sam ono sve što je bilo s jajom i rekla je da ona misli da to nije alergija, da znaju biti alergije s posljedicom povracanja al s obzirom da ga je jela puno puta i da nije ništa bilo vjerojatno joj je samo loše sjelo na zeludac i da joj malo pomalo dajem čisto kuhano jaje i pratim kako će reagirati jer bi trebala jesti i u čistom obliku da se zna.
    Zalila sam se i da neće mlijeko i da ga uopće ne pije rekla je da i ne mora da se vidi da ona dobro papa drugu hranu i da očito dobiva dovoljno hranjivih tvari iz druge hrane, čak je rekla da ne moram žuriti s uvođenjem kravljeg zbog toga. Hoće mi jogurt njega popije sigurno oko 400 ml tokom dana, stavim ga kao medjuobrok pa mislim da je ok. Zadnje cijepljenje imamo krajem osmog mjeseca i onda je to to.

Bravo :). Super napreduje. Koji joj jogurt dajes?

• sunchica555
    18. Lipanj 2023. 08:10

Tinchy300

sunchica555

Bravo :). Super napreduje. Koji joj jogurt dajes?

Ma najobičniji vindija 2,8 posto mliječne masti. Dajem joj ga na žlicu. Baš s gustom pojede. 

• Tinchy300
    20. Lipanj 2023. 13:49

Da li zna netko nekog dobrog pedijatra u Novom Zagrebu?

• Eden
    21. Lipanj 2023. 09:52

Super ti je Martinac u DZ Siget, mi smo u istom DZ ali kod druge pedijatrice koja je pred penziju, a neke susjede su kod Martinac i bas su zadovoljne. Jedino neznam jel prima za prebacivanje ili samo bebe, probaj nazvat ili navratit pa pitat. U koji ste se kvart selili? Mozda smo si blizu :)Cure, jeste dobile vrtic? Mi upali, jupiii :) Jedino mi nije u istom objektu kao stariji jer tamo ove godine nece imati mladje jaslicare, pa cu ih morat vodit na dva mjesta. Ali stvarno su blizu objekti pa ne bi trebao biti problem, bit da je dobio a vidjet cemo onda dogodine situaciju za dalje. Dobio je Montessori, to mi se cak cini bolje ako sad bude guzva, tamo imaju 3 odgajateljice pa im se mogu vise posvetit.

2019 💙
    2022 💙
    2024 ❤️

• Tinchy300
    21. Lipanj 2023. 17:54

Eden

Super ti je Martinac u DZ Siget, mi smo u istom DZ ali kod druge pedijatrice koja je pred penziju, a neke susjede su kod Martinac i bas su zadovoljne. Jedino neznam jel prima za prebacivanje ili samo bebe, probaj nazvat ili navratit pa pitat. U koji ste se kvart selili? Mozda smo si blizu :)Cure, jeste dobile vrtic? Mi upali, jupiii :) Jedino mi nije u istom objektu kao stariji jer tamo ove godine nece imati mladje jaslicare, pa cu ih morat vodit na dva mjesta. Ali stvarno su blizu objekti pa ne bi trebao biti problem, bit da je dobio a vidjet cemo onda dogodine situaciju za dalje. Dobio je Montessori, to mi se cak cini bolje ako sad bude guzva, tamo imaju 3 odgajateljice pa im se mogu vise posvetit.

Mi smo ti u Slobostini. Ona nova zgrada kod Novameda. Vi? Mi nismo dobili vrtic :(. Koji vrtic ste dobili? Super za Montesorri. 

• sunchica555
    21. Lipanj 2023. 18:08

Mi smo dobili vrtic,  razgovori nisu uopće provedeni jer nisu stigli.
    Kod nas su dobili u principu svi s oba zaposlena roditelja. Jedna briga manje. 

• Tinchy300
    21. Lipanj 2023. 22:20

sunchica555

Mi smo dobili vrtic, razgovori nisu uopće provedeni jer nisu stigli.
    Kod nas su dobili u principu svi s oba zaposlena roditelja. Jedna briga manje.

Super. Cestitam. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.